Last news in Fakti

24 Август, 2021 19:15 10 675 74

Явор Божанков пред ФАКТИ: "Демократична България" минира възможността за третия мандат

  • явор божанков-
  • бсп-
  • трети мандат-
  • демократична българия-
  • има такъв народ

Социалистът бе категоричен, че "надцакването кой да вземе третия мандат" е абсолютно несериозно и добави, че не бива да има опит за намеса в решението на президента

Явор Божанков пред ФАКТИ: "Демократична България" минира възможността за третия мандат - 1
Явор Божанков; Снимка: ФАКТИ

"Третият мандат, освен драматичен, е още и възможност. Аз съм дълбоко убеден, че няма български граждани, които с радост ще отидат на още едни парламентарни избори и ще се радват в пика на Covid вълната да бъдат проведени още едни избори, да похарчим едни пари и да получим приблизително същия резултат”.

Това каза пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ народният представител от парламентарната група на “БСП за България” Явор Божанков.

"Разговорът, който четирите партии, извън ГЕРБ и ДПС, не могат или отказват да проведат в 45-тия и 46-тия Парламент, те ще трябва да го проведат в 47-мия, дори и да има избори. Волята на хората е ясна - те поискаха промяна. Мнозинството от политическите сили са дали ясна заявка, че ГЕРБ и ДПС и техният модел на управление трябва да бъдат премахнати. Това е нашата задача и аз не разбирам защо губим време, защото губим времето на държавата, и то в много труден момент, в който три кризи се наслагват - инфлацията, бежанската криза и Covid-кризата”, чуди се той.

"Президентът призовава за редовен кабинет и с основание. Служебното правителство е изправено пред много трудна ситуация - Планът за възстановяване и устойчивост нито Брюксел, нито служебният кабинет го иска внесен от служебен кабинет, защото трябва да се внесе от редовен, който ще изпълнява този план. Той пък е част от държавния бюджет. Държавният бюджет не бъде ли актуализиран, оставяме в Covid пандемията без средства за медиците на първа линия, без обезщетения за бизнеса, без възможности да посрещнем предизвикателствата. Този бюджет също разчита на Плана за възстановяване и устойчивост. Затова президентът заяви съвсем отговорно, че редовен кабинет трябва да има - наша теза още от миналия Парламент. Аз очаквам с приближаването на тези кризи до отшумят личните интереси, да отшумят вражди и неразбирателства и да отстъпят пред държавния интерес, защото е очевидно, че няма една политическа сила, която може сама да се справи в момента или да има 121 души мнозинство, за да управлява", анализира социалистът.

"Нашата цел, която сме декларирали от БСП, а и другите три партии, е не само да направим реформа в законодателството - например в съдебната система, а да направим реформа и в Конституцията, което изисква квалифицирано мнозинство и много повече народни представители. Според мен тази висока цел трябва да бъде основата, на която се водят всички разговори", счита народният представител от БСП.

Той коментира и широко обсъждания трети мандат, който президентът Радев се очаква да връчи на някой измежду БСП, "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!": "Третият мандат е задължение и конституционно право на президента Радев. Много е несериозно някой да се меси в този процес, а "Демократична България" поставят условие преди мандатът да бъде връчен и така минират възможността за третия мандат. Ами, ако БСП се направим на сърдити ученици и кажем: "Тогава пък и ние няма да подкрепим третия мандат, ако го връчат на "Демократична България""? Какво правим в тази ситуация? Отива държавата, за съжаление в хаос, както казват ГЕРБ. А това е тревожно, защото на ГЕРБ слоганът в кампанията звучеше смешно и комично, само че сега започва да звучи сериозно, защото трети път на избори си е наистина хаос. Отговорност за този хаос със сигурност няма да носи БСП".

Божанков бе категоричен, че "надцакването кой да вземе третия мандат" е абсолютно несериозно и добави, че не бива да има опит за намеса в решението на президента. Той е на мнение, че "Демократична България", поставяйки предварително условия, нагнетяват напрежението сред другите партии и се отнасят несериозно към парламентарната криза, в която навлиза страната.

Според него и служебното правителство ще натрупа негативи, ако управлява в условията на криза.

