Last news in Fakti

20 Май, 2021 17:37 22 105 65

Росен Миленов: ДАНС е престъпна организация (ВИДЕО)

  • бойко рашков-
  • данс-
  • срс-та

След един месец ще стане ясно дали служебното правителство има воля да прекрати цялата тази мракобесна система, каза той

Росен Миленов: ДАНС е престъпна организация (ВИДЕО) - 1

"Важният въпрос за обществото е резултатът от рокадите на правителството. Това означава да имаме задържани лица, защото през последните месеци беше наситено с крупни афери участието на хора на висши ръководни длъжности", заяви в студиото на ФАКТИ гражданският активист и бивш служител на ДАНС Росен Миленов.

"Никога не са спирали да слушат политически и икономически лица или хора, които имат реална възможност да осъществяват влияние върху политиката и икономиката на страната", каза той във връзка с информацията от днес на ген. Атанас Атанасов, че 32 души от "Има такъв народ", "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!" са били подслушвани.

"Това е практика, широко застъпена в ДАНС, в момента се ползва и Дирекция "Вътрешна сигурност". Там е дясната ръка и пръв приятел на гл. прокурор Иван Гешев Стефчо Банков. Вчера той се снима в акцията по задържане на корумпираните служители в Пловдив с Бойко Рашков. Банков, допреди да дойде на власт служебното правителство, колеше и бесеше в МВР заради индулгенцията, която получаваше от Гешев. Там са слушани половината от лицата, другата в Контраразузнаването, и в ГДБОП.

Защо са толкова значими силовите служби в България? В ДАНС се слушат тези лица, придобитата информация от СРС-та отива в т. нар. база. Престъпното е, че съгласно Закона за СРС всяка информация, придобита чрез СРС, проследяване, фотографиране, трябва да се унищожи, ако не е послужила за изготвяне на веществени доказателства, т.е. в един бъдещ наказателен процес да поддържа обвинението. Там през последните 30 г. се събират, както и в ГДБОП, тези данни от СРС-та се копират и се ползват за компромати и за политически и икономически шантаж", каза Миленов.

"Чрез тези компромати, които генерират службите, те контролират цялата държавна власт - и законите, и съдебната, и изпълнителната власт. Който държи службите, държи и властта в България. ДАНС е престъпна организация, тя е вредна за обществото, вредна е за държавата и най-вече за националната сигурност. Бойко Рашков го знае това. Още 2013 г. съм го запознал с пропуските и с престъпленията, които се извършват със СРС-та. Той го спомена това, за тези масиви и за тези престъпления. Аз вярвам, че като един добър професионалист ще внесе сигнал към един от 1000-та му подчинени разследващи полицаи, които при неотложно действие могат да влязат и да документират престъпленията, които се извършват в ДАНС. С документирането на престъпленията със СРС-та цялото общество ще разбере как са забогатявали нашите бизнесмени, знаем ги като "олигарси". Затова казвам, че не е важна кадровата политика, а резултатът. Нека му дадем толеранс, да проведе кадровата политика, да има доверие на хората, които назначава. След един месец ще стане ясно дали служебното правителство има воля да прекрати цялата тази мракобесна система", коментира бившият служител на агенцията.

"Проблемът не е в самите звена (специализирана прокуратура, специализиран съд - бел. ред.), не е и в МВР, ДАНС, проблемът е в човешкия фактор. Специализираните съд и прокуратура бяха юмрукът на Гешев и компания, т.е. на Пеевски, хора, доверени на "Вътрешна сигурност", ДАНС, има списък с лицата, които заемат ръководни длъжности в МВР, в ДАНС, в Прокуратурата, в Съда. Г-н Рашков вероятно ги знае, все пак доста хора му суфлират в ухото, които са бивши служители, сега се върнаха. Когато трябваше да се разследва някой, ама не за да се постигне целта на закона, тези всички служители са събират и ако им трябва информация от НАП - няма данъчна тайна, щом идват хора на Пеевски, целите масиви са свободни. За тях няма банкова или данъчна тайна. Навсякъде вратите им са били отворени, за да може да се извърши поръчката, да се рекетира онзи, който не е платил достатъчно или трябва да му се вземе бизнеса. От тази гледна точка специализираното правосъдие не като структура, а като хора, които са работили вътре и са изпълнявали поръчки са не само вредни, те са извършвали престъпления. Не знам защо ГЕРБ подскачат за махането на техните хора от системата за национална сигурност, при условие, че трябва да траят, а новото ръководство не трябва да ги маха по дисциплинарен ред, а трябва да им потърси наказателна отговорност", каза Миленов.

