Last news in Fakti

3 Август, 2021 22:09 18 009 63

Росен Миленов за ФАКТИ: Българите виждат, че зад екипа на Трифонов прозира ръката на ДПС

  • росен миленов-
  • има такъв народ-
  • служебно правителство-
  • бойко борисов-
  • дпс

"Борисов не само разсипа икономически България, той социално осакати една голяма част от българското общество", каза гражданският активист и бивш служител на службите за сигурност

Росен Миленов за ФАКТИ: Българите виждат, че зад екипа на Трифонов прозира ръката на ДПС - 1
Снимка: ФАКТИ

"Властта беше съсредоточена в едно лице - Бойко Борисов, изключително криминално лице, както и във фирмите на Пеевски. Като кажеш Борисов - веднага е и Пеевски. Това е отбор, тийм". Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ експертът по антикорупция и бивш служител на българските служби за сигурност - Росен Миленов. Освен това той е и много активен по най-различни протести в страната.

"Като казвам, че в Агенция "Митници" има резерви, това означава, че има схеми и Агенция "Митници" не взима отношение, защото ръководството, което е назначено в Агенция "Митници" от служебния кабинет, са едни от най-корумпираните лица - и директорът на Агенция "Митници", и зам.-директорите. Те се изявяваха по времето на Тройната коалиция, протичали са в много разработки, включително и в мои. Става въпрос за контрабанда на алкохол, фалшиви бандероли, турското карго, долу пловдивската митница. Групичката на Пловдив, масоните, Георги Гергов, те кадруват в Агенция "Митници" през съветниците на президента. Това е 100% сигурно, документирано е", заяви Миленов, а след това описа най-различни схеми, през които се били крадени парите на българските граждани.

"Въпрос на часове беше вътрешното министерство и ДАНС да изкарат информация, касаеща сметките и лицата, през които например Пеевски и Борисов държат онези акумулирани пари, а не да се правят едни циркове, които ги прави районният инспектор, кварталният, да викаш Борисов да си признае, че е извършил престъпление и след това по Закона за МВР може да му напишеш протокол за предупреждение. Това беше много слаба проява на Рашков. Не знам на какво се дължи - дали професионална слабост... Не може да е това, може би има друга причина, защото той ми е бил преподавател по наказателен процес. Говорили сме с него, аз съм му предавал опит, преди да го назначат за шеф на Бюрото за контрол на СРС-та, за пропуските при СРС-та", изрази разочарованието си бившият служител на службите.

Миленов каза, че в списък на службите присъстват имената на 150 магистрати, които осъществяват политиката на цялата съдебна власт. "Това са членове на Висшия съдебен съвет, това са административните ръководители - например районен съдия, районен прокурор, председатели на апелативни и окръжни съдилища". На въпроса какви данни има за тях, Росен Миленов отговори така: "Че са смачквали дела. Например с Миню Стайков, който беше 2 години (б.р. в ареста), или този на Инса Ойл - Жоро Самуилов. В БОП-а му водехме дело, което като стигна до съда, срещу 1 милион се оправи и съдийката отиде в Специализирания наказателен съд", даде пример той.

Бившият служител на службите, в това число и на ДАНС, потвърди, че за въпросните прокурори и съдии има данни за корупция.

"В България в момента има два отбора. Едните са прозападно насочени, всеки ден ходи един от този отбор в американското посолство. Другите са акумулирани около Пеевски. Пеевски в момента е раздорът за правителството. Президентът, за да спечели втори мандат, разпредели служебните министерства с оглед на това каквато е проекцията в Народното събрание. Там, където има разкрития, там го няма ДПС. Там е другият отбор. Затова квичат тези от ДПС", поясни Росен Миленов.

"Аз мисля, че зад екипа на Трифонов няма българин, който да не вижда, че прозира ръката на ДПС. Няма какво да си кривим душата", с това Миленов обясни на Лили Маринкова защо и от "Има такъв народ", освен от ГЕРБ и ДПС, са атакували в Парламента и не само Кирил Петков (служебен министър на икономиката) и Асен Василев (служебен министър на финансите).

Той поздрави Кирил Петков и регионалната министърка Комитова за това, че са спрели непрозрачното разходване и очевидния грабеж. Миленов обаче имаше и своите забележки към Петков, тъй като според него е необходима промяна на модела като цяло, което включва много повече граждански контрол. Например при провеждането на обществени поръчки.

