13 Октомври, 2021 19:14 10 640 81

Мицев: Кирил Петков или не разбира, че е нарушил закона, или разчита на могъща подкрепа (ВИДЕО)

  • маргарит мицев-
  • общество за нова българия

Проф. Герджиков е силна кандидатура, освен ако не се окаже, че причините за развода му са малко по-скандални, каза Маргарит Мицев от Общество за Нова България

Мицев: Кирил Петков или не разбира, че е нарушил закона, или разчита на могъща подкрепа (ВИДЕО) - 1

През лятото изстинаха очакванията на хората за нещо по-добро. Не трябва да сме лековерни. Харесваме новото, лъскавото, така направихме с партията на Станислав Трифонов, чиято съдба наподобява по бързина на създаване една друга, създадена 2001 г. (НДСВ - бел. ред.), а за нея вече никой не говори, така ще стане и с "Има такъв народ". Това заяви в студиото на ФАКТИ адвокатът и бивш депутат от 36-ото НС Маргарит Мицев.

Той добави, че с изключение на трима-четирима, на депутати от групата на ИТН е било забранено да се изказват и това е категорично вярна информация.

"Видя се, че и т.нар. партии на протеста не могат да изиграят докрай ролята си на отрицателите на статуквото. Мнозина се радват сега на Кирил Петков и Асен Василев и предизвиквам неодобрение, когато питам добре ли е да заменим сочения за лъжец Борисов с друг лъжец. Това беше Кирил Петков, който обективира едно антиконституционно поведение под одобрителния поглед на арбитъра на нацията Румен Радев.

Петков или не разбира, че е нарушил Конституцията, или е уверен в някаква могъща недвижима подкрепа. Вижте колко е сходно името им "Продължаваме промяната" с това на победителите на изборите в Чехия ("Промяната е тук, ние сме промяната" - неформален слоган на чешката коалиция "Заедно", която спечели изборите - бел. ред.). Мисля, че не е съвпадение, виждам една червена линия, която показва сходност в политическите процеси в Европа", каза Мицев.

"Трябва яснота при кандидатите, да знаем кои са, за да няма риск от зависимости. От Общество за Нова България искаме да се разкрие истината за всички политици и известни хора, които в навечерието на 10 ноември, а и след това, са участвали в българския обществен живот. Да видим президента Радев - как е отишъл на специализация в САЩ, как е одобрен в началото на 90-те, когато все още в главата на неговия полкови командир в Росенец сигурно е отеквал залпа на "Аврора". В комисията е бил офицер, който е офицер за връзки с обществеността - това е след 10 ноември срамежливото наименование на бившите всесилни по партийна и комунистическа линия зам.-командири по политическата част. Къде е отишъл след това на консултации този специализант, най-вероятно в службата, която се е оглавявала от офицера Васил Савов Зиков, това е Военното разузнаване. На много хора биографиите им започват или от 10 ноември или са пълни с бели полета", каза адвокатът.

"Радев е ясен, силна кандидатура ще е на ректора на СУ проф. Герджиков, особено кандидатурата за вицепрезидент (полк. Невяна Митева), само да не се окаже, че причините за развода на ректора са по-особени, по-скандални... Що се отнася за колегата Лозан Панов - той е много добър юрист, но не на място беше г-жа Касимова, с чиито неуместни за нашата географска ширина изказвания за еднополовите бракове потънаха. Симпатична двойка са и Валери Симеонов и Цветан Манчев", коментира Мицев, който посочи, че за него най-добра кандидатура е тази на Желю Желев и Калин Крулев.

Юристът определи като мъчително логициране и правна безпомощност законотворството на 45-ото и 46-ото НС.

Целия разговор с Маргарит Мицев гледайте във видеото:


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 44 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    88 63 Отговор
    Да не е убил или откраднал нещо?Какво е виновен че чиновниците навсякъде работят бавно.

    Коментиран от #42, #56, #64, #79

  • 2 Поредния

    95 30 Отговор
    се сурнал на стари години да се резили пред България !

