Last news in Fakti

24 Септември, 2021 20:35 22 296 81

Проф. Румен Гечев за ФАКТИ: Кристалина Георгиева е изкупителната жертва в един голям геополитически водовъртеж

  • проф. румен гечев-
  • румен гечев-
  • китай-
  • сащ-
  • кристалина георгиева-
  • световна банка-
  • международен валутен фонд

"Играта е много голяма - става дума за влиянието на Китай и Русия в световната икономика. Китай е страхотен проблем за САЩ", обясни той

Проф. Румен Гечев за ФАКТИ: Кристалина Георгиева е изкупителната жертва в един голям геополитически водовъртеж - 1
Проф. Румен Гечев; Снимка: ФАКТИ

“Кристалина Георгиева просто е попаднала в геополитически и геоикономически водовъртеж. САЩ извадиха Великобритания от Европейския съюз, тъй като имат взаимни интереси и формираха англосаксонския съюз, в който влизат САЩ, Великобритания, под егидата на кралицата още Канада и Австралия. САЩ правилно са разчели, че те имат един нов много голям проблем и това е Китай”.

Това каза проф. Румен Гечев, икономист, преподавател в УНСС и депутат от БСП, пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ.

“Китай е страхотен проблем за САЩ, тъй като Китай вече е най-големият износител в света с 2,5 трилиона износ на стоки и услуги. Това е с почти 150 милиарда повече от САЩ. Китай е втората по големина икономика в света и в следващите 6-7 години ще настигне САЩ и ще се превърне в първа”, допълни той.

Румен Гечев посочи, че освен Китай, за САЩ проблем се явява и Русия. “Затова се предприемат всячески икономически, геополитически и други стъпки, с които да се опитват да попречат на развитието на Китай или да ограничат влиянието на Китай”, обясни той.

“Кристалина Георгиева попада в това. Търси се смяна на ръководството на Световната банка, тъй като чрез Световната банка Китай е третата страна, притежаваща малко над 5% от акциите на Световната банка. Не изглеждат много, но те са точно след САЩ и Япония по контрол върху акциите на Световната банка”, посочи Гечев.

Класацията “Doing Business” е доста изкуствена, посочи проф. Гечев, тъй като за 2020 година Китай - “най-големият износител в света, най-препускащата с икономически растеж икономика в света - китайската, която контролира световния пазар не само на детски играчки, както беше преди 20-30 години”, е на 31-во място в класацията. Той посочи още, че повече от половината от износа на Китай са високи нови технологии, машини, коли и самолети, че те произвеждат битова електроника и електроника за машино и самолетостроене.

“Световните сили са притеснени”, смята той.

“Дали Китай е на 31-во, или някой е натискал да стане на 24-то, или на 38-мо, това е добро чувство за хумор. Какво значение има дали в листата Китай е на 35-то или на 72-ро? Чуждите инвестиции в Китай в момента надхвърлят 2,5 трилиона долара. Това е най-притегателната страна за инвестиции в момента поради високия растеж и високите печалби, които осигурява”, допълни проф. Румен Гечев.

“Тук въобще не става дума за това дали Кристалина Георгиева била оказвала натиск”, заключи той. “Изключено е директорът на Световната банка да подрежда листите сам, камо ли пък да задължава някой да преподрежда”, допълни Гечев и каза, че в Световната банка решенията се взимат колективно.

“Когато влезеш в такива геополитически игри, трябва да си готов да платиш цената. Играта е много голяма - става дума за влиянието на Китай, на Русия в Тихия океан и световната икономика. Просто се е случило така, че изкупителната жертва е Кристалина Георгиева. Целта не е тя, а да освободи поста в Международния валутен фонд, тъй като влиянието на Китай се покачва с все по-големите им инвестиции на в Световната банка, купувайки акции. Китай са вече на трето място по притежание на акции в Световната банка и гласът им става все по-силен”, смята проф. Гечев.

Той обясни, че Китай има огромни валутни резерви и се чуди какво да прави с тях. “Китай използва Световната банка, за да урежда кредитни линии за развиващи се страни, към които Китай има интерес”, допълни той.

