Last news in Fakti

7 Септември, 2021 18:04 52 585 143

Калин Тодоров пред ФАКТИ: В прав текст ми намекнаха, че ще се озовем пред коалиция ГЕРБ, ДПС, ИТН и части от БСП

  • калин тодоров-
  • мафия-
  • има такъв народ-
  • итн-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • слави трифонов-
  • румен радев-
  • предсрочни парламентарни избори

"Крилата на мафията, представлявани от Борисов и Трифонов, се обединиха пред общия враг - протеста", смята журналистът

Калин Тодоров пред ФАКТИ: В прав текст ми намекнаха, че ще се озовем пред коалиция ГЕРБ, ДПС, ИТН и части от БСП - 1
Калин Тодоров; Снимка: ФАКТИ

“Доста самонадеяно е да не считаш, че си се провалил пред обществото, при положение, че той (б.р. Слави Трифонов) и неговата партия блокираха - според мен съвсем съзнателно, възможността протестните партии да създадат правителство. Направиха го два пъти, направиха го по най-брутален и некрасив начин. Те (б.р. ИТН) през цялото време вървяха срещу законите, срещу Конституцията, срещу волята на народа. Той непрекъснато се кълне в суверена, но именно това, за което суверенът го беше изпратил в Народното събрание, той не свърши. Суверенът изпрати тях - протестните партии, да създадат правителство и да управляват държавата. Tой (б.р. Трифонов) направи така, че да се управлява държавата да е невъзможно, генерира хаос, а сега вече последните му стъпки са и да злепостави, да компрометира останалите две протестни партии. Всичко това за мен е съвсем целенасочено и закономерно поведение на един човек, на една партия, които са “пета колона” в протеста”.

Това каза пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ писателят и журналист Калин Тодоров.

“Смятам, че той (б.р. Трифонов) имаше програма-минимум и програма-максимум. Програмата-максимум, която му бяха поставили хората, които го движат, беше да състави правителство на малцинството. Това правителство на малцинството би било интересно с това, че тъй като не е коалиционно, той не би се съобразявал с волята и интересите на никой друг. Другото, което е още по-неприятно е, че той би разчитал на плаващи мнозинства, при положение, че партиите на статуквото - ГЕРБ и ДПС, заедно с неговата партия, правят около 160 души. Той щеше да има едно съвсем безконтролно правителство, което щеше да прави абсолютно това, което е в интерес на задкулисието”, каза още Тодоров.

Той подчерта ролята на предложенията на Трифонов за състав на Министерски съвет в неуспеха на ИТН да състави правителство на малцинството - ролята както на Николай Василев, така и на Петър Илиев. Към тях добави и Радостин Василев, “който се опитва да компрометира Татяна Дончева”. “Всички те са хора, които освен че са обществено неприемливи, са и негодни да управляват държавата. Не мога да си представя, че съдбините на държавата ще бъдат поверени в ръцете на един министър-председател, който до този момент е ръководил някаква групичка от 7 до 10 човека и е представител на България в една даже не средна, а малка американска фирма”, допълни той, имайки предвид Пламен Николов.

“Кадрите, които той (б.р. Трифонов) предложи бяха абсолютно неприемливи. Второ, начинът, по който го направи - без да се съобразява с мнението на останалите протестни партии, без да се опита да разговаря с тях и, освен това, без да се съобразява с мнението на обществото, на хората, които са го изпратили там. Всичко това за мен говори, че той предварително беше наясно, че иска да постигне или програма-максимум, или програма-минимум. Програма-максимум е да си направи правителство на малцинството, което да обслужва интересите на олигархията, а програма-минимум, до която успя да стигне - да блокира възможността да се направи правителство на протестните партии, да отнеме голяма част от енергията на протеста. Абсолютно категорично той постигна това, което се е стремял да постигне” обясни Калин Тодоров.

Той коментира и казуса с Татяна Дончева и посочените от нея фигури, които биха могли да стоят зад ИТН. “Беше публична тайна, че Орлин Алексиев, който фактически е в основата на скандала с Татяна Дончева, е финансовият гуру на общината (б.р. на Столична община) - три мандата подред е председател на Постоянната комисия по финанси и бюджет от ГЕРБ, той е сивият кардинал на общината и освен това той е доста сериозно компрометиран от един наркоскандал, което показва, че зад него стоят съвсем други неочаквани сили”, обясни Тодоров.

“Също така, г-н Каримански, когото те се опитаха да наложат като гуверньор на БНБ, преди това последователно е бил първо шеф на Демирбанк - банката на Фуат Гювен, банката, която финансира обръча от фирми на ДПС, а Фуат Гювен беше човекът, който даде пари на Доган да си купи Пристанище “Варна”. След това Каримански става шеф на банката на Петя Славова, която е пряко свързана с библиотекарите, с Библиотекарския институт. Така че това са фигури, които са обществено неприемливи”, допълни той.

На въпроса как да си представим, че Борисов - с цялата си осведоменост, е допуснал да се изгради ИТН като проект, Тодоров отговори: “Това е много особен, странен, деликатен въпрос. За мен това означава, че има две или три крила на мафията, които воюват помежду си и се опитват да овладеят държавата. Крилото на мафията, която представлява Бойко Борисов, което беше овладяло държавата и което направиха опит да детронират с крилото, което е представлявано от Слави Трифонов, имам чувството, че в един момент, когато те видяха общия враг - а общият враг в случая е протестът, те просто се обединиха. Склонен съм да мисля, че още от самото начало са играели в някакво съдружие”.

Той посочи, че лидерите на двете партии са критикували словесно съответния “противников” лидер, но допълни, че “в решаващи моменти - дори при гласуванията в НС, когато интересите на двете групи са засегнати, те гласуват в поразително единомислие”.

“Има реална опасност при третите избори през ноември ние да се озовем именно пред коалиция ГЕРБ, ДПС, ИТН и някакви части от БСП. Това ми беше намекнато. В прав текст ми го намекна човек, който разбира и който знае проблемите на задкулисието. Тази възможност реално съществува”, предупреди Тодоров.

На въпрос за присъствието на БСП в подобно евентуално управление, той отговори: “Те биха се включили само ако на Конгреса успеят да детронират Корнелия Нинова. Публична тайна е, че вътрешната опозиция в БСП, която играе срещу Нинова, от години играе с Бойко Борисов - имам предвид Гергов, Добрев и т.н. Ако вътрешната опозиция в БСП вземе властта в партията, тя ще направи коалиция с ГЕРБ”.

Калин Тодоров посочи, че в момента крилата на мафията са обединени срещу общия си враг президента Румен Радев. “Склонен съм да мисля, че те (б.р. крилата на мафията) не са се отказали съвсем от възможност да го съборят като президент. И ако те го съборят, оттам нататък няма да имат никакъв проблем да съставят каквото си искат правителство”, допълни той и уточни, че това е възможно дори и математически.