"Не ми харесват всички назначения. Например новият шеф на СДВР Антон Златанов - аз съм участвал в над 500 протеста, това беше най-високият кадър, който стоеше на улицата и работеше срещу гражданите. Лошото е, че винаги когато се взимат кадровите решения, не ги правят министрите, а едни стари служители с дълъг стаж, които са изключително корумпирани, с големи връзки с криминалния бизнес, нахални са, нареждат се около новото ръководство и започват да суфлират кой става и кой не става. А в техните очи става онзи, който е проверен, който има зависимости и който могат да го ползват", каза той.

"Настоящият шеф на ДАНС Митко Преводача (Димитър Георгиев - бел. ред.) е несъществена фигура, няма оперативния потенциал да изпълнява тази длъжност. По-важен е зам.- председателят Недялко Недялков - това е човекът на Пеевски, докато Митко просто беше там, за да може каквото види и чуе да го предаде на премиера, като доверено лице. И важни са директорите на специализираните дирекции, които са не просто обвързани, а са като едно семейство с т. нар. "библиотекари" - те са изключително вредни, Рашков ги спомена, но гледам, че пропълзяват, единият го направиха съветник на служебния премиер - Георги Великов. Та, някой го е подлъгал този Митко, че при следващ парламент ще има мнозинство, което няма да може толкова еднозначно да вземе решение да го махнат.

Силата на служебния кабинет е в това, че министрите не са плод на коалиционни договорки, а това означава - компромис с мръсни пари и тогава не може да пипа", каза той.

Целия разговор с Росен Миленов гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 119 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ОФИЦИАЛНА. .ДЪРЖАВНА.ЛЕГАЛНА

    170 9 Отговор
    ПРЕСТЪПНА СТРУКТУРА! !😈

    Коментиран от #8, #43

  • 3 тиквата

    159 10 Отговор
    закривай данс

    Коментиран от #52

  • 4 Истина е

    176 8 Отговор
    Това е голата истина.

    Коментиран от #19

  • 5 Последния Софиянец

    70 9 Отговор
    19 00 часа пред Президентството Агора България.

    Коментиран от #28, #32

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Боцмана

    84 1 Отговор
    Такива бяха едно време историите за мутрите-"борците" от прехода.Сега толкова години след тях започват новите серии на сериала с развитие "Прехода-продължението".
  • 8 ИСТИНАТА

    144 10 Отговор

    До коментар #2 от "ОФИЦИАЛНА. .ДЪРЖАВНА.ЛЕГАЛНА":

    Не само ДАНС!
    И Прокуратурата е престъпна организация!
    Прикриват произхода и предназначението
    на пачките , кюлчетата и хероина в шкафчето на Борисов!
  • 9 Лично виждане

    107 0 Отговор
    Ако някой контролира някого с тайно събирана информация, значи и двамата са престъпници. Нормалният гражданин, няма какво да крие. Лошото е, че към властта винаги драпат съмнителни елементи, които имат зависимости, уязвимости и могат да бъдат шантажирани.
  • 10 Ххх

    37 2 Отговор
    Ем то и прокуратурата е, ама това не пречи на Нора Недкова да гшасува за геоб.
  • 11 Гери

    55 4 Отговор
    Бойко Борисов нищо не е чул,нищо не е видял.
    ДАНС,гдбоп и др. Са работили частно т.е.за себе си.Рашков ами арестуван ги.
    Погледни каквостава и в Пазарджик Велинград,ракитово
  • 12 Колев

