Last news in Fakti

6 Юли, 2021 18:56 11 266 106

Адв. Хаджигенов за ФАКТИ: Ако Слави направи собствен ГЕРБ, каква е разликата дали командването е от Банкя или от другаде

  • адв. хаджигенов-
  • николай хаджигенов-
  • парламентарни избори-
  • герб-
  • изправи се! мутри вън!-
  • слави трифонов-
  • има такъв народ-
  • 46-то народно събрание-
  • адв. николай хаджигенов

“ДПС разполагат с цели отрасли от икономиката на България. Те са много сериозен противник, много по-сериозен от ГЕРБ всъщност”, смята адв. Хаджигенов

Адв. Хаджигенов за ФАКТИ: Ако Слави направи собствен ГЕРБ, каква е разликата дали командването е от Банкя или от другаде - 1
Снимка: ФАКТИ

„За пръв път в най-новата ни история най-накрая МВР и Прокуратурата са едни срещу други. Прокуратурата е нещо зло – дъвчем го вече 20 години, ако не и повече. Това е някакъв смешен плач. Между другото касkетите са пропуснали да се оплачат на арменския поп. Щеше да им свърши повече работа“.

Това каза адв. Николай Хаджигенов, кандидат за народен представител от „Изправи се! Мутри вън!“, пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ. Повод за думите му беше писмото на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет срещу действията и думите на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, които според тях „уронват доброто име на Прокуратурата“. Писмото беше изпратено до множество посолства, до Европейския парламент, Европейската комисия и Венецианската комисия.

„След 11 юли ги чакат сериозни антибиотици в Прокуратурата, така че ще излекуваме този тумор или просто ще го премахнем. Това е началото на края на този тип съветска прокуратура, създадена през 50-те години с цел репресия и с цел съхраняване на недемократичната корумпирана власт“, допълни той.

„Премахнем ли Гешев, всичко това ще спре. Другото е, че има един странен мълчалив тип прокурорски протест, сигурно на повечето хора не им прави впечатление, но аз ще го кажа, защото ние, които сме в бранша, го виждаме. Този мълчалив протест е на Софийска градска прокуратура и Върховна касационна прокуратура. Те сякаш не съществуват. Каквото има, Гешев възлага на Специализираната прокуратура, а същевременно Софийска градска прокуратура и Върховна касационна прокуратура оказват тиха съпротива“, каза още адв. Хаджигенов и заяви, че на прокурорските протести излизат хора, които „взимат едни пари, за да бранят корупцията“.

„Шефката на Спецсъда излъга, че не са подписвали подслушвания, три дни по-късно аз ги показах по телевизията и се оказа „Ах! Подписвали сме ги“. Давам пример какво точно работи специализираното правосъдие“, допълни той.

На въпроса дали истината за подслушването ще се разбере в комисиите на следващото Народно събрание, адв. Хаджигенов отговори: „Да, точно така. Доколкото ние нямаме истинска Прокуратура, мястото им е там. Тоест Народното събрание и временните комисии трябва да свършат работата на Прокуратурата. Това е и причината, поради която занесох доказателствата за подслушване на вътрешния министър, а не на Прокуратурата, където принципно би им било мястото. Но как да ги дам на Гешев, като това е направено от Гешев със съдействието на спецорганите!“.

Разговорът премина към казуса със списъка на 38 политици и магистрати с недекларирали имоти и сметки в чужбина през 2019 година. „Цацаров седна върху списъка, буквално. Точно както седна върху папката с делото за убийството на Пеевски и куп други дела. Най-вероятно там има интересни имена, не бих се учудил, ако човекът с инициали И. Г. е Иван Гешев“, коментира адв. Хаджигенов.

На въпрос трябва ли правосъдният министър да има роля в това невзаимодействие между МВР и Прокуратурата, адв. Хаджигенов отговори: „Янаки Стоилов днес обяви, че чака от вътрешния министър доказателства, за да сезира Висшия съдебен съвет срещу Гешев и срещу отделни прокурори, които бавят делата срещу купуването на гласове в полза на ГЕРБ. Това е правилното действие. Лошото е, че влиза в този Висш съдебен съвет, което няма никакъв смисъл“.

„Основната следваща цел е правосъдието, което означава Висш съдебен съвет, Иван Гешев, Прокуратура, НСО, МВР, ДАНС, КПКОНПИ – всичките тези безумни служби, които бяха в услуга на властта, пазеха управляващите да грабят, пазеха заграбеното“, допълни той.

„Видяхме как във филма „Осемте джуджета“ прокурори си разделят доказателства в килограми злато, в пари в двора на Спецпрокуратурата и ги местят от един багажник в друг. Аз ненапразно казвам, че са разбойнически организации. Помните Франтишек, който беше шамарил някакво дете – това е манталитет. Това е човек с власт, който е свикнал, че може да направи всичко, че всичко му е позволено. Примерът с това, че ошамарил някакво дете, защото го е прередило, е безумие. В нормалния свят този човек не само няма да работи държавна работа никога повече през живота си, а ще бъде съден и осъден“, категоричен е адв. Хаджигенов.

Споменавайки този случай, Лили Маринкова зададе въпрос за децата, които присъстват на предизборните събития на ГЕРБ. „Това, ако позволите волността на израза, е изнасилване, блудство с непълнолетни и с малолетни. Какво прави Борисов с тия деца? Какво прави с тях? Освен че е нарушение на закона, въпросът е какво прави с тях. Това, че гушка разни лели от ГЕРБ-Лели и прочие организации, добре, но децата – това е изнасилване. Сигурен съм, че децата не са доброволно там, 100% процента съм сигурен“, заяви кандидатът на народен представител.