"Един от големите рискове в момента е държавният бюджет. Днес от БСП заявихме, че каним всички на разговор, но не за това кой ще получи мандата, а какво ще правим с актуализацията на бюджета. Има или няма редовен кабинет, ние бюджета трябва да го актуализираме", категоричен бе Явор Божанков.

"Държавният бюджет е може би преекспонирана тема, но е тема, която може да създаде много проблеми. Конструкцията на държавната управление в парламентарна република е - власт, мнозинство и опозиция. В момента няма управляващи и опозиция, всички са се обявили за опозиция. Кой застава зад държавния бюджет? Служебният кабинет го внася, но по принцип този, който го внася, го защитава, после го изпълнява, едно мнозинство застава зад него, а опозицията го критикува и атакува. Ако всички в момента са в опозиция, рискът е огромен. Особено в момент, когато системата започва да се настройва за избори - всеки започва с кампания и послания към избирателите си", добави той по темата за държавния бюджет в контекста на належащата негова актуализация.

"ГЕРБ са в ситуация, в която, ако има редовен кабинет, те веднага влизат в ролята на опозиция и критикуват този кабинет. Но когато е служебният, той доста добре - и по време на изборите, и преди това, първо, показа как са управлявали ГЕРБ, и второ, свърши някои конкретни неща по отношение на този модел на управление. И ГЕРБ всъщност не са много щастливи и от служебния кабинет. Те не са ОК нито със служебния, нито с редовния и в крайна сметка не знам какъв е точно техният интерес. Но знам какъв не е. Техният интерес не е да има редовно, работещо правителство, което да покаже, че може много по-добре от тях. Те това искат да кажат: "Да, бе, ние не се справяхме, да, бе, Борисов не беше най-добрият, даже май хич не беше добър, но по-добър няма". Те много години го говорят това на хората. В момента тази теза лека-полека започват да я налагат и доказват", коментира социалистът втората политическа сила в Парламента.

"Нашият апел към другите е да седнем в момента и да започнем разговор по бюджета. Да не позволим да ескалира популизъм, да не позволим ГЕРБ и ДПС да саботират този процес и да спечелят допълнителни дивиденти, а да започнем професионален разговор как и какъв бюджет ще правим. Това е трудна задача, изключително трудна, без да знаем кой управлява", върна се Божанков на темата за бюджета.

Към края на участието си Явор Божанков изложи и становището за поведението на първата политическа сила в Парламента - "Има такъв народ".

"Моето становище е, че в крайна сметка "Има такъв народ" е антисистемна партия и може би нейните избиратели са гласували именно за такъв антисистемен играч. Те казаха: "Коалиция няма да правим". Макар че в такава ситуация навсякъде в цивилизования демократичен свят, когато имаш 60 души, а имаш нужда от 120, правиш коалиция, подписваш споразумение. Но "Има такъв народ" като антисистемна партия казват: "Това са инструменти от миналото, от старото, от старата система", и започват по свой начин и ред да правят политика. Хубаво или не хубаво, това е положението, хората за това са гласували. Демокрацията това им предлага - получаваш това, за което гласуваш. Може би България трябва да мине и през това, защото системните партии натрупаха голям негатив заради стари управления, заради натрупани стари грешки. В крайна сметка българският избирател сега ще види какви плюсове има и една системна партия, която работи по правилата на парламентаризма. Аз гледам на този процес и на това явление като нещо, което има своето основание. Ако системните партии не бяха допускали грешки в миналото, нямаше да го има този феномен".

Депутатът от БСП заяви още, че българският суверен е разделен и задача на Народното събрание е да "възпроизведе единство".

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдда

    45 69 Отговор
    То никой не е казал, че пак трябва да сте вие, бе Божанков... младо социалистче.

    Коментиран от #4

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    74 17 Отговор
    никога герб никога мутри никога БОЙКО БОРИСОВ

    Коментиран от #16, #45, #63

  • 3 Кой каквото и да приказва

    74 49 Отговор
    БСП са най-разумно държащата се партия. Междудругото те са и единствените, които не се поддадоха на личните амбиции и игри на Прокопиев.