    Коментиран от #12

  • 3 Кметът на Симитли

    82 27 Отговор
    Герджика се разведе заради мен.Обичаме се и скоро ще се омъжим.
  • 4 Майна

    43 28 Отговор
    Не, разчитат на простотията българска, тези ,които го сложиха на това място ...и не се излъгаха
  • 5 И бибитко е.... Закона

    46 15 Отговор
    Ама никой не го търси. Нали къскет.
  • 6 верваи ми

    62 50 Отговор
    Ама Кирил Петков кой закон е нарушил. Ако е конституцията то означава че не е. Ако признаваме българската конституция подписана от германец унгарец то това означава че вие признавате германец и унгарец НЕ родени в България а не признавате Петков роден в България!!! Заради такива като вас , една шайка ..., българите страдаме. Страхливци 100%

    Коментиран от #40

  • 7 Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    67 10 Отговор
    Как е? И аз искам като тебе да спестя милиони от закуски? Както твърдеше като депутат Мицев!!!

    Коментиран от #9, #52

  • 8 Никой

    52 11 Отговор
    Много ме кефи, как този тсайт, дава думата на никому неизвестни по теми по които са тотално невежи.
    П.п. сега следва изтриване на коментара

    Коментиран от #31

  • 9 Хахахаа...хахаааа...

    53 7 Отговор

    До коментар #7 от "Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    Изритаха от НДСВ Мицев, спестил 6 млн. от закуски....хахаха....хихихи
  • 10 Тоя деиствително

    46 5 Отговор
    е от общество за нова България още от деветдесетте години, когато се наливаха основите на разграбването и разгонване то на българите в чужбина! Не знам с каква цел го интервюирате, но поколението възложило и загубило надеждите си деветдесетте години ще го запомни с приказката, че е станал милионер като е спестявал пари от закуски те си ои бюфета в НС
  • 11 Рачо

    43 3 Отговор
    Мицев ти да не си по-различен?! Каскет си и ти с бекграунд в дългогодишна услуга.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Песимист

    39 8 Отговор
    Намеква, че Герджиков е мека китка!
  • 14 Тошо

    34 18 Отговор
    Абе Мицев пъдпъдък шарен не разбра ли,че американците искат да бият руснаците на наш терен и ще изкарат една камара компромати за Бойко,Доган и други които се дървят срещу техния човек Петков. Ще има сериозни компромати и за лица от КС.
  • 15 Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    44 3 Отговор
    Жената на екс кмета на Варна Кирил Йорданов - манекенката Бояна Йорданова заби нов чичко-паричко Маргарит Мицев -баничката. Навремето се прочу с това че като депутат от СДС твърдеше че спестил милионите си от закуски .После премина и в НДСВ откъдето впоследствие бе изключен.... Факти и на този ли давате вече трибуна?

    Коментиран от #19, #21

  • 16 айде стига

    44 30 Отговор
    Кой закон е нарушил Кирил??? Къде точно пише, че отказът от чуждо гражданство не е достатъчно обстоятелство, а трявба да се следва процедурата на чуждата страна???

    Взряхте се в една тъ-па процедурна хватка и се хванахте за нея катро удавници за сламка.
    През ноември ще бъдете изринати!

    Коментиран от #71

  • 17 Ще го

    10 15 Отговор
    Разбере при бай Ставри
  • 18 ти да видиш

    28 12 Отговор
    Поредният турбокомуняга от "десното" ГЕРП. В тази партия освен комуняги и ДС агенти има ли друго? А да сетих се - има и агенти на чужди служби.
  • 19 Хахахаа...хахаааа...

    23 4 Отговор

    До коментар #15 от "Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    Топкрасавицата на Варна - манекенката Бояна Йорданова, има нова тръпка, научи "България Днес".

    Бившата съпруга на градоначалника на морската столица Кирил Йорданов си падна по поредния "чичко паричко" - ексдепутата от НДСВ Маргарит Мицев-Баничката. Народният избраник в 36-ия парламент се прочу с историята, че спестил шест милиона лева, като икономисвал от закуски.
  • 20 Мунчо

    28 3 Отговор
    Този не беше ли онзи с ...баничките!???

    Коментиран от #22

  • 21 хехе

    27 3 Отговор

    До коментар #15 от "Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    Той не е "чичко-паричко", а дядко-паричко. И то дядко който очебийно хич не е във форма.