„Той (б.р. Борисов) няма да се върне, а ще отиде на едно ново за него място. Надявам се да живее дълго и щастливо при бай Ставри и да докара поне до 100“, допълни адв. Хаджигенов. „Това не е шега, а така трябва да изглежда правосъдието. Не може да мачкаш собствения си народ, не може да крадеш собствения си народ, не може да изтезаваш собствения си народ и това да остане без последствия. Няма как. Това е правосъдието - не е реваншизъм, не е отмъщение. Ако беше отмъщение, тези бесилки и ковчези, които ГЕРБ сънуват в пропагандата си, щяха да са пълни, пък те не са“, смята адв. Хаджигенов.

Разговорът премина към срещата между Борисов и Ердоган в събота. „Бойко търси убежище“, коментира Хаджигенов. „Орбан е твърде дребен диктатор, Бойко трябва да се скрие на по-сериозно място“, допълни той. „Това, което Бойко не е разбрал е, че няма място на Слънчевата система, на което да се скрие от правосъдието. Нито Ердоган ще го пази и спаси, нито никой. Със сигурност“, обясни той.

Адв. Николай Хаджигенов е категоричен, че срещата между Борисов и Ердоган не е опит за продължение на политическата кариера на Борисов и не става дума за търсене на подкрепа и влизане в коалиция с дадена партия. „Няма коалиция, която да го вземе (б.р. да вземе Борисов). Той е токсичен, всички избягаха от него. От Пеевски се отрече майка му, от Борисов всички ще се отрекат още рано сутринта на 12 юли“, смята адвокатът.

„Ние не познаваме истинската демокрация. В истинската демокрация е добре да има водач, ние обаче търсим месия всеки път. За какво ни е това?“, попита той. „Дали ГЕРБ ще имат 1 или 2 процента повече като резултат на изборите от „Има такъв народ“, няма никакво значение. Това не ме плаши, напротив – радва ме, защото най-добре се пада по врат и от високо. Те паднаха веднъж на 4 април, сега ще паднат още един път на 11 юли, жестоко при това. Резултатът им няма абсолютно никакво значение. Аз съм скептичен, че те ще бъдат първи, защото машините унищожават възможността за менте вота, унищожават мъртвите души“ коментира той.

Той коментира още и отказа на Слави Трифонов да се кандидатира за народен представител и да поема ръководни постове. „Постъпката на Слави Трифонов има друг тип обяснение – това, което говорихме преди малко за месиите и за спасителите, които ние продължаваме да търсим, а това очевидно е зло. Аз разбирам Слави и ще дам пример със себе си. Миналата година на площада беше адски лесно аз да се превърна в следващия месия – просто трябваше да кажа: „Аз съм, следвайте ме“. Аз не го направих. Не се въздържах, а съвсем умишлено направих всичко възможно да не се стигне дотам, защото този тип лидерство води именно до едно, а то е антидемокрация, до еднолична власт в ръцете на някого“.

„Истинската демокрация е това, което има в момента – има коалиция от много хора, което е чудесно, защото трябва да се постигне съгласие, което вече е демокрация“, категоричен беше адв. Хаджигенов.

На въпроса кога дадена личност започва да иска да бъде лидер, той отговори: „Когато се отскубнеш от средата си, от гражданите и започнеш да гледаш отгоре, без значение дали си се качил на малко камъче или на по-голям камък. Когато започнеш да гледаш само надолу, това е моментът, когато късаш връзката с действителността. Именно затова в Древен Рим е имало роби, които са вървели след всеки властник и са му повтаряли: „Помни, че си смъртен“ (…). Това е причината, поради която отказахме да бъдем лидери, водачи и месии по български. Това е причината, поради която аз дори не си взех талонче за паркинга на Народното събрание, включително ходих пеша до Народното събрание съвсем умишлено – за да не забравя, че съм смъртен“.

Адв. Хаджигенов коментира още бъдещето на ДПС и Делян Пеевски. „Ерата „Пеевски“ приключи. Чудесно е, че това ще се отрази крайно негативно на ДПС, защото те, тръгвайки отначало с груби прояви, успяха да се еманципират, образоваха се, набраха кадри, направиха икономическа мощ. Те разполагат с цели отрасли от икономиката на България. Те са много сериозен противник, много по-сериозен от ГЕРБ всъщност“, каза той.

На въпроса на Лили Маринкова дали е възможно в партията на Трифонов да има кадри на ДПС, адв. Хаджигенов отговори: „Не мога да кажа. Част от хората, които бяха в „Има такъв народ“ в предходното Народно събрание, ги познавам от години. До един са умни, образовани, относително успели в реализацията си. Същевременно вътре те бяха като новобранци в казармата. Отиват под строй, сядат под строй, гласуват под строй, излизат под строй, което за мен беше шок. Аз познавам част от тези хора и те нямат нищо общо с това. Не знам какво да мисля за тази селекция. От една страна – хората им изглеждат много добре, от друга страна – правеха безумни неща“.

В края на разговора той изрази едно свое опасение: „Това е другото ми опасение - ако Слави направи собствен ГЕРБ, условно казано, но ако „Има такъв народ“ направят собствен ГЕРБ, по какво ще се различават? По това, че са по-умни, по-образовани, ще направят по-смислени неща и няма да крадат, както правеха ГЕРБ? Да, но дали командването със SMS-и ще идва от Банкя или от другаде, каква е разликата? Никаква. Още повече, концепцията: „Всички носим зелени гащи, защото така е казал суверенът“, мен ме напряга до безобразие по една единствена причина – това не е демокрация“.

„Иначе с „Има такъв народ“ си говорихме добре преди, частично добре си говорихме и в 45-тото Народно събрание, надявам се сега да си говорим по-добре с тях, защото сами ние трите опозиционни формации имаме шанса и инструментите да направим смислената промяна“, завърши адв. Николай Хаджигенов.