    Коментиран от #10, #12

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Идват черни дни- смразяващи нощи

    24 50 Отговор
    Божaнков!!!! До зимата народа на страната ще бъде редуциран с 1/3 , ти говориш за мандати! Напълно прав е Държавния здравен инспектор. За 5 дни със своя живот се разделиха от най страшния вариант на КОВИД-ДЕЛТА 133 невинни Български хорица-: Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев съобщи, че 133 души са починалите от 17-и до 23 август, като трима от тях са били ваксинирани. Да, ще има четвърта вълна , да – ще напълним болниците, да – още хора ще починат. Как да го кажа по- ясно? Ние най-умните в Европа и света ли сме, та когато другите въвеждат мерки за къде ли не, ние отказваме да правим каквото и да било. Добре, но тогава ще си платим цената. Докато не разберем къде е основата на проблема, трудно ще се справим“, коментира държавният главен инспектор.

    Коментиран от #26, #60

  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    42 13 Отговор

    До коментар #4 от "ИСТИНАТА":

    така е ИСТИНААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

    герб
    саа мутри
    мафия
  • 7 НАБЛЮДАТЕЛ

    41 10 Отговор
    Ами те и децата разбраха, че борбата е за баницата,.. на койще е по-голямото парче
  • 8 Ю.кортес

    33 30 Отговор
    Какъв модел,тоя ни лук ял,ни лук мирисали...БСП винаги до сега са управлявали в коалиция с ДПС.Така избраха и харманлийския цървул.
  • 9 Спасителя ни от мутрите

    4 0 Отговор
    "Спасителя " на народа от мутрите...

  • 10 Брях

    26 32 Отговор

    До коментар #3 от "Кой каквото и да приказва":

    и тоя Прокопиев,не спряхте да му ядете краката сякаш последните 20 години е бил министър председател!

    Коментиран от #17

  • 11 ТРАБАНТ

    17 0 Отговор

    До коментар #4 от "ИСТИНАТА":

    кой са СТЪКИ БАЙ КУРТИ мутри ли са
  • 12 Тъй ли?

    9 25 Отговор

    До коментар #3 от "Кой каквото и да приказва":

    Техните "амбиции" и некадърност още помним от 1996-та!!!Същото чака и Бою(ГЕРБ)!!!!Дорде са живи тия,които помним кви ги сътвориха БСП-ту 1996-та вий власт НЕМА да видите!!!!!!!!
  • 13 СНЕЖАНКА

    17 27 Отговор
    ПЪРВИЯ И ВТОРИЯ ИЗДУХАХА СУПАТА И СЕГА ПОСЛЕДНИТЕ ЩЕ СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО, ДА НИ УПРАВЛЯВАТ? И ЗА КАКВО ТОГАВА СА ИЗБОРИТЕ? НАЛИ НАРОДА ГИ ПОДРЕЖДА, А НЕ НЯКОЙ СЪС ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ?

    Коментиран от #40

  • 14 ЕХ МЕЧТИ

    18 32 Отговор
    КАКА КУРНИ ПРЕМИЕР! А КАК Й ОТИВАШЕ ДА ЧИСТИ КЕНЕФИ В БОЛНИЦАТА, КАТО САНИТЕРКА?
  • 15 ИСТИНАТА

    37 9 Отговор
    ТРАБАНТЕ, ти от небето ли падаш? Стъки преди месец и половина нахлу с 30 мутри в спортното министерство при министъра на спорта в служебното правителство да го бият и Борисов същия ден на пресконференция го подкрепи че така се правело, не си ли чувал за него? Рекетьор, рязал уши, извадил и око на женица за рекет а курти и другите са мутри местни жестоки когато Герб бяха на власт и ги закриляха....
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 LOSHIA

    22 18 Отговор

    До коментар #10 от "Брях":

    Кирил Петков е новото политическо творение на задкулисието,монтирано в Служебното правителство от Иво Прокопиев и кръга"Капитал".Те смятат че ДБ в негово лице ще има по ново,по модерно и по приемливо представителство,отколкото Христо Иванов с неговото комунистическо минало!