“Българите много прибързано даваме присъди, без да сме се запознали с детайлите. Дали е виновна или не, смятам, че Кристалина Георгиева най-вероятно ще бъде принудена да подаде оставка”, каза още Румен Гечев и посочи, че това ще бъде удар по имиджа както на самата Георгиева, така и на България.

“България обаче, при това поведение на нашите политици последните 15 години, които се държат раболепно, България им е последна грижа. Пет пари не дават”, коментира Гечев и допълни, че Кристалина Георгиева, ако подаде оставка от МВФ, не би могла да стане нито кандидат за президент, нито ръководител на БНБ.

В края на разговора проф. Румен Гечев коментира и политическата обстановка у нас. “БСП е огромен дразнител за всички останали”, каза той.

“Сега не е време за обещания, сега е време за конкретни решения на проблемите на България” завърши той.

Целия разговор можете да гледате във видеото:


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 59 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Майна

    51 23 Отговор
    Китайците ще властват и това се случва ,тежко ни...ИГРАЯТ МРЪСНО И СЪУЧАСТВАХА В ТАЗИ ПЛАНДЕМИЯ С ГЛОБАЛИСТИТЕ...
  • 4 ТаУмВзе

    106 21 Отговор
    Сталинка ли? Герберасткото чучело, което е свикнало на Заповеди и хранилка цял живот, била Жертва? Бухахахх Защо никой не попита, чии Заповеди изпълнява и колко е гушнала? С данък чекмедже, много ясно. Световна Смрад.

    Коментиран от #5

  • 5 Майна

    63 2 Отговор

    До коментар #4 от "ТаУмВзе":

    Нещата са много дълбоки...

    Коментиран от #10

  • 6 Ама не съвсем

    108 5 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНАТА":

    Тецовете са американски, енергото е Чез, ЕВН и нам кво си. Златото го изнасят канадците. Нефтихим е руски, газта също. Та енергиината примка си я сложихме ние, никой не ни е виновен

    Коментиран от #17

  • 7 Никаква

    84 16 Отговор
    жертва не е ! Стига с тъпните манипулации вече - жертва била , другарката с фалшиво име , с нечовешка алчност и безумни манипулации за лични облаги ? Криминален червен субект !
  • 8 пожелание

    65 7 Отговор
    Тези на запад да бяха видели досието на Сталинка !!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ТаУмВзе

    55 28 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    2ра виденова зима идва. Ако не се Разпаднем, ще е чудо. Както знаем, чудеса има само в измишльотините, които ни се лаят отвсякъде. 3 изборчета в 1 година! И пак Нищо. Козяк ни монтира кирчко и асенчо, за да си пеем, колко е добре. Промяната продължава? Кое?

    Коментиран от #19, #22, #28, #31

  • 11 Активист на БКП

    49 15 Отговор
    Маркучодържача от Банкя има пръст тука!
  • 12 СЪШТО

    20 11 Отговор

    До коментар #9 от "ПЕНЦИОНЕР":

    ... И ДПС И ДС И ВМРО... СШТО И ИЗПРАВИ СЕ. У..И.. ОТН.. ПЕСРЪПНИЦИ. КРАДЦИ.. ЗАТВОРНИЦИ!!!
  • 13 М а н а ф оглу

    39 6 Отговор
    Готов съм да събирам капачки в помощ на Сталинка. Ще си ги поръчам от китайците в Али Баба.
  • 14 Дъртият 🔵🔵🔵🔵🔵2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣🔵🔵🔵🔵🔵

    63 19 Отговор
    Много умен и начетен човек с главно Ч . Невероятен оратор. На неговите лекции в УНСС ходят по 1000 студенти. Нещо както беше Стефан Данаилов за НАТФИЗ.

    Коментиран от #64

  • 15 Механик

    56 12 Отговор
    Кристалина, Руменчо, е точно от същото котило си и ти. Ама тя е ДЪЩЕРИЧКА а ти ТАТЕНЦЕ.
    Еврейските лобита ви купиха преди 40 години и вие ни продадохте...по-точно ни подарихте на глобалистите.
    И сега ни продавате, ама не се котирате вече. Износени сте. Срока ви на годност е изтекъл, и вие ще изтечете в канала на глобалистката тоалетна. Не сте им нужни вече. Свършихте си мръсната работа и си прибрахте сребърниците и паницата леща.
    Сега има други на ваше място. Я гледай какви "умни и красиви" са ни сложили да избираме! Кой от кой по-умен и по-НЕбългарин.