Целия разговор можете да видите във видеото:


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мирослав

    16 23 Отговор
    Англосаксонската империя е структура на жреците на силите на тъмнината Разбира се, кой друг може да се „бори с тероризма“ само като унищожи стотици и хиляди цивилни, освен англосаксонската империя. Следователно колонията на англосаксонската империя също се „бори с тероризма“ в Донбас. И всичко е много просто - в крайна сметка техните адски господари настояват за продължаване на кървавите жертвоприношения.
  • 2 ТаУмВзе

    73 41 Отговор
    Учиндолския чалгар ще ни дозакопае, само това е Сигурно. Закривай, че Пародията е смъртоносна.

    Коментиран от #6, #8, #25

  • 3 А бе

    59 15 Отговор
    Нещо тревожно звучи словото на Хаджигенов! Ако това,ако онова...Май косъма е на път да се скъса?

    Коментиран от #21, #32, #78

  • 4 Мирослав

    21 26 Отговор
    Кървавите нацистки вампири се опитват да изпият цялата кръв на рускоезичното население, наричайки го „защита от руската агресия“. Но няма още дълго да пиете кръвта на хората. Всички кръвожадни нечовеци и други кръвосмучещи същества, както и техните слуги през следващите години, а може би дори и месеци, ще бъдат силно разочаровани. И ще изгорите в ада за смъртта на деца, жени и безпомощни възрастни хора.

    Нацизмът е само външната страна на сатанизма - култът към кървавите жертвоприношения.

    Коментиран от #101

  • 5 пройчо

    19 9 Отговор
    Никаква.....Браво,увряха ви елелите кратуни.
  • 6 Не думай

    14 11 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Не искам и не мога да си представя , че това би могло да стане !

    Коментиран от #40

  • 7 Рад

    34 4 Отговор
    33 години чакаме да изскочи заек от политическия хрссталак, но не изскача. И този път за съжаление ще е така. Гарван гарван око не вади, а в тази власт всички са навързани като броеница. Аз лично нищо не чакам да се случи на крадците на България.

    Коментиран от #106

  • 8 324

    33 7 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Че да виждаш кой няма да ни закопае? Направо си е за отчаяние, едни и същи 32 години, и Слави го знаем горе долу толкова не е цвете, не е.

    Коментиран от #44

  • 9 Абе

    14 46 Отговор
    Тоя с дъгата пак се обади. Мощно за ДБ и ИТН на изборите и това е!

    Коментиран от #14

  • 10 Дедо Пенс

    46 13 Отговор
    11 юли. ще дойде и ще си отиде... И нищо няма да се промени !!! Нищо...
  • 11 замислен

    23 18 Отговор
    Ако адвокатчето представи някаква избираема позиция хората ще гласуват за него а не за дългия или за тиквата. Само с плюене не става, трябва някой да си заложи главата и да поеме отговорност, за това и хората гласуват за тях.

    Коментиран от #18, #37, #99

  • 12 ДЯДО

    6 6 Отговор
    На бесилото.
  • 13 Майна

    31 26 Отговор
    Ще подкрепя ВЪЗРАЖДАНЕ, СЛАВИ ЗА МЕН НЕ Е ИЗНЕНАДА, ЧЕ Е ПАТЕРИЦА...

    Коментиран от #15

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Сссс

    14 7 Отговор

    До коментар #13 от "Майна":

    Колко ли ще я подкрепят и ако не влезнат какво? Защо не се присъидини към БСП, май много вожд малко индиянец.

    Коментиран от #36

  • 16 Иван

    45 7 Отговор
    Проф. Иво Христов е прекалено интелигентен и снизходителен, като определя процентите на 80.

    Не е за вярване, че Славчовци имат въобще някакви гласоподаватели!

    Как е възможно да допусне човек, че този индивид и кибиците наоколо му, както и тези около предишния, могат да управляват държава.

    Коментиран от #20

  • 17 Бай Пеши

    35 20 Отговор
    Ти си адвокат колкото и аз багерист .Смешник
  • 18 чалгафен

    10 23 Отговор

    До коментар #11 от "замислен":

    Каквото и да пишете, аз си гласувам за големата кратуна !!!
  • 19 Шердан Българов

    21 18 Отговор
    ХАДДЖИГЕНОВ БЕГАЙ ДА ВИДИШ ЧЕ ГРУПА ЦИГАНИ СА НАТЪРТИЛИ НА Е Б А Н Е МАЯ ЗАД ЪГЪЛА!
  • 20 Според

    45 11 Отговор

    До коментар #16 от "Иван":

    Трифонов победата на кандидата му в Благоевград е аргумент за мажоритарния вот! Както винаги Слафчо е прав ! Хахахахаха ! Голям майтап е Славунеца, но големия майтап ще го видим на 12 !!
    А догодина по това време ще си скубим косите и ще се псуваме, ама нейсе, когато един народ няма памет това си заслужава!

    Колкото до качествените кадри на Слафчо, ги видяхме на 45-тия - Мика, Ивката, Тошко Африкански -просто пращят от качество !

    Толкова многото качествени кадри разполага чалгаря, че за кмет на Благоевград си избра гербаджия !!

    Коментиран от #22, #23

  • 21 Ясно е

    7 23 Отговор

    До коментар #3 от "А бе":

    И този Бойко го е купил.
    Както купи и СДС...

    Коментиран от #39

  • 22 Памет народна

    11 18 Отговор

    До коментар #20 от "Според":

    След 9.9.1944г.
    комунистите, чийто наследници са БСП и ГЕРБ,
    избиха без съд и присъда над 40 000 български патриоти.
    Между които и синовете на Райна Княгиня!
  • 23 Ти избираш

    6 33 Отговор

    До коментар #20 от "Според":

    Сравнение между Бойко Борисов и Слави Трифонов
    ИЗБЕРЕТЕ САМИ!

    Борисов
    През цялото си средно и висше милиционерско образование,
    при помощта на множеството си частни учители и служебни преводачки,
    единствената дума, която Бойко Борисов е успял да научи на английски е "Кангречулейшън".
    Трифонов
    Слави Трифонов владее перфектно английски !