    Коментиран от #23

  • 18 ГЕРБ

    19 17 Отговор
    БСП никога нищо няма да управлявст
  • 19 КРОКОДИЛА

    13 16 Отговор
    НЕМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА НИКОЙ ДА ВИ Е ГАДНО НА ВСИЧКИ ......................................................................................................
  • 20 Дърт

    21 21 Отговор
    Тоя Божанов го виждам кат съвременен вариант на Жан Виденов.Пази боже!
  • 21 Jacques Yves Moineau

    25 15 Отговор
    Зашо младото зализано бесепарче ни плаши с нова вълна по изборите, и си мисли че никой няма да иска да гласува?
  • 22 Дърт

    7 9 Отговор
    Божанков
  • 23 Туй то чу

    2 9 Отговор

    До коментар #17 от "LOSHIA":

    от на баба Пена шурея ли?
  • 24 изрод от ГЕРБ

    10 12 Отговор

    До коментар #16 от "ГЕРБ":

    Дааа! Ще види!Бавното ви и мъчително потъване!!!!!!
  • 25 Мдааа

    17 8 Отговор
    Де Бъ са си подли джендъри.ИТН извадиха късмет, че спойката не стана
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 3 Отговор

    До коментар #16 от "ГЕРБ":

    ПИЛЦИТЕ се броят на есен

    Коментиран от #29

  • 28 Слави Трифонов

    14 14 Отговор
    ДБ са новия ГЕРБ - явно Буци нещо е сгафил и го сменят. Затова ДБ прецакаха и ИТН и сега опитват да прецакат БСП с помоща на Мая и подлия арменец де
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 СНЕЖАНКА

    13 19 Отговор
    БСП СЕ ДОМОГНА ДО ВЛАСТТА ТРИ ПЪТИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДПС. СЕГА ЩЕ СЕ СЪБИРАТ С ПАРТИИТЕ НА КОКОШКАРИТЕ И ЯЙЦАТА ОТ УЛИЦАТА. КАКВО ПАДЕНИЕ?
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 дъртия

    9 15 Отговор
    ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ !

    Коментиран от #36

  • 35 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 5 Отговор

    До коментар #29 от "ГЕРБ":

    БОЙКО е сикаджия мутра крадец лъжец двулично лицемерен лежал е в затвор
  • 36 РАДИО ЕЛТО

    10 4 Отговор

    До коментар #34 от "дъртия":

    ДЕДОБОКЛУЦИ са олигарсите капиталисти а герб ще довършат народа
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 5 Отговор

    До коментар #37 от "ГЕРБ":

    дай си АДРЕСА страхливецо та защо мутрите не смеят дастъпят в ГЛОЖЕНЕ КОЗЛОДУЙ ЦИБЪР

    Коментиран от #41

  • 39 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 7 Отговор

    До коментар #37 от "ГЕРБ":

    ти знаеш ли кой е АНГЕЛ ПОПОВ главестия АНАТОЛИ АНГЕЛОВ културиста ЦВЕТОМИР ЦЕНОВ квиц ЗЪБЧО МИШКИТЕ поинтересувай се

    Коментиран от #43

  • 40 БСП на Бунището

    13 12 Отговор

    До коментар #13 от "СНЕЖАНКА":

    Ами като ги подрежда Народа - грабвай Ковчега и Бесилката на Бабикян и Хаджито и Протестирай бе....Щото запомни - освен ГЕРБ ,всичко друго е БСП...!!!
  • 41 ГEРБ

    3 7 Отговор

    До коментар #38 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Адрес - град Оряхово , улица Коста Лулчев -Мастън Емидов Шарков ...Търсиш Масо коляча...Кога ще дойдеш?

    Коментиран от #47

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ГEРБ

    3 9 Отговор

    До коментар #39 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ти ме интересуваш. Мишки , зъбчета и щрауси не ме интересуват. Кога да те очаквам. Ако си от Козлодуй както си написал за 30 минути съм при тебе. Къде да се видим oлигoфрeн страхлив мишок?

    Коментиран от #44

  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор

    До коментар #43 от "ГEРБ":

    ОРЯХОВО улица КОСТА ЛУЛЧЕВ вътре в магазина до вас съм

    Коментиран от #50

  • 45 винкел

    3 6 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Това го решават избирателите а не такива като тебе вие сте "малцинство" които активно пишат коментари навсякъде.