Той коментира и преимуществата на президента Радев в контекста на предстоящите президентски избори: “Най-силният коз на Радев срещу противниците му е, че той не е корумпиран или поне не може да бъде обвинен, че е корумпиран. В момента основният конфликт в обществото е корупция срещу нормализация. Президентът може да предложи и успехите на едно служебно правителство, което също показа, че срещу корупцията е възможно да се проведе успешна борба. Освен всички друго, това, което не се говори, но което е така е, че той има подкрепата на голяма част от външните фактори. Нещо, което не се споменава от пропагандата на ГЕРБ е, че Бойко Борисов вече никога не може да стане министър-председател или да управлява под някаква форма държавата, защото той загуби външната подкрепа. Е, външната подкрепа Радев засега я има. Всички тези неща, сложени на масата, го правят почти сигурен победител. Винаги обаче съществува и обратният вариант - да загуби”.

Калин Тодоров посочи и министрите от служебното правителство, които според него са провели реални борба с мафията - министър-председателя Стефан Янев, министъра на икономиката Кирил Петков, министъра на финансите Асен Василев, министъра на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова, министъра на вътрешните работи Бойко Рашков и министъра на правосъдието Янаки Стоилов. “Другите не ги видяхме - не видяхме енергетиката, не видяхме селското стопанство, не видяхме туризма, а там също има страхотни ями, които трябва да се разровени”, допълни той.

“Ако следващото служебно правителство на Румен Радев продължи в това темпо, по този начин да се бори срещу корупцията и да разрива Авгиевите обори, президентът многократно ще увеличи шансовете си да бъде преизбран”, каза още той.

“Възможно е и да се появи нов проект - партия на министъра на икономиката и министъра на финансите. Според мен засега абсолютно погрешно се опитват да ги сложат в някакво чекмедже - или са десни, или са соросоиди, или са някакви други. Не, те са просто партия на нормалността, партия, която показа, че е възможно една държава да не е корумпирана. Според мен на това се дължи огромният им престиж. Те показаха нещо, което не знаехме вече 30 години, че е възможно - една държава да се управлява и без корупция”, смята още Тодоров.

В края на разговора Калин Тодоров разказа и за последната си книга - “Завесата падна”. “Това, което съм се опитал да кажа в тази книга е, че от 2001 година насам - вече близо 20 години, един след друг се опитват да ни пробутват чисто инженерни проекти. Нарекъл съм тези три инженерни проекта Царя, Пъдаря и Шута. Първоначално ни предложиха Царя - 10 години един инженерен проект изяждаше политическото пространство (...). След това на мястото на този огромен център се настани Пъдаря. Сега се опитаха на мястото на Царя и Пъдаря да сложат Шута. Този път не се получи. Изтощи се самата идея, че е възможно да лъжеш хората повече от 20 години. Хората прогледнаха”, каза той.

“Хората прогледнаха и затова ми се струва, че всички тези идеи, че Бойко Борисов може да се върне на бял кон в българската политика и отново да управлява, не са състоятелни (...). Никога вече българите няма да допуснат един подобен примитивен и корумпиран тип да управлява държавата. Това просто не може да стане”, допълни той.

"Крайно време е българските политици да престанат да се занимават с партийно строителство и да започнат да се занимават с държавно строителство, да мислят как да управляват държавата, как да я направят по-добра, а не как да излъжат група хора и да ги ограбят", каза още той. "Ние сме тези, които пращат хората във властта - било то в Главна прокуратура, било то в Министерски съвет, било то в Президентството. От нас зависи кой ще отиде там, дали ще ни излъжат още веднъж, дали няма да успеят да ни излъжат. Всичко зависи от нас", завърши Калин Тодоров.

Целия разговор можете да гледате във видеото:


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 207 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бамбука

    273 77 Отговор
    Браво. Точно и ясно.

    Коментиран от #21, #94, #107, #109

  • 2 Мислещ

    195 68 Отговор
    Очеизвадно е. Ролята на чалгарите от първия ден е да хвърлят кал по всички опозиционни партии, да се правят на обидени и съответно след следващите избори да кажат, че "Не са имали избор, понеже те другите много лоши и не ги щат, а трябва да има правителство, та ГРОБ/БКП и турците са единствената опция".

    Лошото е, че наистина Антидемократична България и И Бъгни се не са достатъчно по-малко зло от тези. Възраждане ясно, че ще са в опозиция, така че не може да става дума за власт при тях, поне на този етап.

    Коментиран от #7, #19

  • 3 Въпрос

    149 59 Отговор
    Защо ген. Атанасов е в студиото на частна телевизия(Ризова) , като трябва да бъде на работа в НС??? Кой ще му плати тази самоотлъчка? Пак жалкия народ ли? Незабавно да му се отреже надникът! Деб.или с де.билите!

    Коментиран от #13, #137

  • 4 тулупов

    201 51 Отговор
    Много ясно че това е играта. На слави честито първи крачки в измамния политически свят. И не се прави на ощипана мома славчо.
  • 5 верваи ми

    214 41 Отговор
    Слави доказа че плюе по този за когото му платят.

    Коментиран от #32

  • 6 Смърфиета

    60 155 Отговор
    Кой е този обратен убитак?

    Коментиран от #10

  • 7 Абе Хейко

    73 27 Отговор

    До коментар #2 от "Мислещ":

    Какво Възраждане те подгони предвечерно ве?
  • 8 Валката

    93 18 Отговор
    Сега Тошко волейболиста да коментира това.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 янко

    66 11 Отговор

    До коментар #6 от "Смърфиета":

    сина на Станко Тодоров

    Коментиран от #20

  • 11 Пифи

    45 116 Отговор
    Поредният умствен екзерсис в медиите. Суверена решава кой и какво ще бъде. Само "размътват" мисленето на избирателите, които не са си стъпили "здраво на краката"!
  • 12 А НИЕ.

    55 19 Отговор
    ПО ФЕЙСА И ФОРУМИ СЪЩОТО
    ГО ПИШЕМ ОТ МЕСЕЦИ. И ДНЕС
    И ВЧЕРА НЯКОЯ, НЯКОЙ КАЗАХА:
    И КОМЕНТИРАХА СЪЩОТО. КОЕТО
    НИЕ ПИШЕМ, НО СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ.
  • 13 Нагли са

    36 7 Отговор

    До коментар #3 от "Въпрос":

    Безпрецедентно!
  • 14 Алооуу Калине

    45 97 Отговор
    Ти в час ли си?
    Айде моля всичките разбирачи,що не вземете да си направите една партийка и да се любите до безкрай.
  • 15 asd

    66 23 Отговор
    Дубрютру!