    Коментиран от #52

  • 24 Алфа Вълкът

    19 10 Отговор
    Бойко Борисов: „Слави ме е водил в Учиндол да се похвали, че сме приятели, ходихме си на рождени дни, познавам майка му и сестра му, ходили сме по ресторанти и кина, години наред. Какво ви става, бе, хора? Не говорете такива глупости. Като идвах у вас, не бяхме терористи“, коментира той думите на Тошко Йорданов, че с терористи не преговаря......Васил Божков : " Имам опасения че вече партията на Слави не е негова. Докато някой е силен за него е "мъжага " и "държавник, а когато умира е "терорист".

    Коментиран от #28, #34, #43

  • 25 Ти избираш

    14 21 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Сравнение между Бойко Борисов и Слави Трифонов
    ИЗБЕРЕТЕ САМИ!


    Борисов
    Цал живот Бойко Борисов е бил на държавната ясла!
    Трифонов
    Слави Трифонов нито час не е бил на държавна заплата!

    Коментиран от #95

  • 26 Аре стига с популисткото говорене!

    19 3 Отговор
    На хората им писна от чесане на езици. Нито майката на Пеевски се е отказала от него нито нищо. Сега конкретни план и действия трябват. Да излезнат с една програма по всяка глава в държавното управление и да кажат точка по точка какво, как и докога биха направили ако са във власта! Аман от остроумие... То не помага явно.

    Коментиран от #42

  • 27 Размисли

    16 11 Отговор
    Знам, че е малко гадно, но преди десетина години се случи, че трябваше да целуна Мая за рождения и ден.Беше изпотена и май не се беше къпала сутринта!
    Но пък е много любвеобилна и само да не и хареса някой – изгаря!
    Но ми се струва, че изобщо не е за политиката, поне не е на нивото на Дончева, която е стара обиграна хиена!

    От друга страна изборите са най – представителната извадка и тест за интелигентност. Спокойно можете да поставите в графа
    маргинали, дебили и всякакви други епитети за хората, които гласуват за Слави, Мая, отровно трио и хората на Христо Иванов. Естественно и за ГЕРБ!

    Мнозинството на упоменатите маргинали в нацията ни определят и процентите на тези от ИТН, ДБ, мутрите и герб!

    Факт, опростачването и дебилизацията вървят с бързи темпове в окупираната от янките територия, наречена България!
  • 28 Така е

    6 15 Отговор

    До коментар #24 от "Алфа Вълкът":

    Номер 15-БЛ , 11-Възраждане или 8-ИСМВ....Всичко друго е Боко номер 2....Бойко Борисов: „Слави ме е водил в Учиндол да се похвали, че сме приятели, ходихме си на рождени дни, познавам майка му и сестра му, ходили сме по ресторанти и кина, години наред. Какво ви става, бе, хора? Не говорете такива глупости. Като идвах у вас, не бяхме терористи“, коментира той думите на Тошко Йорданов, че с терористи не преговаря......Васил Божков : " Имам опасения че вече партията на Слави не е негова. Докато някой е силен за него е "мъжага " и "държавник, а когато умира е "терорист".
  • 29 Мето

    8 16 Отговор
    ✅ Гласувайте умно, за да не осъмнем с нов Бойко и нов Шиши.
    ⬆️ Българско лято спокойно ще влезе в парламента.
    ❓Имам опасения, че партията на Слави вече не принадлежи на Слави.
    ❗️Всички ги е страх от нас, защото сме единствените, които ще донесем промяна.
    👍Ще се приеме закон за физическия фалит на гражданите, за да не бъдат преследвани от банки и ЧСИ-та.
    🚨 Полицаите трябва да спазват най-строго законите. Ще направим заплащането им по-високо, но наказанията при нарушаване на закона по-тежки.
    💀Мафията в България знам коя е и ще я унищожа като се върна.
    ✊ Който спазва законите, ще бъде недосегаем.
    #СправедливостЗаВсеки
    1️⃣5️⃣
  • 30 ИСМВ

    12 20 Отговор
    Браво, Хаджигенов!! Твърдо зад вас... Истината боли..

    Коментиран от #50, #64

  • 31 Отвращава ме

    21 2 Отговор
    моралът на тези политици, които прелитат от партия в партия. Днес се кандидатират от една партия, утре – от друга.
    Движи ги САМО личният интерес.

    Но пък и друго ме отвращава: защо приемащата ги партия ги издига за депутати?

    Явно в момента в България политиката е коктейл от низости.

    Коментиран от #47

  • 32 не звучи

    6 5 Отговор

    До коментар #3 от "А бе":

    тревожно, а предпазливо и предупреждаващо. Все пак той беше човекът, който каза на простетите "Повтори ли се това управление този народ народ пак ще е на площада. Да знаят всички отсега нататък!" Иначе нищо страшно не се случва.

    Коментиран от #59

  • 33 вики

    12 8 Отговор
    хаджиганьоо много си жалък и нищожен
  • 34 ИСТИНАТА

    11 12 Отговор

    До коментар #24 от "Алфа Вълкът":

    Кой още не е разбрал,
    че Байко Борисов е патологичен лъжец?

    Плочките на тротоарите пропадали заради "втечнен пясък".

    Пачките в спалнята ви ги внесъл накой, за да го компрометира!

    Абе тъй ли не се намери някой и мен да ме компрометира с няколко пачки и кюлчета?