    Баничката отдавна се е превърнал в мазен тутманик - основно в морално отношение.

    Коментиран от #48

  • 22 едно време

    17 3 Отговор

    До коментар #20 от "Мунчо":

    Вече е ония с милионите и старческата деменция.
  • 23 КОЛКО

    27 26 Отговор
    МОШЕНИЦИ СЕ УПРАЖНИХА ВЪРХУ КИРИЛ ПЕТКОВ,КОЛКО БОКЛУК В ТАЗИ ДЪРЖАВА.ЗАЩО НЕ СТЕ ТАКА АКТИВНИ ЗА КРАЖБИТЕ НА ТОЛУПА,ЗА ЗАПИСИТЕ,КОИТО ГО КОМПРОМЕНТИРАТ ЗА ВЛИЯНИЕ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ???МНОГО ИЗМЕТ В ТАЯ ДЪРЖАВА И НИЗЪК МОРАЛ.КЕФ ИМ Е В БЛАТОТО НА ВСИЧКИ КРАДЦИ И НИЩОЖЕСТВА НА ХРАНИЛКА.ИМА ЛИ ЗЛОДЕЙ ЗАКЪСНЯЛ ДА СЕ ИЗКАЖЕ И ПОДМАЖЕ НА ЗЛОДЕЯ БОКО-ДОН МАФИОТА.

    Коментиран от #29

  • 24 Мендоса

    24 3 Отговор
    Тоя помните ли, че в зората на демокрацията беше спести 1 милион от закуски!
  • 25 464

    15 6 Отговор
    По често лансирайте такива нови звезди. Хем да се посмеем, хем да научим нещо пикатно.
    .
    Разбрахме, че Герджиков имал забежки налево. Не знам защо така, да не го ревнува виртуално от напетата полковничка
  • 26 Спомен

    24 3 Отговор
    Мицев е от крадците на прехода СДС, който декларира, че е е станал милионер от спестени закуски.
  • 27 Огнян Балкански

    25 12 Отговор
    Отначало уж на майтап казвахме, че спрените от Кирил и Асен далавери ще им създадат врагове. Чудехме се кой ще се самопразкрие и ще им скочи....
    Мина се не мина малко време и като наскачаха едни настъпани по портфейла далкавердажии.... бетер зомби апокалипсис е работата!
  • 28 ТОЯ

    13 9 Отговор
    АКО ГО СРЕЩНА КАТО СТОИЧКОВ ЩЕ ГО НАСТЪПЯ ЯКО,ДА ПАДНЕ.МЕРЗАВЦИТЕ САМО ДОЛУ НА ДЪНОТО И НИКАКЪВ ДОСТЪП ДО МЕДИИ.ВЪРТИПУТЕШНИЦИ.
  • 29 ОШЕ от манечок си беше ного Про'ЗДТ

    12 12 Отговор

    До коментар #23 от "КОЛКО":

    СЕГИ СИ ...И...ОБРАТЕН!
    КОЕ ТОЧНО НЕ РАЗБРА ОТ...." ЛЪЖЕЦ НАРУШАВАЩ КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ"????
    УМИШЛЕНО , БЕЗОЧЛИВО И ПОВЕЧЕ ОТ ...НАГЛО!!
    ОЩЕ ПЪРВАТА МУ КРАЧКА КЪМ ВЛАСТТА Е...ЛЪЖА! А ПОСЛЕ,...ПОРЕДИЦА ОТ ...ЛЪЖИ!!
  • 30 Господин Мицев...!

    20 24 Отговор
    Извинявай ..,но ти си...- г-н - Никой...!А Кирил Петков е в сърцата на хиляди Българи...!И дори да е бил с двойно гражданство,към въпросният момент,е много ПО-Българин от- Карадайъ,който не е с двойно гражданство по документи,но в действителност работи за съседна нам държава ...!!!
  • 31 Hhh

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Никой":

    Ами не го изтриха

    Коментиран от #32

  • 32 Ръб

    4 1 Отговор

    До коментар #31 от "Hhh":

    Защото написа че ще го изтрият ;)
  • 33 Бибитко

    14 18 Отговор
    Шайката ГЕРБ-ИПОН, чиито пипала си личат и в Конституционния съд, към чийто председател Борис Велчев, Бойко Борисов в един записан разговор се обръщаше твърде интимно, наричайки го "братиньо", заедно с главния прокурор Иван Гешев, се опитват по всякакъв начин да оклеветят Кирил Петков и да намалят електоралните предпочитания към новата партия "Продължаваме промяната". Но това прави Петков още по-популярен, защото хората разбират, че срещу него се води целенасочена и злонамерена кампания, дирижирана от Дилян Пеевски и Бойко Борисов.