    Гнусната оркска паплач защо писка против Нинова а?
    Защото такава гергерастка/геперастка паплач това иска!
    Е да питат онзи шебек Киру Въртелешката/ВЕИ-то и останалата с.ган.
  • 16 Пич

    47 14 Отговор
    Според нашите политици , мафия е далавера и обогатяване , в което те не са се вредили да участват... За наивниците пояснявам - винаги ще ви управлява мафия , защото няма да участвате в далаверата...
  • 17 Смърфиета

    25 79 Отговор
    Не разбирам защо доносниците на софийските служби, начело с Рашков, които бяха пришити към Президента, който на практика не познаваше подводните течения в софийската политика, се наричат "протест", а не активно контрамероприятие на произвола на Гешев. Ама това, че чхутите дърпат конците на Ст. Янев, който слабо се изразява, и даже са му турили за секретарка докторант на Румяна Коларова, онази еврейка дето Плевнелиев му я дадоха за секретар за връзка с гражданското общество? Евреите са гласовити, дума да няма, но това не е протест, няма ги Хенри осми, Лутер, Калвин и Цвингли.
  • 18 Пецата

    58 36 Отговор
    Прав текст и намек са противоположни неща. Няма как да ти намекнат в прав текст, освен ако не си фантазираш. Заместваме ИТН с ДБ и всичко си идва на мястото, защото ДБ бяха тези, които провалиха първи и трети мандат. Другите след тях повлякоха крак защото нямаха избор.
  • 19 ЛЪЖЕШ

    30 101 Отговор

    До коментар #2 от "Мислещ":

    Още първия ден
    всички ляво десни комунисти в НС
    се обединиха
    срещу ИТН!
    Това е истината!

    Коментиран от #50

  • 20 Смърфиета

    15 10 Отговор

    До коментар #10 от "янко":

    Ако е вярно, значи чхут и рядко изхождение по дефиниция.

    Коментиран от #34

  • 21 Хаха хаха ха

    118 25 Отговор

    До коментар #1 от "Бамбука":

    Борисов е въздух под налягане
    в спукан плондер ОПГ ГЕРБ!
    Борисов само плямпа срещу Радев,
    но го е страх да се кандидатира за Президент!
    Защото Борисов ще загуби катастрофално срещу Радев!
    И Борисов ще стане за посмешище
    с плямпането си срещу Радев!
    Нали?

    Коментиран от #31, #102, #103, #117

  • 22 Последния Софиянец

    48 23 Отговор
    Днес в парламента тази коалиция е факт.
  • 23 Дааа

    27 94 Отговор
    Още един платен "политиколок"....дрънка глyпотевици на поразия... Продължават да отклоняват прожекторите от Гроб, Дпс и Бсп, виновниците за съсипана България и да оплюват една нова партия и лица в нея, ИТН

    Коментиран от #29

  • 24 07 09 1911

    23 8 Отговор
    Велика рождена дата.

    Коментиран от #93

  • 25 Хахаха

    30 64 Отговор
    Тоя Трифонов го размятахте и пришивахте към кого ли не.Всеки разумен човек ще спре да ви вярва в един момент станахте нагло банални.Сигурно сте ударили в тавана на лимит заплащане щом вадите хора от шкафовете с молци да бръщолевят едни и същи глупости

    Коментиран от #27, #140

  • 26 За честта

    82 28 Отговор
    Бачо Калин е много навътре в игрите. Няма кой сериозно да обори това което казва бачо Калин. Как не го е срам Чалгаря. С това здраве и без семейство единствено честта си трябваше да заложи пред българите и да я отстоява за пред историята.

    Коментиран от #52

  • 27 Бамбука

    77 19 Отговор

    До коментар #25 от "Хахаха":

    Задкулисието създаде ИТН. Защо, кога и за колко ще се изясни. На първите два въпроса отговора е за да прецакат българските граждани протестиращи корупцията, да покажат на Герб кой кара влака. За колко ? Предателите ги купуват за няколко сребърници и потупване по рамото, а понякога и за малко прашец.

    Коментиран от #35

  • 28 Дааа

    41 9 Отговор
    Затова сме на 112 място, по лошото е, че те не се притесняват от това, стига да печелят от глупостите дето дрънка.....баx ви и гилдията със статут и авторитет на жрица от магистралата
  • 29 Смърфиета

    8 6 Отговор

    До коментар #23 от "Дааа":

    Споко, бързо ше остарее.
  • 30 хм хм

    75 25 Отговор
    Прекрасен анализ,напълно споделям мнението му.За всеки се съди не по думите,а по делата.Делата на Итн,Герб и Дпс показват синхронизация и общ икономически интерес.Всичко друго е театър и постановки.

    Коментиран от #37

  • 31 Бамбука

    45 11 Отговор

    До коментар #21 от "Хаха хаха ха":

    Осъдени за лъжа не ме интересуват, както и тези с шкафчета и пистолет до леглото. Там сутеньорите имат думата, те си знаят контингента.
  • 32 LOSHIA

    13 57 Отговор

    До коментар #5 от "верваи ми":

    И ти ми вервай: Слави винаги плюе по този който трябва,а не за който му платят!!
  • 33 Хаха

    27 44 Отговор
    Ох тука всеки от всичко разбира и е запознат с всичко и всички. Тоя Трифонов само към неаполитанската мафия не го пришиха. Пък ако толкоз бяха с ДПС и ГЕРБ досега два пъти имаха възможност да си направят правителство. Ех за 20 лева всичко сте готови са напишете журналята!
  • 34 янко

    6 8 Отговор

    До коментар #20 от "Смърфиета":

    Вярно е,лично го познавам.Но не съм го виждал от много години

    Коментиран от #58

  • 35 Смърфиета

    7 4 Отговор

    До коментар #27 от "Бамбука":

    По-сложно е, Генчо, и ти го знаеш ..

    Коментиран от #48

  • 36 Уса

    18 34 Отговор
    Трифонов го създадохме ние хората,които нямаме нищо общо с ония бастуни на яслата и целият им антураж от к..ви,сутеньори,подмазвачи,лизачи.За жалост такава е системата партиина а на Трифонов не му отива да бъде полирик,но не е трагедия по-добре такъв макар и странен отколкото сганта която ни пие от живеца 30 години.Истината е че ИТН са сами срещу всички
  • 37 LOSHIA

    28 13 Отговор

    До коментар #30 от "хм хм":

    А делата на ДБ и ИБГНИ какво показват,бре? 65 депутата желаят системата да бъде ДЕМОНТИРАНА,а 175 НЕ ЖЕЛАЯТ!!??!!
  • 38 Емигрирайте масово!