    Коментиран от #86

  • 35 Минчо

    8 8 Отговор
    Към бъдещото правителство на Слави: А сте стъпили накриво, а сте направили нещо, което не е в наш интерес, а сте почнали да изграждате нова диктатура като Тиквата, А СТЕ УСЕТИЛИ НАРОДНИЯ ГНЯВ. САМО ПОСМЕЙТЕ ДА ПРАВИТЕ СЪЩИТЕ ПРОСТОТИИ КАТО БОЙКО, ГРОБ, БСП, ДПС И ПАТРЕОТИТЕ И ЩЕ ИЗМЕТЕМ И ВАС. Лека вечер.
  • 36 БСП

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "Сссс":

    ли?! Публично сепуко ли искаш да си направи!
  • 37 личи

    7 5 Отговор

    До коментар #11 от "замислен":

    че си прочел статията /или си гледал видеото/. Никак не отричам, че в главата на адвоката по наказателно право има ум.
  • 38 Наглия адвокат

    11 10 Отговор
    И този си повярва, но за пари и власт човек, какво ли не прави. До онзи ден се виждаха с Слави и плюеха всички, бяха като съмишленици, но сега гадното адвокатче се обърна срещу Слави. Сега обещава промяна, но ще се отрече от думите си, така както се обърна срещу Слави. НАГЛО ДОЛНО АДВОКАТЧЕ!

    Коментиран от #53

  • 39 колко видно е

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Ясно е":

    че нито статията си прочел, нито видеото си гледал. Най "обичам" такива "коментатори".
  • 40 ТаУмВзе

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Не думай":

    Няма да го си го представяш, ще го видиш с Очите си. Надеждата е най опасната човешка делюзия.
  • 41 Ю.кортес

    14 4 Отговор
    Едни и същи калинки обикалят по партиите.Ето в Благоевград за кмет от името на ИТН спечели бивш гербаджия

    Коментиран от #45

  • 42 Аре стига

    5 6 Отговор

    До коментар #26 от "Аре стига с популисткото говорене!":

    Наслушахме се на програми-коя от коя по хубави!
    За 30г. аз не видях нито една лоша програма!

    И накрая Борисов и патрЕотите построиха с български милиарди руско турски газопровод за Сърбия!
    И затегнаха още повече руската газова примка на врата на българинът!
    Най бедният на дъното на ЕС!
  • 43 водил

    6 4 Отговор

    До коментар #24 от "Алфа Вълкът":

    таратанци. Този досега е казал само една истина - че е уплашен.
  • 44 ТаУмВзе

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "324":

    Виждам, но няма да агитирам, защото не го смятам за правилно. Неква душевна хигиена трябва да има. Колкото и да е абсурдна пародията.

    Коментиран от #49

  • 45 Ми тооо

    8 7 Отговор

    До коментар #41 от "Ю.кортес":

    Борисов е и бивш, и настоящ комунист, нали?
  • 46 Хехе

    7 2 Отговор
    Славей усеща ли тънкия намек? От това,което най-много бяга - адвокатина направо слага равенство между двамата кафеджии, кинаджии и белотаджии!

    Коментиран от #56

  • 47 това за кого

    3 3 Отговор

    До коментар #31 от "Отвращава ме":

    се отнася? Ако визираш Хаджигенов, не е бил в нито една партия!
  • 48 KKK

    14 8 Отговор
    Хаджигейооf 96% не ви искат гладна вьшко
  • 49 Айде бе

    5 3 Отговор

    До коментар #44 от "ТаУмВзе":

    И защо е неправилно да агитираш?
    За да гласува само твърдият електорат
    на ГЕРБ, БСП и ДПС?

    Коментиран от #55

  • 50 нито прочетоха

    5 4 Отговор

    До коментар #30 от "ИСМВ":

    нито видяха разговора, но коментират. Работното време на герберастията тепърва започва! Иначе онова "Няма леви, няма десни, всички сме ви бесни" беше негово.
  • 51 Сатана

    13 5 Отговор
    Учиндолският чалга инфлуенсър нееднократно е заявявал,че иска да управлява стадото ЕДНОЛИЧНО без коалиция.Затова кукловодите направиха и втори избори а ако се наложи и трети ще има докато лицето Трифонов не се облажи с 120+ депутатски места ,които ДПС усложливо ще му поднесе на тепсия от Турция.
  • 52 Избрах ГЕРБ

    16 7 Отговор

    До коментар #23 от "Ти избираш":

    Управлението на държава изисква да можеш да вземаш решения и да правиш компромиси. Бойко се е доказал вече 12 години, а Слави се е доказал че и едно шоу не може да управлява, дори и когато екип от сценаристи му казва какво да прави.

    Слави с неговия "перфектен" английски, стана за резил вече няколко пъти - когато даде заден ход за мажоритарните избори понеже не му е изгодно, когато се зарази от "лекия грип" който го тръшна на легло, и когато трябваше да състави правителство но напълни гащите. При тези избори ще е точно същата ситуация.

    Коментиран от #54, #72

  • 53 къде видя

    4 5 Отговор

    До коментар #38 от "Наглия адвокат":

    че се е отрече от Слави. Или пак само заглавието?
  • 54 а твоят

    8 10 Отговор

    До коментар #52 от "Избрах ГЕРБ":

    вожд колко пъти ни направи за смях пред света, а! Само простак може да го харесва.

    Коментиран от #57, #62

  • 55 ТаУмВзе

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "Айде бе":

    Не позволявам пристрастия да ме заслепяват. А и ще наруши резултатите от изследването ни. За това не агитимирам.

    Коментиран от #73

  • 56 нищо

    2 2 Отговор

    До коментар #46 от "Хехе":

    не си разбрал. Вземи прочети статията. Дълга ли е за късия ти ум!
  • 57 Чалга Кюфте

    11 6 Отговор

    До коментар #54 от "а твоят":

    Ами не си спомням нито един път Бойко да е направил България "за смях". Човекът има чувство за хумор и разведрява вдървени политически срещи. България не е пострадала финансово нито пък някой и се е "смял". Учиндолския обаче има огромен потенциал да вкара България в трета глуха с неговия "перфектен английски" зашото е неспособен на решения и димпломация. Такъв матрял за политика не става!
  • 58 Антитрол

    11 4 Отговор
    "Орбан е твърде дребен диктатор" - само тези думи говорят каква скрита лимонка е този адвокат и какво ни готви.