Гражданският активист спомена това, че Пеевски чрез българската съдебна система и лобизъм в САЩ се опитва да излезе от списъка "Магнитски".

Той разкри, че знае за много срещи, случили се през последните седмици, както и че за тях ще се разбере в даден момент. "Олигархията, или онези 200 млрд., които ги споменавам винаги в това студио, си сменя лицето. Борисов е изразходен проект, ненавиждат го като лице и като образ. Борисов никой не може да го върне. И Господ, и при папата да ходи да го гали още един път, пак не може да го върне. Борисов не само разсипа икономически България, той социално осакати една голяма част от българското общество, начина на възприятие. Възприятието към институциите, възприятието към това как да реализираш предприемаческата идея, възприятието на отношението. Той наложи простотията. Той наложи в максимална степен модела на "дребния балкански тарикатлък" - да си близко до властта, да си клиентелист, да ти дават по някоя троха и да лижеш, с извинение за цинизма. Всичките около този Борисов лижеха, всички, които го сваляха. Няма да забравя, че преди 10 години като излязох да говоря, първо ме оплю народът, защото го харесваха, беше помпан от всички. По същия начин е сега с новите политически субекти", коментира Росен Миленов.

Попитан за рисковете около евентуален редовен кабинет, той заяви следното: "Рисковете са за хората, за обикновените граждани. Тези с парите не носят никакъв риск. Ще придобиват в новите схеми, които са финансирани със средствата от новия програмен период (б.р. средствата от Европейския съюз), те ще ги приберат и пак нищо няма да стигне до хората, ако не се смени моделът, политическият модел. Да гарантираш на някой доверие, това е приключило. Материализмът е убил всичко човешко - убил е принципите, убил е моралът, убил е институционалността".

"В последните три месеца някой да е говорил за някой от олигарсите? Например вътрешният министър. Изключваме престъпника Гешев, това е креатурата на Пеевски и няма нищо да каже", постави резонен въпрос гражданският активист.

"Изкарайте срещу колко пари Гешев влезе в КТБ. Това му беше първото титулуване, там му дадоха пари и оттам вече беше проверен. Затова го направиха главен прокурор. Изкарайте, вижте къде са му тези пари и целият народ ще ви подкрепи. Изкарайте на Борисов сметките, изкарайте на другите политици. При възможностите на службите, това може да стане за 6 часа. Говорят приказки всичките, а аз това лицемерие го мразя най-много", изрази възмущението си Миленов от големите приказки и липсата на реални действия. Нещо, което е факт, когато говорим за част от действията и бездействията на служебния вътрешен министър Бойко Рашков.

"Идва нова схема с новия програмен период и с новите близо 60 млрд. Те са разпределени, а хората викат "браво". На какво викате браво, хора?", запита Миленов гражданите, които силно одобряват служебния кабинет на президента Румен Радев.

"Пеевски си тръгна с 500-600 милиона. Защо не го арестувате Пеевски? Преди един месец го гледах горе пред къщата пренасяше дрехи, а отпред стои патрулката. Айде повече да не се заблуждаваме в тази България! Мразя лицемерието и на новите, и на старите - това са един балон", заключи гражданският активист.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 90 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 7041

    21 122 Отговор
    А зад тебе ррозират парите на Прокопиев.

    Коментиран от #4

  • 2 Пророка

    66 3 Отговор
    Малгаджията, отече, както и жипка, едно към едно са!
    Ще видите!
  • 3 Да,бе

    46 6 Отговор
    Е,не е точно ръка,но прозира атрибут с намалена кожа.Нормално за чалга прайд на неосъществените мутри.
  • 4 Антидс

    61 3 Отговор

    До коментар #1 от "7041":

    Диепиесие тролчета, никой не ви се връзва вече!
  • 5 КарадаЬъ

    30 5 Отговор
    Де-Пе-Се
  • 6 Пацо Фон Дер Шнорхелбълбукен

    43 3 Отговор
    Нищо не виждат, пробутах им очила за слепи.
  • 7 Пустиняка

    10 57 Отговор
    Абе това комсомолец като къв го раздава?