    43 24 Отговор
    От какво се страхувате? Не виждате ли как се пропилява времето ви?Аз съм на 62 на 3000 км и тръгнах на 49. .....С жена и дете.Имате професия, знаете език...Има свободни позиции за ваща професия?Има посредници които търсят кадри. Елате в страни от Евро съюза (истинския).Естествено дипломата да е легализирана, признавана на запад. ...ще станете на 80 и в БЪЛГАРИЯ тия смр@дливци още ще се карат за своето благо.Повислете за вашето си.......Сама като си помисля какви ХХХХХХХ ви управляваха, какви чалгари сега пък ви го набутват ми се драйфа. Не съм си идвал от 4 години.....не ми се и стъпва....повръща ми се от простотията балканска....Патриотизъм?Няма такова нещо-то е за наивниците. Никаква перспектива няма в БЪЛГАРИЯ. Всичко високо технологично го унищожиха. А ново няма как да се направи защото няма кадри.Тиквата за 12 години Ви уби като държава.Сега чалгарят заби ножа по дълбоко.А пак му вярвайте след 2 месеца.

    Коментиран от #46, #61

  • 39 Калин Тодоров,? Как протестите партии ще

    12 34 Отговор
    Направят правителство без ИТН?? Как, с кой, с ГЕРБ, с БСП, с ДПС?? Говориш пълни глупости!! То няма дае правителство на Протестите партии, а на старата мафия в Парламента???
  • 40 Кой68

    8 0 Отговор
    Бая ще да е намека!!!!
  • 41 абг

    16 5 Отговор
    "Прав текст" и "намекнаха" са взаимоизключващи се понятия.
  • 42 БСП= ГЕРБ=ДПС

    18 20 Отговор
    Като гледам кой как гласува в парламента не знам тоя къде пришива ИТН към ГЕРБ и ДПС? И днес при гласуванията на бюджета гледам,че си гласуват ГЕРБ,ДПС и БСП!
  • 43 БСП на Бунището

    23 30 Отговор
    Една жена от Женския пазар,която много разбира от Политика му казала на Калин в прав текст ,че се очаква коалиция между ГЕРБ,ИТН,ДПС и части от БСП.....и т.н. даже се отказах да чета повече....Смиешно ли ви е,а???
  • 44 и ко

    18 1 Отговор
    излиза от цялата работа
    Представите на НАРОДА и политиците за НОРМАЛНА ДЪРЖАВА се разминават драстично със делата им

    Ей ,прекалихте със вашите празни приказки ,ще има шутове
    обърнахте ДЪРЖАВАТА на лична фирма ,всичките сте си плюли в устите ,бе
    само гювеча гледата ,вашия
  • 45 ежко

    20 28 Отговор
    Глупости на търкалета.Ако останалите протестни партии бяха подкрепили Трифонов и той деиствително беше съставил правителство на малцинството, то последното щеше да е много внимателно в действията си, защото подкрепата му щеше да е по-тънка от нишка на паяк и лесно би паднало,ако изгуби дори подкрепата не на партия,ана 2-3 депутата.За целта обаче Христо и Мая трябвше да се откажат от мераците си да управляват пряко,а това не е тяхната цел, а по скоро обратното на последната.
  • 46 БСП= ГЕРБ=ДПС

    29 11 Отговор

    До коментар #38 от "Емигрирайте масово!":

    Ти като си решил да не се връщаш,и като ти се повръща,защо пишеш в български сайтове и четеш новини за България?
  • 47 Бай Яни

    18 40 Отговор
    Пу да му се не види,от къде го изкопахте този дърт комунист с промити мозък,аяе много лъже наглеца му с наглец,повече от ром при разпит лъже доносника от ДС. Партии на протеста все стари ченгета. А само Радев бил читав,аяе хората нещът да го виждат тези ни го пробутват.
  • 48 Бамбука

    10 3 Отговор

    До коментар #35 от "Смърфиета":

    Така е, но Съединението веднъж даде отговор на въпросите. Има шанс да го даде още веднъж - ясно и категорично.

    Коментиран от #54

  • 49 Ми при положение,

    10 7 Отговор
    че другите си раздават едни мафиотски пари под масата, кой купува кой продава партии е по добре да има едни разумни хора да направят най накрая правителство и дано се контролират едни други и да приключат тия мошеничества ! Винаги съм смятал, че е по добре голяма коалиция за по малко кражби !
  • 50 Мислещ

    17 13 Отговор

    До коментар #19 от "ЛЪЖЕШ":

    В някое от тъпите шоута на тошко - може, в реалността дори и в момента са прекалено меки с тях. Единствените, които са се обединили срещу тях, са нормалните хора в коментарите. Иначе Кошлук ТВ даже на крака му отиде да му прави ПР на чалгаря.
  • 51 зрител

    21 6 Отговор
    гусинът е пропуснал ристю в нея "коалиция"! ще се разсърди чилякът.
    предполагам, "частите" от бсп са за цвят. не, че няма магарета там, ама...
  • 52 изрод от ГЕРБ

    16 19 Отговор

    До коментар #26 от "За честта":

    И кой е бачо ти калин бре? Гадател ли е? Журналист ли е? Май ни едно от двете!Само син на Станко Тодоров!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Смърфиета

    5 2 Отговор

    До коментар #48 от "Бамбука":

    Генчо, какво съединение бе човек, като оня дето са е съединил другия с него, е умрял да ме прощаваш за простащката метафора?

    Коментиран от #79

  • 55 Год

    12 22 Отговор
    Калине защо спиш отвит. Вече е студено. Мозъкът ти работи на много бавни обороти. ИТН никога няма да влезе в съюза на тези които съсипаха страната ни.
  • 56 👽Асгард👽

    16 8 Отговор
    Как така са ти намекнали в прав текст бе льольо? Щом е в прав текст значи , че директно са ти ги казали нещата!
  • 57 Само малко не разбрах

    15 11 Отговор
    Кои от партиите в настоящия парламент са протестни? Славито, който „рева” в шоуто половин година, че 50% от ГЕРб били негови и Борисовия си ги „присвоил” след основаването. Майчето, която предложи Пеевския за председател на ДАНСъ, а после го гони и все още не е ясно съпруга й дали е член в УС на БСПто. Дончевата с поправката Ванко 1 или бившия министър на Борисовия г-нъ Хр. Ивановъ. ДПСто и БСПто въобще не ги споменавам, защото вече 30 години им гледаме как се „целуват” на площадите и после се развеждат по „сметка”. Бих казал, че имаше протестиращи хора към които се лепнаха (компрометирани и услужливи) дейци на политическият (олигархичен) елит.

    Коментиран от #70

  • 58 Смърфиета

    2 5 Отговор

    До коментар #34 от "янко":

    Склонна съм да ти вярвам. Принципно е лесно да се провери.
  • 59 Ender

    18 20 Отговор
    Поредна платена анти-ИТН статия!
  • 60 НЯКОЙ

    21 7 Отговор
    Споделям - логично, компетентно, честно!
    Разминали сме се на косъм от нова диктатура и мутроуправление!
    Даже още по-нагло от предишното!