    Коментиран от #48

  • 46 Васил

    10 5 Отговор
    ДБ правят това, за което са им платили и се опитват да дърпат така килимчето на властта, че и те да бъдат на него. Алчността им няма край!
  • 47 АТИЛА

    8 3 Отговор

    До коментар #41 от "ГEРБ":

    ела ако искаш в ПАЗАРДЖИК чакам те и не заплашвай слаби болни нещастни хора

    Коментиран от #54

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 МАФИЯ

    9 2 Отговор

    До коментар #48 от "ТОВА е ИСТИНАТА":

    кукловодите решават съдбата на БЪЛГАРИЯ а ДОГАН го пази КТБ БОРИСОВ е слуга на ЕРДОГАН
  • 50 ГEРБ

    4 8 Отговор

    До коментар #44 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Идвам отсреща до будката . На 20 метра е. Как да те позная? Аз ще съм с черна фланела, висок 185 см. ,запасал съм си мачетето защото с него си изкарвам прехраната като заkколвам домашни животни на градските ми срещу заплащане

    Коментиран от #52

  • 51 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 5 Отговор

    До коментар #48 от "ТОВА е ИСТИНАТА":

    всичко тръгна от сдс ИВАН КОСТОВ който съсипа ИКОНОМИКАТА И ИНДУСТРИЯТА НИ САШО апашо лъжите на ЦАР СИМЕОН та до герб и кой страда най много обикновените ХОРА
  • 52 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 4 Отговор

    До коментар #50 от "ГEРБ":

    от кой етнос си заото такъв ЧОВЕК И ТАКЪВ ПРЯКОР В град оряхово няма а на онзи АДРЕЗ живеят пенсионери ЧАО

    Коментиран от #56

  • 53 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор
    мафия
  • 54 ГEРБ

    3 7 Отговор

    До коментар #47 от "АТИЛА":

    Като е слаб, нещастен и недъгав защо се ежи тогава този Козлодуйския! Бил инвалид и трудоустроен. Сигурно в Козлодуй не са много инвалидите, ще проуча кои са инвалиди в града и ще го намеря!

    Коментиран от #58, #62

  • 55 Един от народа

    7 8 Отговор
    Ей, много обичам комунист да ми казва какво искал народа. Абе говори от името на собствените си избиратели, не се опитвай да говориш и от мое име!
  • 56 ГEРБ

    3 7 Отговор

    До коментар #52 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ела да видиш дали съм пенсионер. Никой няма отвън да чака и явно ще се наложи аз да тръгвам към Козлодуй

    Коментиран от #57

  • 57 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор

    До коментар #56 от "ГEРБ":

    не съм от КОЗЛОДУЙ това е ниикнейм

    Коментиран от #59

  • 58 АТИЛА

    1 1 Отговор

    До коментар #54 от "ГEРБ":

    КОЗЛОДУЙСКИЯ не е о тКОЗЛОДУЙ и не се ежи много защо не се ежиж напо силни от тебе а знаеш ли кой заплашват поинтересувай с чети с в нета а слаб чуек не се бие а и никовете се копират защото истинско е само айпито но никой няма ти го даде
  • 59 ГEРБ

    2 4 Отговор

    До коментар #57 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Аз сега тръгвам и ще съм там докато намеря инвалида на Козлодуй. Имам 42 приятели оттам и сега ще звъня на всеки да питам кой е местния инвалид?! Не ме интересува откъде си, аз отивам и обезглавявам тамошния инвалид който е трудоустроен!
  • 60 mi6osp

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Идват черни дни- смразяващи нощи":

    Защо ли същият здравен инспектор не плашеше така при предните две вълни, когато в България умираха по над 200 болни от covid дневно?
  • 61 Анджело

    3 7 Отговор
    Само ДБ
  • 62 Умен по цялата глава

    2 1 Отговор

    До коментар #54 от "ГEРБ":