    Коментиран от #20

  • 16 Произведено в България

    13 7 Отговор
    България е изнесла 19 милиона капачки за буркани и шишета на трети страни на обща стойност от 4 милиарда лева .
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Брутен вътрешен продукт

    13 8 Отговор
    България е изнесла за трети страни 12милиона чушкопека с два отвора на обща стойност три и половина милиарда долара .
  • 19 А според

    9 4 Отговор

    До коментар #10 от "ТаУмВзе":

    Теб, КОЙ е виновен?

    Коментиран от #24, #26

  • 20 Хаха хаха ха

    12 19 Отговор

    До коментар #15 от "Механик":

    Само шкембе войвота, Копейкин и комунистът Борисов са българи!
    Ха ха хах...

    Коментиран от #25

  • 21 Произведено в България

    10 8 Отговор
    България е изнесла за трети страни пясък първо качество за строителство от река Дунав и то най вече за Обединените Арабски Емирства и Китай на стойност 3 милиарда евро.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 6969

    22 6 Отговор
    Всички са от един отбор:) - но не този на народа?!

    Коментиран от #27

  • 24 Как кой

    28 20 Отговор

    До коментар #19 от "А според":

    Комунистите кремълски терористи!
    От 1918г. и до днес!
    Комунистът Борисов е от най-лъжливата, крадлива и некадърна утайка на БКП!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ТаУмВзе

    34 6 Отговор

    До коментар #19 от "А според":

    Сами сме си Виновни! Виж румънците, какво направиха с техният диктатор по Коледа. Докато тук, шофърчето на бившия ни диктатор, освен че стана диктатор, го имат за божеството. И това е картинка опростена, на робската ни психика и манталитет. Гледай сега, каква Зима идва!

    Коментиран от #37

  • 27 НАПРЕД

    9 12 Отговор

    До коментар #23 от "6969":

    С ПП и ИТН,
    ПОБЕДА!
  • 28 Когато фактите говорят

    5 12 Отговор

    До коментар #10 от "ТаУмВзе":

    България е изнесла 23 милиона смарт телевизора,,респром,, на трети страни на обща стойност три и половина 2 милиарда долара.

    Коментиран от #32

  • 29 ТаУмВзе

    30 1 Отговор

    До коментар #22 от "Механик":

    Тече уж преброяване на оцелелите на територията. Няма графа, Колко Книги имате! Това е достатъчно, за да се знае, какво Следва.

    Коментиран от #57

  • 30 9080

    18 5 Отговор
    И какво Руменчо да заплачеме ли за КРИТЕЛНЧЕТО ЛИ КАТО СЛУША БОЧКОТО ДА СИ БЕРЕ ДЕРТОВЕТЕ. АИДЕ АМАН ОТ ТЪПИ КАЛИНКИ
  • 31 Финансова криза

    13 3 Отговор

    До коментар #10 от "ТаУмВзе":

    Цената на тока ще се вдига за бита с ³⁶ процента от ⁰¹.⁰¹.²⁰²² година.

    Коментиран от #35

  • 32 ТаУмВзе

    2 2 Отговор

    До коментар #28 от "Когато фактите говорят":

    Кое? Бухахах
  • 33 Хаха хаха ха

    16 4 Отговор

    До коментар #25 от "Механик":

    Гледам празния си джоб!
    Той никога не лъже!
    Ако не ми пращат децата от Испания,
    жив умрял съм!

    Ти валутата си в € ли си държиш,
    или в рубли?