    30 5 Отговор
    Държавните глави продължават да говорят за ваксиниране, а те самите не са се ваксинирали и продължават да се показват пред камерите с маски. Ако това не е мащабно лицемерие здраве му кажи. Само Лавров ходи без маска, може пък да е уважил ОКСФОРДКАТА Астра зенека.
  • 13 ПУТИН ЦАЦОВ

    50 7 Отговор
    ОТ КОГА ВИ ПИША, ЧЕ ПРОТЕСТИ, ИЗБОРИ, ПАРТИИ ВСИЧКО Е АЛА БАЛА? ЕДРИТЕ РИБИ СЕ ИЗЯЖДАТ ЕДНА - ДРУГА, А НИЕ СМЕ ЦАЦА.
  • 14 Васил

    58 4 Отговор
    Много ясно че е престъпна организация целта и е да обслужва диктатора и да го пази както и Пеевски
  • 15 Евала

    84 11 Отговор
    Браво на Росен Миланов!!!! Човека е супер еродиран и грамотен и знае нещата от същината им!!! Жалкото е ,че никой не му обръща внимание!! Защото знаят че е прав! Но нищо не може да се направи! Росене продължавай все така дано някой ден някой те чуе( и по-точно те потърси за съвет ,мнение,и то експертно мнение!!! Каквото е твоето!!! Жалкото че капацитети като теб нямат място в службите! Там са доносници,продажници,и невежи дебели съществата НО !!!!....много послушни
  • 16 Гео Милев

    43 3 Отговор
    Чатала на врата и мачкане на раята. Това е целта. Нали виждаме , кой благоденствие и се шири в охолство. Без трудов стаж и доходи.
  • 17 Сатана

    31 9 Отговор
    Служебното прави—струва но не закача ДПС структурите.Вероятно има сделка .
  • 18 добри джуров

    22 3 Отговор
    А според теб ЦРУ, КГБ и МИ-6 - какви са
  • 19 Луд

    20 18 Отговор

    До коментар #4 от "Истина е":

    Истина е,но защо тези хора се притесняват ,че някой ги подслушва.Какво крият.Как това ,че са ги подслушвали помага на другите да ги шантажират.Това значи ,че са говорили или нещо незаконно или нещо неморално.Аз работя такава работа в която всички колеги предполагаме ,че може да се окажем в тази ситуация.Ами аз за мен нямам притеснения.Не може да си политическа личност ,но да те е страх ,че те подслушват.Иначе съм съгласен ,че е престъпно и нарушава правото на човек за лично пространство ,но........Все пак от какво се притесняват.Това е като да се разсърдиш на жената ,че ти рови в телефона.Нали нямаш какво да криеш.

    Коментиран от #60

  • 20 бачо Илия

    32 3 Отговор
    Росене, не са виновни хората в службите, министрите трябва да имат воля и морал с личен пример да покажат как ще бъдат занапред нещата, държат подчинените изкъсо и това е. Кучето скача според тоягата.
  • 21 малкия

    12 24 Отговор
    четиво за ц@рвули
  • 22 ЯЗЪК

    20 6 Отговор
    А АЗ СИ МИСЛЕХ, ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ ИЛИ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕМ РАВНИ И ЗА ТОВА ХВЪРЛЯХ ЯЙЦА И УЧАСТВАХ В РЕВОЛЮЦИЯТА НА ОРЛОВ ГРАД, А ТО? ОСТАНАХ СИ САМО ЕДИН ИЗЛЪГАН ДЕБИЛ!
  • 23 путин

    8 19 Отговор
    луд човек

    Коментиран от #36

  • 24 Майна

    38 9 Отговор
    РЕСПЕКТ КЪМ РОСЕМ МИЛЕНОВ!!! ЗАБРАВЕТЕ ЗА ПАРТИЙНИТЕ СИ ПРИСТРАСТИЯ, ТРЯБВА ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ! СЕГА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО МОЖЕ И ТРЯБВА ДА ДАДЕ НАЧАЛОТО...
  • 25 Георги