    Коментиран от #74

  • 34 ДАААААА....

    12 16 Отговор
    ИСТИНАТА БОЛИ!!!
    КАКВИ СА ФАКТИТЕ ?
    НЕ,..КОМЕНТАРИТЕ, ПОЖЕЛАНИЯТА,ХИПОТЕЗИТЕ И ТЪЛКОВАНИЯТА,..А САМО ФАКТИТЕ;
    КИРЕ КАНАДЕЦО Е...ЛЪЖЕЦ И ПРЕСТЪПНИК! ФАКТ? ДОКАЗАНО!
    ФАТМАКА МУНЧО--- ЛЪЖЕЦ И ПРЕСТЪПНИК,...ФАКТ!!!
    ТВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО,...КОЙТО ПРЕСТЪПИ ЗАКОНА Е...ПРЕСТЪПНИК!!

    Коментиран от #37

  • 35 Ъхъъъ

    5 3 Отговор
    Мижевв, ходи си гледай животеца взимай си менсийката и си гледай внучетата. Не се занимавай с неща които изкуфелия ти мозък не възприема !!!!
  • 36 Tутанкамон

    5 2 Отговор
    Това е точният пример че пред казана с българи в ада няма дявол,защо ти е дявол ,когато половината българи ще му свършат работата
  • 37 Бибитко

    12 9 Отговор

    До коментар #34 от "ДАААААА....":

    Истината е, че гербаджиите и царят ви Тиква си падате по мръсните, ченгеджийски поръчки.

    Коментиран от #43

  • 38 Пацо

    14 6 Отговор
    Л.йненцето смята,че законите важат само за другите.
  • 39 Фффффф

    11 1 Отговор
    Тоя с баничките милионер стана,сега не дава на други номера си
  • 40 нннн

    19 11 Отговор

    До коментар #6 от "верваи ми":

    Проблемът не е в двойното гражданство на Петков и в нарушаването на закона. Проблемът е, че лъже. И след като го хванаха в лъжа, прояви наглост и безочие, които ми идват в повече.
  • 41 Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    17 4 Отговор
    Много казват -"парите не са най важното", ето този е пример че са !!! Дърт, грозен, антипатичен като тиквата но с манекенки. Този с Мис Варна, тиквун с Мис Бикини! Но са с пълни шкафове , милиони евро,палати, скъпи нови автомобили ...А вие красиви, но блъскащи само за разходи, битови сметки храна и отопление. Тиквун с манекенки които са му стрували 5 бона на нощ, а повечето от вас нямат и на влог толкова. Нека парите да нямат значение....

    Коментиран от #45

  • 42 Хи хи хи

    12 9 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ТО ЧИНОВНИЦИТЕ НАВСЯКЪДЕ РАБОТЯТ БАВНО ,НООООО !!!! ТОЯ КИРЧО ТРЯБВАШЕ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА , ЧЕ Е ОЩЕ ГРАЖДАНИН НА КАНАДА , НЕ ДА ОТРИЧА ! САМ ЗНАЕ , ЧЕ ЛЪЖЕ , НО СЕ ПРАВИ НА НЕНОРМАЛЕН т.е. УДАРЕН С МОКЪР ПАРЦАЛ !!!
  • 43 ДАААААА....