    Коментиран от #45

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ДПС -ТРЯБВА ДА СЕ ДЕПОТТИРА

    62 11 Отговор
    ТОВА СЕ ЗНАЕШЕ ОТ МНОГО ОТДАВНА, ТРИФОНОВ ВИНАГИ Е ПРОСИРААЛ ЧЕ Е ДЕПЕСАРСКИ ЕНИЧЕР
  • 10 Здравко Думанов

    76 9 Отговор
    Точно зад Росен не стоят никакви пари. Макар и да не съм съгласен с всичко, което изповядва Миленов, конкретно за "Има такъв народ" е напълно прав.

    Коментиран от #17

  • 11 Хахаа

    34 8 Отговор
    Николай Бареков с нов коментар - : Интелигентни хора. Не прочитайте присъдата на Слави. Неговият електорат въобще не се е усетил.

    Коментиран от #18

  • 12 Последния Софиянец

    58 6 Отговор
    Браво Росене!С теб имаме много работа да вършим като пред ДАНС

    Коментиран от #16

  • 13 Майна

    25 2 Отговор
    ,,ВСИЧКИ СА МАСКАРИ,, ...така е било, дано така да не бъде, народът трябва да се събуди, да започне да мисли, ако има с какво, де...
  • 14 ВЕЕВА У КАЛПАВИЯ.. БИО-МАТЕРИАЛ

    8 51 Отговор
    В СРАВНЕНИЕ С ТИЯ БЕЗДАРНИ ФАТМАЦИ, ЧЕРЕПИ, ЧАЛ'ГАРИ, КЮЧЕКЧИИ ,АНАДОЛЦИ, СОР'ОСП'ИИ И ПЕ'ДЕ'РАСИ,.... БАЦЕ ИЗГЛЕЖДА КАТО...АНГЕЛ!!
    СКОРО ШЕ ВИЕТЕ ОТ ГЛ'АД КАТО... ПОЗИТ'АНСКИ МАС'ТИИ

    Коментиран от #21, #29

  • 15 ХОРАТА

    35 2 Отговор
    НА ДОГАН НА ГЕПИ И НА ЦАРЯ.
    ОТ ВСИЧКО ПО МНОГО. БСП ДА
    ВНИМАВАТ МНОГО.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 6091

    6 28 Отговор

    До коментар #10 от "Здравко Думанов":

    Защо той да има право на мнение, а ние - не? Кой знае кой стои зад неговото мнение, което четат хиляди, а нашето, нашето е за семейна употреба.
  • 18 Прав е

    48 7 Отговор

    До коментар #11 от "Хахаа":

    Абсолютно е така! Поне малко интелигентните граждани много добре знаят кой е проектирания в лабораториите на мафията и олигархията ЧАЛГАР от Учиндол. Но гласувалите за него са не под средното интелектуално а нямат изобщо някакво ниво, така че едва ли са се усетили и разбрали какво се случва както казва Бареков

    Коментиран от #43

  • 19 Готин Джендър

    9 13 Отговор
    Росенчо още става :)
  • 20 Да,бе

    24 3 Отговор
    Освен,че си има държава ,мафията ще си има и правителство,не че до сега нямаше,но тия ги бият.Поне с визия и интелект,а летвата беше заровена доста под морското ниво.
  • 21 СКОРО

    18 2 Отговор

    До коментар #14 от "ВЕЕВА У КАЛПАВИЯ.. БИО-МАТЕРИАЛ":

    ФАТМЕ ВИ ЧАКАТ С БАЦКО ШИШИ ДОГИ У СЦЗ. ЩЕ ПАДНЕ ГОЛЕМО
    БАЦКАНЕ И Е.... Е
  • 22 Грешница

    5 22 Отговор
    Като го гледам този господим, ме обхващат греховни помисли :)
  • 23 Ганьо

    27 3 Отговор
    Абе българите нищо не виждат,няма такъв прост народ
  • 24 Голем смях

    6 31 Отговор
    Този кой беше...То не ,че е бил някой..
  • 25 Халил Мутлу

    8 9 Отговор
    Саму ДУАН,Радев, Слави, Коч Байрам и Гюбеци!
    Удриии
  • 26 Сатъра на Хана

    3 7 Отговор
    След Освобождението от Турско робство , България не е Управлявана от Семействата на Фердинанд Сакскобургота и Незаконния му син Земфир Яшаров Сакскобургота Живков само между
    ........ 1979 - 1887 и 1946-1956 година .........
  • 27 Северозападнал