    Не става така бе Човек...Устройството му има Ай пи адрес и с търсачката го хващаш точно където е....Не ме карай да ставам Съучастник - образовай се малко,намери го и му строши Компании телефона да престане да пише,Че Здравето и ала бала - ГЕРБ,Костов ...На всички ни омръзна!!!
  • 63 Да дааа

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ИСКАТЕ АМА НЕМА ДА СТАНЕ .ВСЯ ВЛАСТ ПРОКУРОРИ И ВИСШИ СЪДИИ СА ПРОТИВ, НАГУШИЛИ СА СЕ КАТО ПАТОЦИ И НЕ ИСКАТ ДА ПОВРЪЩАТ
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ПОСЛЕДЕН ШАНС

    3 9 Отговор
    Последен шанс за партииките БСП Кривоустата пчеличката Мая Некоронованото Адвокатче
    1/Курнелия Не даде ли 100 прОцента власт на ИТН без абсолютно никаквао участие във власта от страна на БСП Курни на следващите избори пропада още по надолу а самата тя този път неините овчички ще я издухат и тя остава сама да пасе трева по стурнищата
    2/Кривоустата Мая Свършиха се за нея цветята и тя няма къде да каца Този път и Агата няма да я прави ОМБУСМАН нито Софииска кметица и мястото и при Христо Ковачки като една долнопробна счетоводителка защото назначенията на работници в ТЕЦа са по неина молба а в замяна тои да я подържа,
    3/Некоронованото Адвокатче и тои остава на улицата и заедно с пчеличката отиват при СДС и шкембе воивода във забравата
    4/ Остава само едно пълна власт на ИТН и по този начин ще си вземат поне по една дупетатска заплата /добра като количество/ дадена на некачествени подли хорица НЯМА ВРЕМЕ
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ХАН КРУМ

    6 2 Отговор
    АКТУАЛИЗИРАЙТЕ БЮДЖЕТА,НАСРОЧВАЙТЕ ПРЕЗИДЕНСКИТЕ ИЗБОРИ И СЕ МАХАЙТЕ.
  • 68 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 5 Отговор
    ГЕРБ
  • 69 микимаус

    2 6 Отговор
    Ава марсолко ,кой ли та сложи и тебе там да ръсиш червени сладки приказки ,младото котило на БКП .
  • 70 ДБ=ДПС=ГЕРБ

    6 6 Отговор
    Христо Иванов е бил министър във втория кабинет на ГЕРБ от 07.11.2014г. до 18.12.2015г. ГЕРБ винаги са управлявали с ДПС било то и неофициално,но е факт,каза го и Любен Дилов син! Христо Иванов е управлявал заедно с ДПС,а това с Росенец беше театър за пред бъдещите гласоподаватели на ДБ! Защо го направи точно по време на протестите,никой не си зададе този въпрос?
  • 71 Аре улево

    3 5 Отговор
    Ало комунярчето Божанков, на кой Бог палиш свещи, а?! На др. Ленин, др. Троцки, др. Сталин. др. Мао, др. Тато или др. Луканов?! Или за тебе е важно това, което ломотиш, а не това, което реално вършиш, скрит от очите на избиратели и разчуло след изтичане на давността на партийната "политическа отговорност"?!
  • 72 123

    1 3 Отговор
    Явор Божанков и Кирил Петков. Кого бихте избрали при конкуренция на Запад. Бих заложил на Кирил. А пристите стари комунисти от раз на Бижанков. Много е зле. Младо, но не ми допада. Допада ми Приятела на Кирчо, Асен Василев и сие на Кирчо. Не ме интересува. Това са вали измислици, че е човек на този и онзи. При едни мажоритарни, ако мислят, като мен, биха избрали Кирил, Асен... Лишото е, че в Бг останалите са примитивни.

    Коментиран от #73

  • 73 БКП калинки

    1 3 Отговор

    До коментар #72 от "123":

    Божанков е с диплома от лафката за дипломи ТърновскоУни! Носител на награда „Ряховски камъни“ на Съюза на журналистите в община Горна Оряховица – 2014 г.
  • 74 Бавно и полека

    1 1 Отговор
    Истинския образ на ДБ се избистря, демократичния декор пада и политическата импотентност става очевидна.