    Орбан стана "диктатор" като не приема гей браковете и не допуска джендър образованието в училищата. Щом и адвоката казва че Орбан е диктатор очаквайте приемане на истанбулската конвенция в България и узаконяването на гей-браковете.

    Коментиран от #60

  • 59 Как мислиш

    6 7 Отговор

    До коментар #32 от "не звучи":

    Ще има ли кой да ги търпи?!Знаеш ли колко хора едва им търпяха простотията .Ама те съвсем обнагляха и изпростяха. С голям кеф ще гледам к ак С Трифонов ще ги навре в.....Не че него го харесам, но е егоцентрик и ще ги смота за нула време.
  • 60 Готин Джендър

    3 3 Отговор

    До коментар #58 от "Антитрол":

    А дано та най накрая да се омъжа, но надали. Все пак България има типично Ориенталски манталитет в наследство от Турското робство и не е способна на напредничаво законодателство. Вие първо си оправете икономиката, пък след това се тюхкайте за гей браковете.
  • 61 5577

    11 3 Отговор
    Абе ще се утрепете да ни обяснявате за кой да не гласуваме. Деструктивни елементи. Съградете нещо. Предложете нещо хубаво. Да повярваме нещо. Изградете някаква политика. Нали за политик се гласиш.

    Коментиран от #66

  • 62 Ама как обичам

    8 7 Отговор

    До коментар #54 от "а твоят":

    Някой да дава крайни оценки.Сигурно на малкия пръст на ББ не можеш да се намажеш?!
  • 63 Фаро

    4 8 Отговор
    Явно е модерно днес,който губи в политиката да си забива всеки ден до своя тотален крах по един пирон в главата публично.Тая мода дойде от тулупа и заразява останалите ще остане само чалгата и президента,затова ще гласувам за тях другите са тъпаци
  • 64 Твърд зад него ли ?

    3 1 Отговор

    До коментар #30 от "ИСМВ":

    Че то това е мечтата му на този !
  • 65 Срам

    10 6 Отговор
    г-н Хаджигенов,да ви попитам вие какво сте направили,допринесли положително да България? Какво ме занимавате със Слави(татуирания дявол)? Затова ще гласувам пак за ГЕРБ.

    Коментиран от #68

  • 66 Само Лозунги

    10 3 Отговор

    До коментар #61 от "5577":

    Е ти сега! Политиците в България винаги са яхали деструктивната вълна на народното недоволство за да облагодетелстват собствената си банкова сметка. Примери: "вятърът на промяната", "ще построим демокрация", "ще построим пазарна икономика" (приватизацията!), а сега са на дневен ред "борим корупцията", и "да изчегъркаме ГЕРБ". Няма никаква идейност за градивност или компромис в името на общото благо. Само рушат каквото са постигнали предишните и всеки път почваме от нулата.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 САМО ГЕРБ

    10 7 Отговор

    До коментар #65 от "Срам":

    ИМЕННО! Библията казва "по ДЕЛАТА ще ги познаете". Единствено ГЕРБ са направили нещо за България. Останалите само сеят омраза, искат да рушат, а не са направили НИЩО!

    Коментиран от #75

  • 69 СТАВА СТРАШНО

    10 4 Отговор
    Министърът на правосъдието има възможност да внесе искане за образуване на досъдебно производство срещу главния прокурор

    Коментиран от #103

  • 70 САМО ГЕРБ

    5 4 Отговор
    Вижте ме в момента от срещата на Бойко в Пазарджик! Стотици го аплодираме и ни призова на въстание след изборите! Аз се провикнах от средата на тълпата че излизам с вилата и сърпа! Бойко пак каза че е " най опасен когато е уплашен"

    Коментиран от #77, #79

  • 71 Тиква

    10 3 Отговор
    Хаджигенов, и теб започна да те гони някаква велика Параноя и да ставаш същия като Бойко. Заради теб ще паднат гласуващите за вас.
  • 72 Ти избираш

    3 7 Отговор

    До коментар #52 от "Избрах ГЕРБ":

    Бойко се е доказал като патологичен лъжец и крадец!
    И като троянски кон на Путин в ЕС и НАТО!

    Ти помниш ли ВиденОFF на Слави Трифонов?
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Английска поговорка

    5 3 Отговор
    Който злослови с нас ще злослови и срещу нас

    Коментиран от #76

  • 75 По делата

    5 6 Отговор

    До коментар #68 от "САМО ГЕРБ":

    И какво са направили ГЕРБ след три мандата на Борисов?
    Всичко построено от тях пропада: тротоари, магистрали...по всички пътища и улици -дупки на асфалта!
    Българите са последни по пенсии и заплати в ЕС!
    Корупцията, беззаконието и здравеопазването са ужасяващи!

    Пази Боже от
    отново лъжеца и крадеца Борисов !
  • 76 Български лаф

    2 3 Отговор

    До коментар #74 от "Английска поговорка":

    Ако си мислиш, че си най-умният в сайта,
    значи си в грешният сайт.
  • 77 Хаха хаха ха

    6 4 Отговор

    До коментар #70 от "САМО ГЕРБ":

    И от какво е уплашен Борисов?
    Майка му да не го е родила премиер?

    И аз не съм премиер-няма нищо страшно!
    Е, да. Борисов го е страх от бай Ставри.
    Но кой каквото си е надробил-да си го сърба!
  • 78 АджиГейьоф..