    10 6 Отговор
    Оставете хората да работят ще дойде време отново да получите по 50лв после нема да има смисъл и толкова да ви дават а вие ще давате
  • 28 Сатъра на Хана

    6 3 Отговор
    Кво е общото между Майките на Земфир Яшаров Сакскобургота Живков и Ахмет Исмаилов Ахметов ( прекръстил се на 30 години на Ахмед Демир Доган ) ???? ... И двете са влашки копанарки говорещи прфектно влашки копанарски и български , но никога турски .... Ахмет научава турския в ДС
  • 29 Аре

    6 4 Отговор

    До коментар #14 от "ВЕЕВА У КАЛПАВИЯ.. БИО-МАТЕРИАЛ":

    Буци егати даровития!!! Жив гьон! Славчо два пъти!
  • 30 Сатъра на Хана

    2 6 Отговор
    Поредното правителство на Фамилията Сакскобургота-Живкови
    и техните деца от БКП Живковисти ..... Да Да , Аз съм Християн Комунист и считам Земфир Яшаров Сакскобургота Живков за диктатор .... Живковистите са навсякъде - Станишев, Турския Синар ( който всъщност е Влашки роман), Боци , Новия външен министър Ради , УБО-СИК "Олимпийски Надежди" ... всички са Живковисти ,,
  • 31 достойнство

    8 21 Отговор
    МИЛЕНОВ И ТИ СИ МАТРИОШКА НА ИВАН КОСТОВ КАТО ВСИЧКИ ОТ ДБ.ЗАЩО НЕ ПИТАШ КАК ТАКА КИРИЛ ПЕТКОВ И НЕГОВИЯ ПРИЯТЕЛ ВАСИЛЕВ В РАМКИТЕ НА ЕДИН ДЕН СА ОБЯВИЛИ КОНКУРС ,ПРОВЕЛИ СА ГО ВЛЯЗЛО РЕШЕНИЕ В СИЛА И В РЕЗУЛТАТ НА ТОВА СРЕЩУ 107000лв.СА УСВОИЛИ ИМОТ ОТ 100 ДЕКАРА ДО БОЖУРИЩЕ.ФИГУРАНТА СЪСИПА ДЪРЖАВАТА.НАЗНАЧИ СУПЕР ПРЕСТЪПНИЦИ САМО И САМО ДА СИ ОСИГУРИ НЯМАКВИ ГЛАСОВЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ.
  • 32 скептик

    10 11 Отговор
    не съм му фен на учиндолеца. но и на това момше не вярвам твърде. познавам, относително добре, поне един от новопредложените министри. е, трудно може да бъде определен като човек на доган. по-скоро с предните би могъл да бъде свързан.
    има нещо нездраво, и в начина по който се държи учиндолецът, и в това, как му скочиха с бутонките т.н. демократи. може да предполагаме, че причината е някъде на улица "козяк", но казва ли ти някой...
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 кИБРИК

    3 4 Отговор
    А дали е ръката на ДПС, или е нещо друго?
  • 35 самуил

    6 10 Отговор
    Зад ДПС стоят американците, които я създадоха навремето. Те предлагат министри сега.

    Коментиран от #40

  • 36 Ялчин

    25 4 Отговор
    Росен е пич, точно в дсетката.
  • 37 МЕСТНИЯ

    9 3 Отговор
    НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ Е НА ВЛАС НЕ РАБОТЯТ ЛИ ЗА ДОБРОТО НА БГ И НАРОДА ПРПДЪЛЖАЕАТ ЛИ ДА БАЛАМОСВАТ ХОРАТА КРАДЪТ И ЛЪЖАТ ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕСЯТ ВЪНШНИ КОНТРОЛИРАЩИ ФАКТОРИ И.СЪЗИРАНЕ НА ЕВРОП.СЪД И КОВАШИ СЪЩО. ЩО НИКОЙ ОТ ТИЯ НЯМА ПО ЗАТВОРИТЕ ОСЪДЕН С КОНФИДК.ИМУЩЕСТВО !? НАЛИ УЖ НОСЕЛИ ОДГОВОРНОСТ ЗА КАКВО КАКВА ОДГОВ.НОСЯТ !? НИКАКВА
  • 38 ЖОРО ГОЦЕВ