    7 1 Отговор

    До коментар #37 от "Бибитко":

    ....ЛЪЖЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ....ФАКТ!!!
  • 44 Мъка мъка

    5 0 Отговор
    Тъй ли Мицев и ние сега трябва да страдам че ринат корумпираните другарчвта на Путин ли?
    Много ми е мъчно да знаеш
  • 45 Последния Софиянец

    5 10 Отговор

    До коментар #41 от "Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    Та колко казваш са последователите на пРезидента във Фейса? 4.6 милиона ??)))))
  • 46 Сатъра на Хана

    2 5 Отговор
    РОБА СИ ОБИЧА НЯКОЯ МУТРА ИЛИ БЕЙ ДА ГО ПОГАЛИ ПО ДУПЕТО ..
    .... ... 9549

    Коментиран от #54

  • 47 ГЕЙФРУТИ ФРУКТИЕРИ И ОЩЕ НЕЩО

    5 4 Отговор
    ЩОМ НЕ Е ПРОБЛЕМ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО,ЗАЩО ДА Е ПРОБЛЕМ ДВОЙНАТА СЕКСУАЛНОСТ🤔
  • 48 Принципно

    9 0 Отговор

    До коментар #21 от "хехе":

    Бояна е принципна жена Само възрастни милионери от Варна.Може да са били приятели на Киро
  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 3 Отговор
    ТОК уби 16 годишен младеж НА РЕГЛАМЕНТИРАНО СМЕТИЩЕ Вград кърджали
    СПРАВКА
    24 ЧАСА
    и
    ИНТЕЛНЕТ
  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 7 Отговор
    ПЕТКОВ го крепят олигарсите ПРОКОПИЕВИ
  • 51 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 10 Отговор
    РУМЕН РАДВ ПРЕЗИДЕНТ
    ИЛИЯНА ЙОТОВА
    ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ

    Коментиран от #55

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Абе откъде ги копат тия чучула?

    8 3 Отговор
    Я марш хлебарки такива.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 козльо дуй

    4 6 Отговор

    До коментар #51 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    а решетников зад 😁
  • 56 Град Козлодуй

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Не се притеснявай, ще се оправи, нали за това всички му викат Киро-факиро.
  • 57 Сатъра на Хана

    3 8 Отговор
    СПОРЕД ТУРКОМАНИТЕ , ТУРСКИЯ ГРАЖДАНИН ВАСИЛ ЛЕВСКИ Е БИЛ ОБИКНОВЕН КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК

    Коментиран от #59

  • 58 Стига бе

    5 3 Отговор
    Всички бандити и крадци викат "Дръжте крадеца". Що така бре? Много сладка тая власт май?!? Га ручахте жабетата и бъркахте в кацата нищо и нямаше на конституцията, а?
  • 59 русофили=туркофили

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "Сатъра на Хана":

    с любезното съдействие на т.нар.граф игнатиев
    и азиатския департамент на мордор
  • 60 фбр

    3 1 Отговор
    Леле мале и спестявалият от закуски се появи на сцената и дава акъл! ОТВРАТ !
  • 61 Жоро

    1 3 Отговор
    Маргаритчо как е Бояна... Много е яка ако знаеш как си пада по генгбенг....На Каваци преди три лета я въртяхме на една маса и много ни хареса на всички....
  • 62 ДЪРТ

    1 5 Отговор
    адвокат на гяволите това ли е най важното в тая ,,нормална държава двойното гражданство на някой свестен или кумо-шуробаджанаковщината и корупцията на всяко ниво у НАС. Докато не се изчегъртат местните власти ще бъде все така и такива като тебе ще търсят под вола теле винаги за да си чешете езиците с простотии и да задоволявате интересите на разни ексиобинисти !
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Механик

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ми не е убил и не е откраданал (поне за сега не е известно), но е ИЗЛЪГАЛ и е представил документ с НЕВЯРНО съдържание.
    Това малко ли е според теб?
    Какво не ти е ясно относно приятелчето ти КИРЧО?
    За пореден път ти разяснявам, а ти така и не искаш да зацепиш.
    Ти не разбираш ли, че човек, който не уважава законите е престъпник? И още по-сериозно е, когато човек, който искайки да заеме ДЪРЖАВНА длъжност, не се е съобразил с ГЛАВНИЯТ закон на въпросната ДЪРАЖВА?
    Кажи, какво не ти е ясно, Софиянец? какво не разбираш?