    Коментиран от #56

  • 34 Т444444

    14 4 Отговор
    Кризата ще доведе до положителен резултат доколкото поставя под въпрос състоянието на съвремения свят на невероятната лудост която конструира свръхреалност на една особено консумативна фантазма да се потребява без ограничение икономическият растеж е фетиш който изтощава природните ресурси и моралните интелектуални сили на човечеството което не знае друго освен този неукротим бяс за по добър живот от нарцистичен тип отключващ психични отклонения с просторната физиономия на невменяем .
  • 35 ТаУмВзе

    22 4 Отговор

    До коментар #31 от "Финансова криза":

    Финасова криза е Пряко Следствия на умствена изостаналост на мутропитека и и компания! Ние сме си виновни!
  • 36 Честита нова година

    7 1 Отговор
    Наздраве.
  • 37 Нещо си

    34 2 Отговор

    До коментар #26 от "ТаУмВзе":

    се объркАл ама много.
    Чаушеску го застреляха преди 30 години и продължиха да са зле.
    Започнаха да се оправят когато започнаха да вкарват политици в затвора.
    Така че да се изкарават руснаци, американци или комунисти виновни е тъпо.
    Ние не можем една пътна обстановка да оправим и се избиваме по пътищата.
    За това кой е виновен?
    От Козяк, Митрофанова или бай Тошо?

    Коментиран от #40

  • 38 В момента се поти

    10 4 Отговор

    До коментар #25 от "Механик":

    Не обичам фермата маскираният певец гласът на българия и игри на волята. Гледам хавай 5 0
  • 39 Биби Долапчиев

    5 12 Отговор
    Ма ка се подържаме партийците а? Пембен Гечев и назе че заобича ма кога мо дойде времето!Шо он и сеги мо аресваме ма адаш мо Мразеф че мо стане обидно на фатмашката амбициа! Внетен ли сме?
  • 40 ТаУмВзе

    17 3 Отговор

    До коментар #37 от "Нещо си":

    Историята е процес пич! Просто румънците имат Самосъзнание, че са румънци. Докато ние се Срамуваме от себе си. Съответно, промяна започва от единица Човек. Бъди спокоен, ние не сме хора и Заслужаваме всичко, което ни се случва.

    Коментиран от #44

  • 41 Анонимен

    10 8 Отговор
    Същото важи на 100% и за Жан Виденов! Той и сега си живее в панелката в квартал Кършияка на Пловдив! А къде е сега Румен Гечев дето направи от 3 000 лева лай???на!
  • 42 Дърт Мин..дил

    23 2 Отговор
    Две трети свят ,умира от глад,болести ,войни,терор, и България,ли да пропусне Бог.??????..На кой му пука за 6млн ,сбъркани души??..Виденова зима,Тошова есен ,Петкова пролет...Хехе ...България ,,сама си затри всичко ,,и кой да и помогне??.Никой ,не я брои за нищо .!Копайте си лозята,и градините,и може да оцелеете...!!
  • 43 Хаджи Генчо

    18 2 Отговор
    Аз знам, че е жертва! Но си го заслужава, че й е малко даже.
  • 44 Опапа

    12 4 Отговор

    До коментар #40 от "ТаУмВзе":

    Не така системата и електронно правителство иначе ще си ги врткаме цацаровци гешефтар тикви и КРАТУНИ от стол на стол ате са за назидание във"" ЦС ЗАТВОР,,

    Коментиран от #55

  • 45 В.В.П.

    11 0 Отговор
    Да вземе ,100 млд ,лв заем от СБ,,и вс ще бъде ок..Още 10 г..И така до края на Света...!!Никой не връща ,,печата се на поразия..Къде е проблема!??
  • 46 Китай

    9 11 Отговор
    Е фабрика, другарю Гечев и ако клиентът, САЩ, само за няколко месеца не им изкупи продукцията, жълтите ще фалират, бе, червенодрешки “ специялисте”!

    Коментиран от #47, #48, #51

  • 47 Хаджи Генчо

    18 2 Отговор

    До коментар #46 от "Китай":

    Ами да не им купува де! Нали Америка иска да ги рути. Само, че като не го купиш от Китай, няма да го имаш. Първо ще имаш социални бунтове преди Китай да фалира. Как обичам ...фили с капаци.
  • 48 Глупости

    11 2 Отговор

    До коментар #46 от "Китай":

    Нямате дори бегла представа за какво говорите. Това с фабриката беше преди 20 години
  • 49 А защо смяташ

    19 1 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНАТА":