    4 15 Отговор
    РОСЕНЧО, ЗАЩО БЕ изгонен от да с?
  • 39 Странна държава

    3 4 Отговор
    Ами Ахмед Доган го познавам от 1994 г. Костов, Палчев, странна тройка са.
  • 40 Кресливия

    3 3 Отговор

    До коментар #35 от "самуил":

    А не Руснаците ве мен ДС.
  • 41 Тъп но упорит

    0 4 Отговор
    Колко пътувах до София в парламента? Колегите ти ми предлагаха да си издам пропуск за съветник. Ако е разбрал бившия, както съм аз.
  • 42 Феодал

    7 5 Отговор
    Само не схващам, защо Кирил Петков, първо трябвало да промени правилата, законите, съществуващия модел и чак тогава да да си вършел това, което свърши.Ама напрежение си е да се слуша.Но все пак 90% от това което казва са бомби.Ако иска народа да не го плюе, да си направи партия немедлено и всичкко това да го повтори и предизборно и следизборно.
  • 43 5555

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "Прав е":

    То хубаво ама това чалгар и учиндол тръгва от ПИК и БЛИЦ значи си депесарче плюещо по този, който ви махна от власт
  • 44 ХАН КРУМ

    12 1 Отговор
    ИНТЕРЕСНО Е ЗАЩО РОСЕН ГО ПОДМИНАВАТ ВСИЧКИ. И НАЙ –ИНТЕРЕСНОТО, ЧЕ ФЛАГМАНИТЕ НА ПРОТЕСТНАТА ЖУРНАЛИСТИКА СЪЩО ГО ПРОПУСКАТ.МАЛКО ЛИ СА НЕЩАТА ,КОИТО ИЗНАСЯ И БИ СЛЕДВАЛО ДА ИМА ЛОГИЧНИ ВЪПРОСИ ОТ МЕДИИТЕ. ЗАЩО ГИ НЯМА ВЪПРОСИТЕ ,А И НЕ ТЪРСЯТ ОТГОВОРИТЕ?
  • 45 Херо Мустака

    0 3 Отговор

    До коментар #7 от "Пустиняка":

    ТиФтерчикь Сир !
    Первий,...партии пропускаме,виновен :последний
    или предпоследний !
  • 46 Тони

    9 6 Отговор
    Гербаджии! Кабинет ще има! Ревизия ще има! Свиквайте да бъдете арестувани и съдени! Народа това иска! Ревете колкото искате!
  • 47 ДАЛИ

    7 1 Отговор
    Дали музиканта Трифонов е гледал това предаване и да видим ще има ли последици за да се върнат нащите ограбени пари или и тои е участник в тази игра Дано
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 БГ Лордът

    4 6 Отговор
    Росен Миленов е фотомодел! Идеални устни, какъв поглед, и каква страст кипи в него!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Сатъра на Хана

    0 5 Отговор
    От кого Слави Чалгаря и Верния му Шут Тошко са се научили да правят @иганска оперета ??????
    ..........
    Ахмед Доган е роден на 29 март 1954 година в село Пчеларово, област Добрич, като Ахмед Исмаилов Ахмедов, но изкарва голяма част от ранното си детство в село Дръндар, област Варна. Баща му Исмаил напуснал семейството още като се родило детето. То било на 6 месеца, когато Демирие решила да се ожени втори път. По-късно Хасан, вторият му баща, поискал да го осинови, но никой не могъл да открие Исмаил, за да даде съгласието си. От него той има брат на име Иван Атанасов, по прякор Мечо, бизнесмен в Добрич. Година по-късно майка му Демире се омъжва за Трети път и семейството се мести в Дръндар. От Третия си баща има три сестри – най-голямата е с две години по-малка от него. Израства в бедно селско семейство, дядо му е ходжа в селото, в което живеят.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Кардайь

    3 1 Отговор
    Ние стоим зад много екипи чоджум всичко е ДПС
  • 55 Разбрахме

    4 2 Отговор
    няма кой да осъди вампирясалото банкянско говедо.Е само началника му горе да си свърши работата.Мутрите ни разсипаха държавата това е Нищо не работи и никой.Ами да се въоръжаваме гражданите и да правим революция ли????????ВСИЧКИТЕ ЛЪЖЕ-ПАТРИОТИ в НАЙ$КОРУМПИРАНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА,СИГУРНО СМЕ СЛЕД КОЛУМБИЯ?????КАКВА МЪКА?????
  • 56 До коментар 44