    Коментиран от #73

  • 65 4ич сор0$

    6 4 Отговор
    Разбира се, че ще е спокоен, чичко шор о$ стои зад него. А той покорно свежда главица пред краката му обещавайки, че ще ни вакса наред.
  • 66 WENKO

    7 4 Отговор
    КИРО ЛЪЖЕЦА ! КАК да ГЛАСУВАМ за ТАКЪВ ?!
  • 67 спомнете си

    3 2 Отговор
    Това е тоя със закуските. Вярвате ли му
  • 68 абе

    6 4 Отговор
    адвокате има повече от 1.700.000 българи с двойно гражданство от зор и са по българи от тия които гледате конституцията си
  • 69 неинформиран

    6 4 Отговор
    Никой не каззва коий и кога регистрира "новата" партия - Продалжаваме Промяната!!
    Как тогава участва в изборния процес?
  • 70 стария КУРТИ

    9 4 Отговор
    РАДЕВ !!! ЗАЩО УВЕЛИЧИ ЦЕНИТЕ ! СЪСИПА НАРОДЕЦА БЕ НЕКАДЪРНИК !!!
  • 71 Прочети

    4 3 Отговор

    До коментар #16 от "айде стига":

    Прочети конституцията и тогава "философствай". И на теб ти мирише от наакани гащи,ама викаш не е вярно.
  • 72 Otoplitel

    3 3 Отговор
    Аз ли съм глупав или изказващият се.Мене ли похвали Президента на САЩ или Министър Петков.На това Господине се вика да се внимава да не се ритне ръжена.
  • 73 Наистина

    2 2 Отговор

    До коментар #64 от "Механик":

    И аз се чудя,хората малоумни ли са,или се правят на такива "разговор"да става.
  • 74 Логика

    6 2 Отговор

    До коментар #33 от "Бибитко":

    По твоята логика,или ББ ,или Делян Пеевски са накарали Кирил Петков да подпише декларация с невярно съдържание и да излъжи.
  • 75 Така де

    1 3 Отговор
    Този Мицев от отвъдното ли говори? Не ми мяза на жив човек! 🤔
  • 76 Оракул

    1 2 Отговор
    Забележете подтекста на статията !
    Идеята е на читателя да се внуши, че новото е лошо и най-добре е да си оставим старите крадци- Вече доказани такива. Е този път няма да стане.Ясно ни е, че в момента писачите на мутрите търсят под вола теле за да осрезелят конкуренцията но мандалото хлопна, няма кой да ви повярва

    Коментиран от #77

  • 77 сасс

    1 2 Отговор

    До коментар #76 от "Оракул":

    Пълни глупости! В тези времена всяко ново е многократно много по-лошо от всяко преди него! А тези от "Продължаваме подмяната" са чужденци и са пратеници на сащ да разрушат България отвъре! Поредните измамници!
  • 78 Хаяско

    2 1 Отговор
    Маргарит Мицев не е някой неизвестен това е известен с това че преди години откъде толкова доходи като не работи нищо да купя апартамент кола и така нататъка и той отговори че ги спестявал от закуските
  • 79 Стара чанта

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    То това ще е следващото , както е тръгнал на лъже- маже , само заради едното влизане в политиката ! Арогантност, състезаваща се с тази на папуняка Тошко Маймуняка! Сега остава и Ицо Хазарта / с неясна професионална ориентация - певец ?, декламатор?/- и него да намърдат в Парламента... и ще цъфнем и вържем ! За това - младите, докато е време - далеч от тези географски ширини ! Колкото си може - по- далеч !
  • 80 Кокорчо

    3 1 Отговор
    За Харвардските шмекери ще гласуват само наивници и такива, които пряко или косвено ще се облажат от евентуалното им влизане във властта. Защото ще стане като с фонда на фондовете, където Кирчо махна надзорния съвет и остави близки бизнесмени да управляват стотиците милиони. С други думи, назначи вълците да пазят стадото. Е как да не се опитат да го вкарат във властта тези с многото пари, като това е само първата му "вноска", а идват десетки милиарди от Брюксел?!?!?
  • 81 Гост

    2 1 Отговор
    Мицев е абсолютно прав.Поздрави на всички коментиращи комплексари начело със "последния Не софиянец".