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "А бе":

    ...колкото е адукад ,толкова е и политикь! Тъпо и злобно ГНОМЧи , диф петел, който не търпи чуждо мнение,всезнайко ,който ще яде още много БОЙ и ЕVан !!! Да ти IVA PM не сложна !!!!
  • 79 Долу ГЕРБ и БСП

    7 5 Отговор

    До коментар #70 от "САМО ГЕРБ":

    Ами то ти Тодор Живков така аплодираха, нали?
    И на 10.11.1989г. България се оказа фалирала!
    Защото социализъма бил "недоносче"!
    Не беше "недоносче"!
    Социализъмът в концлагера НРБ беше
    престъпление срещу българския народ!
    Комунистическа гавра!

    Коментиран от #81

  • 80 факт

    1 3 Отговор
    заемете се с армията, тя ще спаси народа от мафията!!!

    Коментиран от #83

  • 81 ФАКТ Е

    4 4 Отговор

    До коментар #79 от "Долу ГЕРБ и БСП":

    И Борисов фалира българите на дъното на ЕС!
    С най ниски заплати и пенсии!
    С най- висока корупция и смъртност!
    С ужасяващо здравеопазване!

    За три мандата, борисов не направи нито една демократична реформа!
    В нито една сфера!
  • 82 cpv

    4 4 Отговор
    Слави,нищо няма да направи ще видите след време!

    Коментиран от #84, #85

  • 83 член 5ти

    1 5 Отговор

    До коментар #80 от "факт":

    НАТО ни пази от външни врагове!
    Но армията няма как да ни опази от руските диверсанти в България!

    Борисов подари куче на Путин и му е верен като куче и до днес!
  • 84 Достатъчно е

    3 5 Отговор

    До коментар #82 от "cpv":

    Поне Слави няма да трупа пачки и кюлчета в спалнята си, нали?
    Както комунистът Борисов!
  • 85 ИСТИНАТА

    4 6 Отговор

    До коментар #82 от "cpv":

    Какво ще видим след време, ще го видим след време, нали?
    А вече видяхме пачките и кюлчетата на Борисов, нали?

    Коментиран от #92

  • 86 Пфф

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "ИСТИНАТА":

    Че тебе кой те познава и каква длъжност заемаш , че да си любопитен на някой ? Колко политически партии успяха да го бият на избори през последните 15 години и колко големи партии , бяха разчленени и асимилирани през това време ? Друг е въпросът , дали изкочилите неща са компромати или поне част от са истина и трябва да се разследват , както си му е редът , и ако има истина в тях , да се съди Борисов , а ако са компромати , да се съдят тези , които ги фабрикуват .
  • 87 Чичковитечервенотиквеничковчета

    5 4 Отговор
    президента трябва да подава оставка защото вече не е надпартиен с има партия с лого призива на президента Мутри вън Конституционния съд какво прави ЦИК какво прави вече втори избори партия изправи се мутри вън е допусната до избори а президента не подава оставка това си е чиста свещена война на арабски Хадж
  • 88 Чичковитечервенотиквеничковчета

    2 2 Отговор
    Това е Хадж срещу гените на хора наречени Мутри това е дискриминация според конституцията и е чиста проба Холокост в България време разделно по Антон Дончев преди 1989 беше възродителния процес срещу турците
  • 89 Бившите хора вече им викат Мутри

    1 2 Отговор
    На печелившите Че с Тито ало ало прокуратура конституционен съд ЦИК какво става тука бе....
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Възмутена

    5 5 Отговор
    Адвокадчето е най злобното и гадно същество.когато водеше протестите долини софия и в това нямаше нищо незаконно.ако имаше държава на място щяха да го осъдят сто пъти.тръгнал сега да дава акъл и да ни води.боклук.

    Коментиран от #93

  • 92 Ти избираш

    3 5 Отговор

    До коментар #85 от "ИСТИНАТА":

    Сравнение между Бойко Борисов и Слави Трифонов
    ИЗБЕРЕТЕ САМИ!
    ---
    Борисов
    На Борисов, майка му е начална учителка,
    а баща му е полковник от милицията!
    "Нас червеното знаме роди ни"
    И въпреки протекциите, тъпичкият Борисов едва е изкласил за милиционер-маркучодържател!
    ---
    Трифонов
    Родителите на Слави Трифонов
    Родителите на Слави са обикновени земни хора!
    Майка му е домакиня, баща му е бил дърводелец.
    Почина на 85г. през 2017г.
    Всичко в животът си Слави е постигнал сам!
    Сестрата на Слави,
    Петя работи на скенера в Окръжна болница в Плевен.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 На бившите хора им викат Мутри вън

    4 5 Отговор
    Цар Симеон Втори защо не сезира съда в Страстбург ме вижда ли какво правят комунистите със служебния кабинет на президента призовал с призива Мутри вън това е станало и 1944 с принц Кирил и регентите и царицата майка с две деца е изгонена вън от Царство България преди да е отменена търновската конституция или който си трайка той оцелява

    Коментиран от #102

  • 95 зъл пес

    3 3 Отговор

    До коментар #25 от "Ти избираш":