    че си длъжен /през кого?/ за всяка векадърност да ти се привиждат комунисти? Членството в БСП беше удобен начин за просперитет - но това се отнася не за всички - между членовете на БКП, определящи се и определяни като "комунисти", имаше и много достойни хора, и идеалисти. Как според теб България достигна до 27 място в света по жизнен стандарт, ако сред управленците не различни нива - предимно членове на БКП - нямаше стойностни и отдадени на народа си хора? Изобщо черно-бялото виждане не е продуктивно. Впрочем - същото може да се каже за всички партии - и това се доказа от последните служебни правителства, в които успехът или неуспехът на който и да е от министрите не се определя ат неговите партийни пристрастия, а от личните качества и умения.
  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 0 Отговор
    неудобните биват махани с компромати
    или те сиго правят от
    лакомия или
    ги самоубиват
  • 51 Гледаш доста

    22 0 Отговор

    До коментар #46 от "Китай":

    оптимистично на САЩ... Китай днес има пазари НАВСЯКЪДЕ по света - и САЩ е просто един от тях. А и истината е, че същите тези САЩ , както впрочем и ЕС, че и цяла Европа, не са в състояние да съществуват без произведеното в Китай - ами хайде да не купуват, а? Знаеш ли какво би се случило с производството на автомобили по света, ако ги няма произведените в Китай компоненти?
  • 52 Един призрак броди из Европа

    19 2 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНАТА":

    Истината е, че тези улици ги построиха комунистите. Без дупки. За 30 години либерал-демократите не успяват дори да ги позакърпят.

    Коментиран от #77

  • 53 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "ПЕНЦИОНЕР":

    господин пенсионер ако си читав трудно се оцелява в джунглата от вълци
    това е мое мнение когато искат да махнат неудобен човек
    винаги капан може да му скроят
    приятна вечер
  • 54 ГруЮ

    4 2 Отговор
    Я, Гечев се е начел с Хазин, Катасонов и Стсриков.
  • 55 ТаУмВзе

    8 0 Отговор

    До коментар #44 от "Опапа":

    Слугите от колониите, които са послушни се изтеглят. Сменят се с нови, по убави. Така че, ние сме просто кланово олигархична пихтия. Ха сега изборчета се въртят! Бухаххах
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Механик

    9 1 Отговор

    До коментар #29 от "ТаУмВзе":

    "Знанието е вредно! Войната е мир! Бъдещето е смърт!Мисленето е беда"
    Чели сме това.Писано е преди години от Оруел и Рей Бредбъри.

    Коментиран от #63

  • 58 аре аре

    6 6 Отговор
    Кристалина Георгиева никой не я бръсне за джанка, но сервилността й към Китай ще бъде порицана, когато Федералният резерв поведе темпото.
  • 59 демократ

    10 8 Отговор
    Докога ще слушаме това недоразумение Руменчо,
    който съсипа българската икономика,но напълни
    банковата си сметка с пари откраднати от народа.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 аре аре

    2 1 Отговор
    Г-н Гечев, защо самият Китай деноминира титаничният крах на Evergrande в долари, а не в юани?
    Никакво чувство за баланс и финес в името на родния интерес от цялата ни политическа поквара.
  • 62 аре аре

    6 1 Отговор
    Точно така. Безличната Кристалинка я пожертваха играчи с трилиони под тотала. Мийте си ръцете и продължавайте, освен ако не ви тресе сенилност от сто години партийна дейност.
  • 63 ГруЮ

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "Механик":

    Пропускаш Хърбърт Уелс и Олдоус Хаксли.
  • 64 Бай Ламби

    14 6 Отговор

    До коментар #14 от "Дъртият 🔵🔵🔵🔵🔵2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣🔵🔵🔵🔵🔵":

    Да ти припомня само че тоя умен и много начетен чиляк доведе българия до икономическа катастрофа навремето.Като министър на икономиката фалира 17 банки което от своя страна доведе до ограбването на спестяванията на българите и опростяване кредитите на така наречените кредитни милионери(разбирай го техни другари комунисти).Друга заслуга на този корифей на икономиката, е че направи долара 3000 лева което доведе до заплати от порядъка на 5-6 долара и пенсии по малки от 2 долара.И 100000 студенти да му посетят лекциите тоя си остава един алчен и корумпиран комунист.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Лея13