    27 4 Отговор
    Това е най голямата истина и дано нещо да се промени.Изпатихме жестоко от мафията която ползва полицията в Пловдив.Там има едно лице бизмесмен който е приятел със замдиректора на ОДП-то също съученик със директора на ГДБОП и се казва Иван Петлешков който рекетера краде бизнеси и унищожава човешки съдби под покровителтвто на Таки и полицията.Държи трафик секюрити трафик Нюз и таксита и нощни заведения
  • 26 Селянин

    12 21 Отговор
    Всичко де се бори с комунистите и техните олигарси е престъпно. Само бкп е манна небесна. Най чисти като сълзи, без ден трудов стаж, хрантутници до живот българския комунист му завижда даже и английската кралица.
  • 27 Хаберий

    28 6 Отговор
    Така е. Право е момчето.
    Само Народен съд и на стената!
  • 28 Гошо

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Кво ше праим там
  • 29 дъртия

    7 30 Отговор
    ТОЗИ ПА ОТ КЪДЕ ГО ИЗРОВИХТЕ ?!

    Коментиран от #31

  • 30 Гого

    26 6 Отговор
    Леле и каква стана тя. Ами имало много мръсотия да се остъргва. От изнесеното дори и само половината да е вярно е страшно. Но най важното е да се прекъснат връзките на Каскета Гешев и Тиквата Борисов. Да се отнемат властовите ресурси в службите на тези мафиоти, а останалите нагаждачи като зам. председатели и директори на дирекции - е те са склонни да служат на всеки силен на деня, ако не искат - ами главите на дръвника и да играе брадвата. В този смисъл може да се използват за да снесат цялата информация за Гешев, Пеевски, Доган, Бойко и още знайни и незнайни бизнес кръгове приближени на власта. За да може тези същите да се изправят пред темида. А какво ще правим след това тези плужеци? Ами след като си изпеят песента, може да увиснат на ченгела и те. За отмъщение за мръсотиите които персонално са вършили. Всичко това може да стане. Но бавно. Стъпка по стъпка. До пълното им остъргване.

    Коментиран от #45

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Светослав

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Свършиха парите ли?и аз искам, няма ли 00,цифрата ти я сложи отпред, защо да идвам....
  • 33 Хахаха

    8 13 Отговор
    Генома, подслушвал гл. Прокурор Филчев, "изнесъл информация" за подслушване на кандидат депутати. ХАЙАХА... Яка и дива антигерб пропаганда се вихри на пълни обороти.
  • 34 Подслушван по Време на Гласът на Америка

    2 1 Отговор
    Честа практика на всички тайни служби да подслушват. Всички въпреки много закони забраняващи това. Има една цел ЧУЖДИТЕ РАЗУЗНАВАНИЯ ЩЕ ПРАВЯТ ЛИ ПРЕВРАТ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ , КОЕ ПРЕДАТЕЛЯ ВЗЕЛ
    1-5 милиона ЗА ДА ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА ЧУЖДОТО РАЗУЗНАВАНЕТО И МАФИЯ. ДЪЛГИЯ
    ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ ПОМНИ МНОГО СКАНДАЛИ. ПЪРВИЯ Е СКАНДАЛА ЗА ПОДШЛУВАНЕ ВМРО-ДПНО ЗАВЪРШИЛ С ТЯХНА ЗАГУБА И БЯГСТВО НА ТЕХНИЯ ЛИДЕР.
    ДВЕ ПОДСЛУШВАНЕ ГН ТРЪМП ОТ АДМИНИСТРАЦИЯ НА ГН ОБАМА.
    Има не малко и целия свят случай на подслушване
    Като цяло се разделят , Като случай опитващи да разберат , кой и какви пари стоят зад дадена партия , колиция, формация или собствени цели
    Като се почне какво прави шефа Гн Цветанов и гн Борисов, колко струва , колко ще бъде цената на ..
    Както вътрешна информация за фирма с цел преценка акци ,злато и др ... НО КАКТО И ВСИЧКО ИМА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ
    НАПРИМЕР НОРМАЛНИТЕ ФИРМИ ПРАЩАТ ИЛИ НАЕМАТ КОРПОРАТИВНА СИГОРНОСТ ОФИЦЕР ФИРМА. КАКТО СЕ ЗАКУПУВА СПЕЦИЯЛНИ СРЕДСТВА ЗА ПРОТИВО ДЕЙСВИЕ. И ЛОБИРАНЕ В ЗАКОНА ЗА ... Успех
  • 35 Може би трябва...