    Само дето Славуца е пералнята на борчетата,от там има пари.
  • 96 МИХАЙЛОВ

    5 2 Отговор
    ...МАФИОТСКАТА ХУНТА - ГЕРБ ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ
    В РОБОВЛАДЕЛСКО - ФЕОДАЛНО -
    - МАФИОТСКА ДЪРЖАВА...
    .....НАД 150 000
    БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ
    СА ОБЯВЕНИ ЗА РОБИ
    И ПРАКТИЧЕСКИ СА РОБИ...
    ...РОБИ ДОЖИВОТНО,
    А СЛЕД ТОВА ХУНТАТА - ГЕРБ
    ПРЕВРЪЩА В РОБИ
    И ДЕЦАТА НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ...
    ...ТЕЗИ РОБИ ЗАЕДНО
    С ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЕМЕЙСТВАТА СИ
    СА НАД ПОЛОВИН МИЛИОН БЪЛГАРИ...
    ....ТЕ СА ОБЯВЕНИ ЗА ВЕЧНИ РОБИ
    НА ХУНТАТА - ГЕРБ,
    САМО ЗАЩОТО
    СА ИЗПАДНАЛИ В НЕПЛАТЕЖОСПОСОБНОСТ
    И НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ
    ДА ОБСЛУЖВАТ
    БЪРЗИТЕ КРЕДИТИ НА ЛИХВАРИТЕ
    И БАВНИТЕ КРЕДИТИ НА БАНКИТЕ...
    ...НА ТЕЗИ РОБИ ИМ Е ОТНЕТО
    ВСИЧКОТО ДВИЖИМО
    И НЕДВИЖИМО ИМУЩЕСТВО
    И Е РАЗПРОДАДЕНО ОТ БАНКИТЕ
    И ОТ ЛИХВАРИТЕ НА БЕЗЦЕНИЦА...
    И ВЪПРЕКИ ТОВА РОБИТЕ СИ ОСТАВАТ ДЛЪЖНИЦИ,
    КАТО ДЪЛГОВЕТЕ ИМ НАРАСТВАТ
    ЗНАЧИТЕЛНО ЧРЕЗ НЯКОЛКО
    ВАРВАРСКИ МОШЕНГИИ -
    - ПРИЛАГАНЕ НА СВРЪХВИСОКИ
    НАКАЗАТЕЛНИ ЛИХВИ,
    - СВРЪХВИСОКИ
    ТАКСИ НА ЧАСТНИ СЪДЕБНИ
    ИЗПЪЛНИТЕЛИ,
    - МНОГОКРАТНИ ЦЕСИИ - ПРЕПРОДАЖБИ
    НА ДЪЛГОВЕТЕ ОТ БАНКИТЕ
    КЪМ И МЕЖДУ СВЪРЗАНИ ФИРМИ
    С УВЕЛИЧАВАНЕ НА ДЪЛГОВЕТЕ
    С МНОГО ВИСОКИ
    ЦЕСИОННИ И ДРУГИ ТАКСИ...
    ...ТЕЗИ РОБИ СА БЕЗДОМНИЦИ
    И ИМ Е ЗАБРАНЕНО ДОЖИВОТНО
    ДА ПОЛЗВАТ ДЕБИТНИ
    И КРЕДИТНИ КАРТИ,
    ДА СПЕСТЯВАТ ПАРИ
    ДОРИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ И ПОГРЕБЕНИЕ,
    ДА ИМАТ ТЕЛЕФОН, ТЕЛЕВИЗОР,
    КОМПЮТЪР, МЕБЕЛИ,
    АВТОМОБИЛ, МОТОЦИКЛЕТ,
    МОТОПЕД, ВЕЛОСИПЕД
    И ДОРИ ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА...
    ...ТЕЗИ РОБИ НЯМАТ ПРАВО
    ДА ПРИТЕЖАВАТ
    ДОРИ ФУРГОН ИЛИ ПАЛАТКА...
    ...ТЕЗИ РОБИ
    НЯМАТ ПРАВО
    ДА ИМАТ ФИРМА
    ИДА
  • 97 САТЪРА НА ХАНА

    3 3 Отговор
    ЗНАЕМ ЧЕ ВСИЧКИ СА КРАДЦИ
    ......................
    ................ ОБАЧЕ НЕ ЗНАЕМ ДАЛИ СЛАВИ ЧАЛГАРЯ Е ЧЕСТЕН ЧОВЕК ..... ПРЕДЛАГАМ МУ ДА НАПРАВИ ПУБЛИЧНИ ДАНЪЧНИТЕ СИ ДЕКЛАРАЦИИ И ФИНАНСИТЕ НА ЧАЛГА - ТВ
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 въпрос

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "замислен":

    А дългият и тиквата каква избираема позиция представиха? Освен масова чалга, или това е избираемото в България?
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Joro

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Мирослав":

    Рускоезичното население е всъщност говорещо на старобългарски население. Те са продукт от нас . Отивай там,като толкова си се загрижил за тях. Аз виждам как се изсмуква кръвта на българите тук.
  • 102 Пешо

    0 2 Отговор

    До коментар #94 от "На бившите хора им викат Мутри вън":

    Твоят "цар" не е читав човек ,ако помниш управлението му. Той служи на чужди сили и работи всячески срещу България. Той дори не е българин , а хазари,за което лесно можеш да намериш доказателства.
  • 103 Да ама не

    1 2 Отговор

    До коментар #69 от "СТАВА СТРАШНО":

    Има, но няма да го направи. А и реално няма коя прокуратура да го осъди. Тези служебните вадят някакви кирливи ризи ,но до реални действия като съд и присъди или дори започване на производство не се е стигнало,което ми говори,че нямат желание да направят нещо.
  • 104 неразбрал

    1 0 Отговор
    Тая съветска прокуратура от 50-те,
    за която той говори, как сме я търпяли вече 30-тина години!
    Аз се чувствам много гадно!
    Чак сега ли трябва да разбера, че съдебната система е трябвало да се ремонтира? Толкова много борци за демокрация се изредиха да ни вкарат в пътя, пък той видиш ли бил "съветски"!
    Какво ли още ни чака?
  • 105 Арнолд

    0 1 Отговор
    На Хаджигенов може само да му се свали шапка. Трябва здраво дупе за да прави всичко това ! А иначе колко му е да "коментираш" и да си "оригинален" ? Поне идете и се снимайте с него за спомен и уроки !
  • 106 glupav

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Рад":

    Ъъ-ъъъ и ко прайм ся? Ко чакаш не тЪ разбрах. С чакане ли се оправя всичко?.. извинявай малко съм тъп и незнам как шъ съ опрайм.И аз ще чакам , ама ко точно и аз незнам. Нещо от небето ли ? Абе щом чакането му е майката давай да чакаме.