    3 3 Отговор

    До коментар #56 от "Механик":

    Че от тук,в БГ ,по голямо робство има ли!?Я използвай тая тиква на раменете си по предназначение!
  • 67 хеий

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Сталинка":

    Като нямаш мозьк и не знаеш какво да пишеш по добле си трай, аман от всезнайковци в тази дьржава,
  • 68 Цочев

    10 5 Отговор
    По времето на Виденов като ф.министър Гечев направи долара 3500лв.Бабите вземаха по 2 долара пенсия, а работеейщите по 6 долара заплата. Сега учи студентите в УНСС. Световната банка и МВФ се "допитват" до него. Хвала на такива "специалисти".
  • 69 Джеки

    2 5 Отговор
    Той Професора трябва да е на друго място. Неговите коментари и анализи са много ценни. Получавам ортикария само като го видя! Но то има Видов или Виденов ден!
  • 70 Служител на МВР

    6 3 Отговор
    Маймуната Кристалина Георгиева най-после си намери майстора. Тази некадърница най-после ще духа супата и наи-добре е да копае домати в някое планинско село. Там и е мястото.
  • 71 Ицо

    4 3 Отговор
    КРИСАЛИНА И ТИКВАТА В ЗАТВОРА И ДЪРЖАВАТА ЩЕ ТРЪГНЕ НАГОРЕ
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Стефан

    5 2 Отговор
    От девет дерета вода ще донесете, от луната факти ще докарате, но НЯМА да намерите ВИНОВЕН КОМУНИСТ, всички имат оправдания, НИКОГА ЗА НИЩО не са виновни, а един нагъл съветник на ДОНОСНИКА Гоце беше се изказал че те вината я поемат с мезета, а ако видите КОЙ я защитава и то БЕЗ ДА ЗНАЕ фактите ще ви стане КРИСТАЛНО ясно че НЕ БИВА да гласувате за бивши, сегашни, бъдещи и пребоядисани комунисти, този беше докарал инфлация от над 3000 процента и вместо да се скрие като Виденов за над 20 години той ПРЕПОДАВА в СУ , не знам това дали го има някъде по света.
  • 74 Дай боже

    4 3 Отговор

    До коментар #9 от "ПЕНЦИОНЕР":

    Дай Боже БСП да се спомине според вашите прогнози "2-3 години" АМИН!!!
  • 75 ПКП ПЛЮС ТИКВА

    3 2 Отговор
    ТЯ ЩЕШЕ ДА РАЗГОНИ ФАМИЛИЯТА И НА ООН - ДОБРЕ ЧЕ СЕ УСЕТИХА КОЛКО Е ТЪПА И НЕ ИЗДЪРЖА ИЗПИТ КОЙТО Е ЗА ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА ..............
  • 76 Смрф

    3 3 Отговор
    добре платена изтривалка е госпожата(че е некадърна, не коментирам), а тоя хубавец се прави на луд.
  • 77 Любен

    2 0 Отговор

    До коментар #52 от "Един призрак броди из Европа":

    Построиха?! То нямаше улици бе
  • 78 ПОМНИМ

    1 3 Отговор
    АБЕ ЗА БОЙКО НЕ ЗНАМ АМА ТОЗИ ЩО НЕ Е В ЗАТВОРА ЗА УМИШЛЕН ФАЛИТ НА ДЪРЖАВАТА / СЕГА СЕ ГЛАСИ ДА ДАВА АКЪЛ АМА АЗ ОТ ЧЕРВЕНИ ТИКВИ АКЪЛ НЕ ЩА ПО ДОБРЕ БОРИСОВ ОТ КОЛКОТО ТОЯ
  • 79 Консерватор

    0 3 Отговор
    По-добре да си жертва, отколкото да си палач като Гечев на спестяванията на хората чрез умишлените фалита на 17 банки!
  • 80 Joan

    0 0 Отговор
    А тя, Кристалина, вечно ли смята, че ще бъде на този пост? Такива позиции са турбулентни, мандатни. След нея друг, после друг и така. Всички знаем какво направи на Бокова, която имаше пълни шансове да стане Генерален секретар на ООН.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.