    21 2 Отговор
    Може би трябва това момче Росен Миленов и следователя Бойко Атанасов да се назначат и заработят в екип. Тогава мисля, ще има резултат и ще излезе голяма част от извършените престъпления от власт имащи и престъпното прикриване на такива деяния от длъжностни лица. Така няма да живеем в очакване, че някога, ама на дали г-жа Кьовеши ще се сети за нас и ще ни помогне да достигнем до истината и справедливостта.

    Коментиран от #48

  • 36 111

    11 1 Отговор

    До коментар #23 от "путин":

    "Лудите ще спасят света" - Анатол Франс ;)
  • 37 Запознат

    2 3 Отговор
    От прокуратурата и спец службите изтичат срс-та до Маги Халваджиян проверете го. Службата с която има връзка той има инструмент заааа идентифициране на човешките мисли.

    Коментиран от #40

  • 38 Както казвам милицията

    9 0 Отговор
    Е най големата мафия и организирана престъпна шайка от нея и политиците идват най големите беди за народа
  • 39 вънка

    8 1 Отговор
    Всички "шефове" , би било добре да бъдат изритани незабавно. За 11 г. не спряха нито една кражба, на защитиха българския народ от крадците. Никаква работа не са свършили а получават от бедните българи по 5-6 хиляди лева заплати на месец. Да се изритат от софрата, щом не пазят народа си.
  • 40 съвет

    3 0 Отговор

    До коментар #37 от "Запознат":

    Отърсете се от шока и няма да имат контрол над вас!
  • 41 Moй

    9 1 Отговор
    Точно така е, браво на Миленов. Именно Златанов ръководеше боевете срещу протеста, още не мога да повярвам, че е шеф на СДВР, дано Рашков се поправи, иначе става един от тях.
  • 42 инчхай

    9 3 Отговор
    Б.М.Б. я превърна в престъпна организация,няма деполитизация вадминистрацията всичко е гербераско
  • 43 Кнаус 485

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "ОФИЦИАЛНА. .ДЪРЖАВНА.ЛЕГАЛНА":

    Цялата държава е престъпна......

    Коментиран от #55

  • 44 народ

    7 0 Отговор
    Закривай милицията!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 45 Аха

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Гого":

    Кефиш ме бе Гого, нищо чудно да си преродения Макиавели:)
  • 46 браво на росен

    6 1 Отговор
    информирания човек трудно се манипулира!
  • 47 Bravo

    2 3 Отговор
    Росене ти си българският Навални! Само напред!
  • 48 Абе

    5 1 Отговор

    До коментар #35 от "Може би трябва...":

    Може би, ама надали.......поне засега на хора като Росен Миленов няма да бъде даден шанс да се развихрят по-сериозно! По-нататък във времето е възможно това да стане, но точно сега не! Просто има прекалено много зависимости в държавата, всички са оплетени като свински черва и ще бъде нужно време за да се поразбият нещата! След това вече може да има някаква почва за хора като него, за такива които могат да бъдат съвестни и честни и да работят с мисъл за вършене на съзидателна и ползотворна дейност от която да има смисъл за целия народ, а не просто да си напълнят джобовете с крадени и мръсни пари!
  • 49 Интернационал

    4 1 Отговор
    Цялата бг анадолска кочина е престъпна организация! В мирно време избиха местните в глад мизерия и болести- геноцид. И развъждат лилави индианци от ислямска д.ва.
    И скоро ще им свалят главите за благодарност.
  • 50 Късно

    3 0 Отговор
    Див народ слаба държава
  • 51 ЖОРО ГОЦЕВ

    2 3 Отговор
    ТИЯ ЛИ БЕШЕ ИЗГОНЕН ОТ ДАНС ЗА ВИНАГИ, И ЗА КАКВО?
  • 52 Подслушване