    3 1 Отговор
    ТЕ МИСИРКИТЕ НЕ ЗАДАВАТ СЪЩЕСТВЕННИ ВЪПРОСИ,А СЕГА ПОВЕЧЕТО СА В ОТПУСК.ТЕЛЕВИЗИИТЕыЕДНАТА НА ПЕЕВСКИыДРУГАТА НА ДОМУСА НЯМАТ ИНТЕРЕС ПРОТИВ СЕБЕ СИ ДА ВЪРВЯТ.ТРЯБВА ДА ПИТАТ ДИРЕКТНО РАШКОВ ДА ОТГОВОРИ.ПРОКУРАТУРАТА ПАЗИ МАФИЯТА,КАК ДА СЕ САМОСЕЗИРА.И НА КОГО ДА СЕ ОПЛАЧИШ НА АРМЕНСКИЯ ПОП ЛИ???А И ТОЛУПА НЕЩО СПРЯ ДА ПЛЮЕ ПРОТИВ РАШКОВ?????СЛЕД КАТО ГО ПЛЮ СЪДИЯ ОТ ДБ МАЙ ГО СЪДИ?????
  • 57 Бай Лазо

    2 3 Отговор
    Ахахахахахааха.....като няма какво да.кажат и ДПС....бой по капата Славе.Бой!
  • 58 уеиуеи

    1 4 Отговор
    Асен Василев е измамника, а не ИТН:

    Асен Василев няма отношение към "Vayant", но същата година основава компанията "ЕВЪРБРЕД ЛИМИТЕД ВЕЛИКОБРИТАНИЯ" със същия предмет на дейност. Сред инвеститорите е Мортен Лунд. "Той е измамник, но е много, много умен. Изключително умен. Инвестирахме 15-20 милиона евро, за да разработим софтуера, имахме между 30 и 50 програмисти в България. Не измами само мен, а и свои приятели. Аз бях глупав и наивен, и му повярвах. Той заедно с няколко програмисти взеха кода и заминаха за Китай и го продаде на китайското правителство, след като аз намерих тези клиенти. Софтуерът беше собственост на компанията, а той просто го взе и го продаде сам", заяви Мортен Лунд
  • 59 Допитване

    1 2 Отговор
    А какво работи този господин Миленов? Как си изкарва заплатата, че е по цели месеци на протести?
  • 60 Истината

    3 3 Отговор
    Която ще пребъде не се хабете хора . България е на кръстопът и сме такива от времето на траките ,пише го в историята за съжаление . Не сме народ, не сме народ, а мърша,

    хора, дето нищо не щат да вършат.

    Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!

    "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.

    И не знаем, не можеме, не щеме

    да работим за себе си със време.

    Само знаем и можеме, и щеме

    един други злобно да се ядеме...

    Помежду си лихи, буйни, топорни,

    пред други сме тихи, мирни, покорни...

    Все нас тъпчат кой отдето завърне,

    щот сме туткун, щото не сме кадърни...

    Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -

    а всякому мерамът е развала...



    Не сме народ! Не сме народ, а мърша,

    пак ще кажа и с това ще да свърша.



    1875 Петко Славейков -СЛОВОТО казал го е отдавна човека
  • 61 Gowo

    1 1 Отговор
    Какво да прозира?.То си излезе направо наяве.За първи път в българската история се създава министерство по ромските въпроси.Абе ние държава България ли сме или федерация.Славчо прозира май.Да не е от ромската махала и той като Борисоф
  • 62 Без Негри в БГ

    3 5 Отговор
    Росен Миленов е супер!

    "Възраждане и Костадинов!"
  • 63 Анонимен

    0 1 Отговор
    Бойко Борисов е 12 години на власт, а не дпс. Те поне работят. То няма рсбота в града. Селата изчезват. 1989 заминаха трудолюбиви турци за Турция. Няма тютюн. Няма цигарени фабрики. По селата 4 къщи със 4 стари жени, а имаше цех за мрамор. Всичко е разорено и някои им оодхвърли бб някой леф и радосни и на сутринта отрезнял и разбира, че е измамен.