    Коментиран от #64

  • 61 LOSHIA

    28 4 Отговор

    До коментар #38 от "Емигрирайте масово!":

    Няма да емигрираме!!Ще си оправим държавата!Няма да е лесно,но всички заедно ще успеем!!!

    Коментиран от #135

  • 62 Ццц

    21 9 Отговор
    Един човек ми каза, че друг му казал, че тоя пич трябва да се изкаже за тези неща и така да подкрепи едни партии, чиито кадри никой не иска за министри, а едни хора много искат да имат свои министри. Като чуя, че Манолова, Дончева, Капон и оке един брадат галфон са партия на промяната и....
  • 63 Туй

    16 20 Отговор
    Е онуй пиле дето шепне на бивола в ухото докато му кълве паразитите.На тоя Калин същото пиле направо му изкрещяло трите букви ИТН и стана страшно ужасът настъпи.ИТН дори и един ден не са управлявали самостоятелно и не са имали шанса да се докажат.Гадни мутри от Герб-сдс-дпс-бсп махайте се

    Коментиран от #78

  • 64 ИВАНЧО

    8 5 Отговор

    До коментар #60 от "НЯКОЙ":

    Нито е логично,нито е компететно,нито е честно!Без никако значение КОЙ СИ!
  • 65 Само питам

    14 19 Отговор
    Дядо Калин що се излага на стари години? Кой и той та някой да му споделя тайни от задкулисието в България. Хептен е изкукал горкият а медиите се гаврят с него като го поощряват да говори.
  • 66 Истината

    16 13 Отговор
    Абе, Трифонов само на марсианците човек не излезна. Като гледам всички в тая страна знаят тайните на задкулисието, а Слави го пришиха към всичко живо
  • 67 ДОРИ И ИДИОТИТЕ СА НАЯСНО,ЧЕ...

    14 18 Отговор
    "ИЗПРАВИ ГО БЪЛГАРИНО.ИДВАМЕ ДА СЕДНЕМ" Е ПАРТИЙКА НА ФАТМАКА И ЧЕРВЕНАТА ДС-ОЛИГАРХИЯ!
    БИВШИ ДС-БОКЛУЦИ, ПАЧАВРИ И ПИШМАН АДВОКАТИ НА..ЧЕРЕПА, МУСТАКА ,..БИВШИ ДЪРЖАНКИ НА МУТРИТЕ БРАТЯ ГАЛЕВИ,НЕЖНИ СОРОСИ И ДЖЕНДЪР ПАПЛАЧ!
    ФАКТ.
    Бай ду уеб,...ИМА ЛИ ОФЕРТИ ОТ...500 К, ЗА...ДЕПУТАТСКИ ГЛАС?!?😂

    Коментиран от #77, #85

  • 68 Слави Трифонов

    14 23 Отговор
    Браво бе боклук дърт значи ИТН са от лошите, защото не направиха правителство с ГЕРБ и на два пъти отказаха така ли бе? И сега ги обвиняваме че видиш ли на третия път ще вземат да направят.
  • 69 Тиква

    13 19 Отговор
    Калинчо, мамин златен. Дърт си вече да мислиш и говориш глупости. Все умници се въдите да давате акъл.

    Коментиран от #110

  • 70 факт

    20 4 Отговор

    До коментар #57 от "Само малко не разбрах":

    Е сега Слави и ББ имат по 50 % в парламента и могат пак да си другаруват /управляват/.
  • 71 Пепи

    17 5 Отговор
    И срещу кои закони са действали ИТН?
  • 72 така така

    18 15 Отговор
    Борисов и Трифонов са един и същ човек, под две самоличности.

    Коментиран от #76

  • 73 Айде бе

    17 17 Отговор
    Ако не бъркам, този е архитект. Или брат му беше? Все едно, за дипломната работа на архитекта и колектива им платиха 16 или 18000 лв в края на 70-те, които бяха огромни пари, уж много нужна била такава разработка, та после идва Комисията за Държавен и Народен контрол да разследва! За сведение- тогава висшист проектант започваше с 80 лв.! Та имайте предвид колко е "обективен" тоя и защо Радев му е най- на сърцето.

    Коментиран от #115

  • 74 Алооо

    17 13 Отговор
    Много е прав за всичко казано ,пъзела се подрежда.
  • 75 67778

    10 22 Отговор
    Калине празна кратуно, да твърдиш, че Нинова била опозиция на ГЕРБ трябва да си тежък алигофрен.
  • 76 Слави Трифонов

    9 6 Отговор

    До коментар #72 от "така така":

    Да и сам се дърпа да направи коалиция със себе си, като предния ден сам си предлага такава коалиция. Абе откъде ви изравят такива безмозъчни бе?
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 mi6osp

    20 5 Отговор

    До коментар #63 от "Туй":

    От Борисов са парите, в Доган са юздите.
  • 79 Бамбука

    5 3 Отговор

    До коментар #54 от "Смърфиета":

    Опс, май говорим на различни езици. Мисълта ми беше за онова което празнувахме вчера и за този дето не го призна, дето нещо като брат ни се пишеше. Та от там и за ИТН-то, но явно сме на различни писти.
  • 80 Коментатор

    27 10 Отговор
    Слави Трифонов е един простак с псевдо патриотични претенции. Жалко е, че толкова българи гласуваха за него без за си дават сметка за какъв субект гласуват - изпечен чалгаджия с манталитет на кръчмар с ниска култура и без всякъкав политически опит или опит в каквото и да е било сериозно поприще. Политиката е нещо повече от това да правиш скечове и да промотираш пошла музика и елементарно шоу. Спасителите на нацията от сорта на Слави само могат за забатачат държавата още повече. Да не говорим, че такива спасители сме виждали вече - Симеон предложи големи надежди, но се замина като жалък политик, ламтящ за имоти. Никой политик, без солидна партия зад гърба си, доказал се във времето, не може да направи нещо добро за Бъргария. Жалко е, че народът до такава степен се лумпеницира и оглупя, че е в състояние да гласува за съмнителни личности, които са без доказан опит в държавното управление и се хвърлят с глава напред, без капка разум в избора си, а просто по симпатия. Действително е трудно да се ориентира човек в българската политическа действителност, но преценката през погледа на демонстрирани принципи от дадената политическа личност би била по-правилна, отколкото да се базира на демагогия и празни приказки. Проблемът е, че е необходма способност да се различат двете категории...
  • 81 Направете го

    12 6 Отговор
    Крайно време е да се направи такова правителството и да се успокои държавата. Всички други партийки са вредни. Цял ден днес в парламента мая и капонката дрънкът, дрънкат.... Безмислено.
  • 82 Бай Кольо

    12 11 Отговор
    Абе,Факти това кукуригу от къде го измъкнахте?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Тоя

    6 13 Отговор
    Е луд сенилен каманис
  • 85 Ммммм

    2 4 Отговор

    До коментар #67 от "ДОРИ И ИДИОТИТЕ СА НАЯСНО,ЧЕ...":

    ДОРИ И ИДИОТИТЕ СА НАЯСНО,ЧЕ...НЕ СИ ДОБРЕ С ГЛАВАТА.
  • 86 Огнян Балкански

    15 0 Отговор
    Толкова по-добре, че този нищоправещ парламент отива на бунището!
    При такива опасни скрити мнозинства, винаги е възможно задкулисието да хвърли маските и да се опита къде с пропаганда, къде с кютек да се окопае за още 12 години ан власт.
  • 87 Маски долу

    10 6 Отговор
    Има Такава Нагла патерица!
  • 88 Нако

    10 10 Отговор
    нов прокурор и чалгаря и др при бай Ставри да не забравяме и б.б
  • 89 Кинжал

    12 13 Отговор
    Едни от най-смислените думи, които съм чул напоследък. Доста реална оценка на събитията. Браво на Калин!
  • 90 Bai...

    10 0 Отговор
    МОЯТА МОЛИТВА

    "Благословен бог наш..."



    О, мой боже, правий боже!

    Не ти, що си в небесата,

    а ти, що си в мене, боже -

    мен в сърцето и в душата...



    Не ти, комуто се кланят

    калугери и попове

    и комуто свещи палят

    православните скотове;



    не ти, който си направил

    от кал мъжът и жената,

    а човекът си оставил

    роб да бъде на земята;



    не ти, който си помазал

    царе, папи, патриарси,

    а в неволя си зарязал

    мойте братя сиромаси;



    не ти, който учиш робът

    да търпи и да се моли

    и храниш го дор до гробът

    само със надежди голи;



    не ти, боже на лъжците,

    на безчестните тирани,

    не ти, идол на глупците,

    на човешките душмани!



    А ти, боже, на разумът,

    защитниче на робите,

    на когото щат празнуват

    денят скоро народите!



    Вдъхни секиму, о, боже!

    любов жива за свобода -

    да се бори кой как може

    с душманите на народа.



    Подкрепи и мен ръката,

    та кога въстане робът,

    в редовете на борбата

    да си найда и аз гробът!



    Не оставяй да изстине

    буйно сърце на чужбина,

    и гласът ми да премине

    тихо като през пустиня!...
  • 91 Нако

    8 8 Отговор
    нов прокурор и чалгаря и др при бай Ставри да не забравяме и б.б
  • 92 Да ги няма

    12 17 Отговор
    Този плещи глупости. Той иска да управляват тетки мажоретки - смешните и алчни мая, татяна, капон, ами тия с ковчезите и прашките бабик, хаджи, минека и сие. Пази боже, те са вредни, вън.
  • 93 БОЛШЕВИК 🌟

    15 10 Отговор

    До коментар #24 от "07 09 1911":

    Роден е Др. Тодор Живков - най-великия ръководител на съвременна България. Живота по негово време беше прекрасен, нямаше безработица и бедност, имаше ред и сигурност.

    Коментиран от #112, #126

  • 94 Калин е с висока температура

    10 13 Отговор

    До коментар #1 от "Бамбука":

    Трябва сериозно лечение.
  • 95 Това е истината, другари !

    6 12 Отговор
    Събраха се гробари,нинова,слави и депесари !
    Ура, другари !
  • 96 Ташо

    11 11 Отговор
    Щом е гост на другарката Лили Маринкова, не си струва изгубеното време да прочета статията.
  • 97 Господ гледа! И се чуди,и се мае....

    12 2 Отговор
    Как НАРОДА ни ги трае !...
  • 98 тъкача

    16 1 Отговор
    И какво ще ги правим сега тия кавали като вече сме ги избрали...
  • 99 Авертас

    11 5 Отговор
    Нека уточним, че ИТН са водени от не един кукловод и понякга им се налага да изпълняват противоречиви команди. Главната задача еше да отнемат гласове от настроените срещу ГЕРБ избиратели. След изборите два пъти наблюдавахме една и съща пиеска. Опасявам се, че коалиция ГЕРБ-ДПС-БСП е първоначалната задкуисна договорка, която сега ще бъде осъществена под мотото "В името на народа"
  • 100 Содом и Гомор

    11 1 Отговор
    Това е нашият парламент.
    Без капка коефициент.
  • 101 Заминавам за Афганистан

    6 3 Отговор
    Там е по спокойно !
  • 102 Бойко отдаде от живота си 15г

    4 11 Отговор

    До коментар #21 от "Хаха хаха ха":

    За да имаме една нова България. Време му е за почивка.
  • 103 Радев е история....

    9 14 Отговор

    До коментар #21 от "Хаха хаха ха":

    Ще го търсим на село с хвърчилата. Деса ще му прави войнишки боб.
  • 104 121

    15 8 Отговор
    Калин е син на Станко Тодоров. Старите хора, шивачи помнят Станко Тодоров с добро. Не е крал цент ит България. Най-честния от всички от политбюро е бил единствен Той Станко ТОДОРОВ и дори се говореше.. Станко да дойде, от думите казани от Петър Младенов(учил е заедно в училище подобие на климатична гимназия с наша близка учителка Петър Младенов) а Не Танковете Да Дойдат. Калине, Бог да Ви Благослови. Скромен като баща си е Калин.

    Коментиран от #114

  • 105 Лудница

    6 7 Отговор
    Време е да се рестартира държавата,да се премахнат парите в кеш,всичко на трансакция през банка кеш пари до 1000 лв,да видим корупцията и укриването на данъци как ще съществуват,назначени на минимални заплати и половин работен ден,закон човек да не може да работи повече от една работа всеки трябва да си знае мястото,не едни да се водят на 2 3 ведомости и заемат 2 3 работни места,достойна пенсия за пенсионерите не да им се дава право да работят и да заемат местата на младите хора.Забрана за частните организации наричани партии,трябва да е по опростено ,най добрите в своите области да стават министри и депутати не сега сюльо и пульо депутат и министър и член на партия и като такъв се ползва с превилегии.достойно заплащане на майките да си гледат децата до 2 години не още на 10 месеца да бързат да се връщат защото не могат да закрепят двата края,не са чак толкова незаменими има си за всичко хора и може без тях 2 години,а и е по добре детето да усеща майчина обич и топлина отколкото нечий чужди шамари.Нека свърши вече този хаус и нечестност спрямо хората,нека тръгнем по нов път,това което бе до сега го видяхме не става от 9 милиона сега сме 6 и 4 милиона са в България всичко друго е навън.
  • 106 Баа..ти

    10 6 Отговор
    Славчо ни излъгА, ама тоА път ша гласуваме с дЕдото за Кирчо!
  • 107 Слепия

    6 14 Отговор

    До коментар #1 от "Бамбука":

    Аз без очи видях корумпираните съветници на радев / защо не пусна прокоратурата на проверка ами вдигна юмрук /този пак иска луканово видиново правителство Спомня ли си някога при комунист да сме били добре Освен сега високи цени ниски заплати и пенсии Ток вода парно -цени до тавана много сме доволни от радев
  • 108 анонимен

    16 6 Отговор
    По дрехите посрещат, млади хора, по ума изпращат. Нищо че няма Калин Станков костюм от 10 хиляди, но е скромен и честен. Крушата не пада по далеч от дървото. Станко Тодоров е от беден род. Бил е министър-председател на РБ. Не е крал. Извода за вас и не обиждайте на старост, че много стари има добри, както и много млади непросветени и неуки. Амин... Станко Тодоров!
  • 109 Да напомня

    9 10 Отговор

    До коментар #1 от "Бамбука":

    Калине Калине защо нищо не кажеш за белене скравена ловеч какво са правили комунягите защото « добрия комунист е мъртвия «Как така забрави за луканов видинов станишев а знаеш всичко за борисов Къде прави боико рашков следователя за смърта на марков / уволниго за да не излези истината/а говориш само за слави и боико
  • 110 Кауна

    9 13 Отговор

    До коментар #69 от "Тиква":

    Калине защо не попиташ как живееха хората /по татево време / имаха в рода хора избегали от комунизма / и заживели в скапания капитализъм / или били в почивните станции белене или скравена/ живи хора хвърляни на прасета Поне мълчи не се излагаи
  • 111 Баце

    11 1 Отговор
    В Колониите справедливостта е престъпление !!!
  • 112 И аз да кажа

    4 2 Отговор

    До коментар #93 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    И ви отгледа такива - неграмотници и доволници , да сте доволни от затвора и паницата с леща!

    Коментиран от #120

  • 113 До коментар 27

    11 4 Отговор
    Толупа купува предателките с возене в джипката и с още нещо..Освен голям крадец,голям лъжец е и с много слаби ангели.
  • 114 Луди всякакви

    12 7 Отговор

    До коментар #104 от "121":

    Какви шивачи, бе- Станко Тодоров- член на Политбюро, женен за еврейка от заможно семейство, всичко с привилегии- жилища, снабдяване, охрана, обслужване, образование и работа на синовете; тия 45 години не са пръднали без специално обгрижване, а след 10.11.1989 си раздадоха благините и активите на соца и досега децата и внуците им са пласирани по министерства, медии, агенции, фондации- винаги в държавния сектор, на наш гръб. Все с такива съм учил, никога не са се озорвали нито при ученето, нито за работа и освен това имат самочувствие като да са синя кръв!
  • 115 И аз да кажа

    6 6 Отговор

    До коментар #73 от "Айде бе":

    Чувате ли какво ви пише човекът- по 10 (десет!!!) ГОДИШНИ заплати им платиха на хрантутниците за дипломната им работа! И тук някои още за Живков се умиляват...
  • 116 Артилерист

    10 3 Отговор
    При Т. Живков революционния устрем, всенародната градивна енергия, моралните норми на антифашистката борба постепенно затихват, за сметка на нарастване привилегиите на заслужилите другари. Оформя се червено-аристократична каста, докато народа затъва в посредствен чушкопечен, кьопоолен и прочие туршиен и буркано-плоден варен битовизъм. Калин е син на Станко Тодоров-един от малкото умерени, скромни и приемливи висши номенклатучици, който, Калин, описа в книга, какви благини, какви вили и имоти, какви Корекоми, какви баки с манджа, какви доктори, мед.сестри, масажистки и прочие чорбаджийски екстри е имало "Зад завесата на соца". Затова му вярвам и оценявам отговорите му за правдиви.
  • 117 Ъхъъъ

    4 15 Отговор

    До коментар #21 от "Хаха хаха ха":

    Ако "Борисов е въздух под налягане" то Радев е московско газообразно под налягане от което само шум и смрад се носи.
  • 118 Читател

    6 1 Отговор
    Хайде пак " Всичко зависи от нас". Приказки за наивници. За да зависи всичко от нас трябва обединение на нацията, на всички нас. За съжаление това е химера потвърждавана ежедневно.
  • 119 Леко Объркан

    6 1 Отговор
    Решението Слави да обере протестния вот беше взето две три седмици преди парламентарните избори на 04.04. Когато за пръв път платените социологически агенции обявиха че партията му ще има 19%. Всичко това се потвърди от последвалите действия на Тошко африкански и компания, хората видяха всичко това и на следващите избори ще ги изхвърлят. Единственото което противоречи на тази теория е защо Слави подкрепи президента?
  • 120 БОЛШЕВИК 🌟

    14 3 Отговор

    До коментар #112 от "И аз да кажа":

    Ей, мърльо - По времето на бай Тошо в работнически стол имаше първо, второ и десерт за купон от 1лв. Каква леща те гони. Сега е всеки ден леща и боб за народа, а един файтон хора са се ояли.
  • 121 Абе

    3 9 Отговор
    Поредният ялов анализ, от който трябва задължително да си направим извод, че каунът Радеф ще спаси България.
  • 122 МОШЕНИЦИ

    6 5 Отговор
    КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ ГЕРБ ДПС И ИТН - ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕНА НАЙ - КАЧЕСТВЕНО И ............. НЕОБРАТИМО !ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА В ЗАТВОРА , ПЪРВИТЕ ДВЕ ПАРТИИ А ВЕЧЕ И ТРИТЕ !
  • 123 псф

    5 8 Отговор
    Адмирации за Слави! Той просто разбра намеренията на протестните партии и отказа да "играе по тяхната свирка"! Така, той показа, че има държавническо отношение към България! Сега, вместо да бъде адмириран за това си решение, той е подложен на незаслужена критика.
  • 124 Гошко

    3 9 Отговор
    Потриса ме говоренето на такива като този измекяр Калинчо.
    Калинчо, мама, що не вземеш да се гръмнеш?
  • 125 Лустрация

    2 1 Отговор
    Съд и затвооор
  • 126 Про мит мозък

    3 5 Отговор

    До коментар #93 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    Ние-бившите членове наБКП и ДС сме уверени хора
    Едно мислим друго говорим третои четвърто вършим
  • 127 Бай Гошо

    4 3 Отговор
    Ако г-н Тодоров правеше такива задълбочени разбори и по времето, когато баща му беше премиер, щяхме да сме най-богатите, най-умните и най-красивите в света. Ама пусто шубе... Майка му беше много по-смела.
  • 128 Коко

    1 4 Отговор
    Пий си хапчетата
  • 129 аз съм Веска

    0 3 Отговор
    А ТИ ГО НАПРАВИ В ПРАВ ТЕКСТ - ЦАРЯ , ПЪДАРЯ , И ШУТЪТ .
    ШУТЪТ МОЖЕ ЛИ ДА ГО НАПРАВИШ В ЖЕНСКИ РОД .
    КАК ТИ ЗВУЧИ .ЗВУЧИ КАТО БУДА , АЛЛАХ , ЗМЕЙ.
    НЕЩО СА СЕ ЗАПЛЕСНАЛИ ПО МЪЖКИЯТ РОД .... ОКУЛТНО ....
  • 130 чалгар

    2 5 Отговор
    тоз чичак вехт не си е пил лекарствата и явно е дошъл в студиото да вземе нещо сухо както се полага на такива клошари като този световно неизвестен специалист.
  • 131 Инженер

    2 3 Отговор
    Вярно е казал човекът за инженерните проекти на царя, пъдаря и шута. Пропусна да добави само чий инженерен проект е Льотчика и партията на Киро Канадеца.
  • 132 Шаран БГ

    1 2 Отговор
    И този многоуважаван господин, въпреки многото писане, нищо не каза !
    Ако ИТН се коалира с кого да е от ГЕРБ, БСП или ДПС / а това страшно много се иска и на трите стари бандитски групировки/ пиши ги на бунището на историята. Само така могат да ги опорочат пред избирателите им окончателно и безвъзвратно !!! Е, да, един мандат някои ще се порадват в Парламента, други могат даже и министри на нещо си да бъдат ....но до тук. Филмът " Бареков" ако не сте гледали, ще се прожектира отново на широк екран.................
  • 133 Матей

    3 2 Отговор
    Ми той и самозванеца трифонов нали беше уж протестър,без да е помирисал майдана.А сега виж как нещата си идват на мястото,ама подир дъжд качулка.Защото има нещо дълбоко сбъркано в политическата система,къса се връзката между избирателите и техните представители.И това са именно партиите,които слагат начело в листите Сульо и Пульо,после избирателя се коси,че не ги е избирал.Протестъри ,ама трънки,това са самозванци и навлеци,сега има нови кандидати за месии--К.Петков енд ко.тия са големи артисти,правят се на умрели лисици,и боко не се е отказал,дебне малко да се разсеят и да се върне на власт.
  • 134 Банкер

    0 4 Отговор
    Какво постоянно ни напомнят че е бил банкер в банката на петя , там се работи изключително много и това по скоро трябва е стимулиращо за избора му в бнб

    Коментиран от #138

  • 135 Българофилчето

    2 1 Отговор

    До коментар #61 от "LOSHIA":

    Тиквата унищожи всички и всичко. Не че преди това не се краде и унищожава, просто банкянската проститутка на дръндарския циганин завърши процеса. Свършено е с тази кочина убитак. Но ти няма как да го разбереш щото си от онези 80% дебили. Тъпаци като теб няма как да направят каквото и да било щото сте прекалено прости.
  • 136 истината

    0 1 Отговор
    БРАВО ЗА СТОЙНОСТНИЯ И ЗАДЪЛБОЧЕН АНАЛИЗ.
    Който има поне малко мозък в главата , не е чалгализиран и не е зависим от корумпетата и иска нормално бъдеще за деца и внуци ще проумее какво ни казва с този анализ Калин Тодоров.
    ЦАРЯ, ПЪДАРЯ И ШУТА - в много коментари и аз ползвам същия израз.
  • 137 чий трол си

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Въпрос":

    Защо бръщолевиш глупотевини , без да ти са ясни задълженията и работното време на народните представители.
    Корнела на едно от важните заседания, за да не гласуват с протестните партии каза , че имала ангажимент с интервю, вие сте се загрижили за ден който дори не е заседателен - тъпа комунистическо-чалгарска пропаганда за промити мозъци.
  • 138 да бе

    0 1 Отговор

    До коментар #134 от "Банкер":

    Много се работи за ограбване на народа. Плюс е за крадливите мутри и то сериозен плюс, видя се че им е мнооого ценен.
  • 139 без крадци

    0 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: смешните и алчни мая, татяна, капон, ами тия с ковчезите и прашките бабик, хаджи, минека и сие
    Горепосочените са МИЛИОН пъти за предпочитане пред: ПЪДАР Бойко с разните ПКП , Сачева, шушулката Деса..., ЧАЛГАР Слафчу с разните тошковчета , ПАША кърдъйя от дъпъсъто с разните крадливи еничари и сие.
  • 140 никога ИТНГЕРБ

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Хахаха":

    Ами защото сам се и пришил към кого ли не , но всички са тъмни и крадливи субекти. Просто целия ми живот си е свързан с кой ли не от мутрите на 90-те и кой ли не корумпиран управник в този период. От къто създаде шоуто в БТВ Чалгаря редовно изпълнява политически поръчки в полза на престъпниците и оплюва всеки читав политик, който би им застрашил властта.
    Трифонов е най-голямата измама за тотално унищожаване на държавността , която до сега е била предлагана на простия народ.
    Чрез него задкулисните играчи вече не искат парчета от баницата, а цялата баница ( държавата).
  • 141 аз съм Веска

    0 1 Отговор
    ВЕЧНА ДРУЖБА С КПСС!!!МАЙ ЩЕ АКТУАЛИЗИРАМЕ И ДРУЖБАТА .
    ЧУДЯ СЕ ТОЛКОЗ ВРЕМЕ ГУБИХА ДА СЕ ПРАВЯТ НА НЯКАКВИ ДРУГИ .В ЗНАМЕТО Е ЗАЛОЖЕНО И ЧЕРВЕНОТО . ТАКА ,ЧЕ ЛОГИКАТА Е ВИДИМА .
    ВИЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ , 45 ГОДИНИ ДА БОЯДИСВАШ В АЛЕНО , И НЯКОЙ ДА СИ ВЪОБРАЗИ , ЧЕ НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО С НЕГО .
  • 142 аз съм Веска

    0 1 Отговор
    ПОЗДРАВЯВАМ ХУДОЖНИКА УСПЯЛ ДА УЛОВИ РОГАТА НА ЛУНАТА , С ПИПАЛАТА НА ОКТОПОД .ПОЛИТИЧЕСКАТА КАРТИНКА Е ЯСНА . ЛУНАТА ЩЕ СЕ ОТБРАНЯВА ЛИ , ИЛИ ЩЕ СИ БЪРКА В НОСА , ЗА ПОЛЕЗНИ ИЗКОПАЕМИ ....
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.