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "тиквата":

    Преди 7-8 години ,
    Прокуратурата трепереше от ДАНС,
    днес същите тези прокурори,
    им се подиграват?
    Какво се случи и кой го направи и с каква цел ?,
    ДАНС бяха приспани , това е факт!
    От най-високо ниво , от Премиера Бойко Борисов??
    А мокрите поръчки,
    към бизнеса експлодираха?
    И това отвори" духа "на Делян Пеевски, от бутилката?
    Другото е вече история!
    Всичко на ново с нови хора ,нови лица ,
    нова мантра и визия,
    "духът" е в момента все още
    извън бутилката,?
    За мен тази служба е нужна и то доста ,
    но не на подчинение на Политиците и партиите им?
    Президента е удобен, да контролира тази служба?
    Има протиположност на властите ,
    и не може да стане такъв" бърдак",
    който преживяхме?
  • 53 АнониМЕН

    1 1 Отговор
    Абе Рашидов какво е карал с буса ? А и щедър та чак загрижен за момичето дали има пари да си поправи колата!!!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ЕХХХО

    1 2 Отговор
    КАКВО ПРАВИ НАВИЯ СЪСТАВ САМО РЕВАНШИЗЪМ ЗА ХОРАТА НИЩО КЪДЕ СА ЕЛ РЕЦЕПТИ МАХАНЕ ПОТРЕБИТЕЛСКА ТАКСА ПРИ ДР И ОЩЕ МНОГО ДР
  • 57 МУНЧО

    2 1 Отговор
    ТУК Е ПРИНЦИПА СТАНИ ДА СЕДНА АЗ А ХОРАТА ДА ДУХАТ СУПАТА
  • 58 малкия

    0 1 Отговор
    Задължително е просто да е престъпна за тези,които са изхвърлени от там.
  • 59 кочо

    3 0 Отговор
    Господин Миленов е абсулютен и верен във прававотата си за Пеевски .Особено в Пловдивска област за структурите на мвр съд и прокуратурата . В тези структурй където се шири престъпност бандитизъм ,проституция наркомания ,хаджиевци рогачевци банковци са подлоги,слуги и назначени от Пеевски -ДПС.
  • 60 cigan

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Луд":

    Нещо като лично пространство, а? Или ти е хубаво докато си говориш мърсотии с половинката да те слушат. Може ли да дойда довечера да седя до теб докато вечеряш, нали няма какво да криеш.
  • 61 БАУУУУУУУ

    1 0 Отговор
    ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ В СИБИР И ЕДНО ОТ ТЕЗИ ......... нaй-мoщнoтo прoизвeждaнo някoгa aтoмнo oръжиe - т.нaр. "Цaр Бoмбa" прeз 1961 гoдинa в Aрктикa. Тя e имaлa рaзрушитeлнaтa cилa нa близo 4000 бoмби кaтo oнeзи, хвърлeни нaд Хирoшимa.
  • 62 Политиците

    2 0 Отговор
    използват винаги службите за мръсни дела и след това си мият омърсените ръце с тях ... за това България е бъкана с предатели и шпиони на най-високо ниво
  • 63 ГЕРО

    1 0 Отговор
    УМНО МОМЧЕ,ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО,ПОВЕЧЕ МИ ХАРЕСВА ОТ ЖАБОКА КЪРМИТ,ДЕТО СРИЧА НА АНГЛИЙСКИ,А СЕ ПРАВИ НА АНГЛОГОВОРЯЩ,ТИКВЕНИК,ПОГРЕБАЛНИЯ АГЕНТ РУМЕН РАДЕВ,НИКОГА ПОВЕЧЕ
  • 64 Анна

    0 0 Отговор
    БОЙКО , БРАВО....ОБАЧЕ, НЯМ ДА ТИ ПРОСТЯТ. ТОВА Е МАФИЯ , БЪЛГАРСКИ МОДЕЛ !?!
  • 65 АННА

    0 0 Отговор
    ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО .........АЗ СЪМ НА 80 ГОДИНИ , НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ ---