19 Октомври, 2021 17:03 10 415 165

Проф. Калинов пред ФАКТИ: Съпротивата срещу ваксините е от простотия и невежество

  • проф. красимир калинов-
  • избори 2 в 1-
  • ваксини-
  • ваксинация

"Нашето обществото не иска да накаже престъпниците, които са по министерства и по ведомства, нашето обществото иска да ги замести", смята социологът

Проф. Калинов пред ФАКТИ: Съпротивата срещу ваксините е от простотия и невежество - 1
Проф. Красимир Калинов, снимка: ФАКТИ

"И друг път сме имали избори 2 в 1. Вярно, в друга комбинация. Трудностите са били от същия порядък. Вярно, че тогава се гласуваше само с хартиена бюлетина, като сегашната ситуация създава определени трудности с машините и с нагласите на хората към тази техника". Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ социологът, статистик и математик проф. Красимир Калинов.

"Обстановката е доста по-различна, защото когато 2011 и 2014 имаше такива двойни избори, хората съвсем нормално ги приемаха и си гласуваха съвсем нормално. Въпросът по-скоро е до вътрешната нагласа на хората, отколкото някакви други проблеми", допълни по темата за изборите 2 в 1 социологът.

Той коментира и какъв тип избиратели може да привлече новата партия "Продължаваме промяната": "Аз мисля, че това ще са преди всичко разочаровани хора, които не могат да намерят място в политическото пространство за своето представителство. Следейки нещата от дълго време, аз мисля, че всеки нов проект започва да привлича такива разочаровани хора, за съжаление много бързо забравили какво е станало с предния нов проект и разчитайки, че този нов проект ще им даде някакво спасение. Ако се задълбочим малко в народопсихологията, ще видим, че това е един елемент от очакването някой да ни извади от ямата, в която сами сме се вкарали. Това е според мен мотивацията - нещо ново, което може би ще даде някакви по-различни плодове. Отсега не можем да кажем какви ще са тези плодове, но вече имаме достатъчно натрупан опит с тези "привнесени млади политици отвън", и не толкова млади вече, които не само че не оправдаха доверието, но и зададоха много лош тон. Този лош тон и до ден днешен се чувства.

Според него за българските граждани не е важно дали един политик е ляв или десен, а по-скоро е важно той да бъде честен, почтен открит и да върши работа.

Проф. Калинов даде своя коментар и за нападките на ГЕРБ към служебното правителство по отношение скока на цените в редица сфери: "Демагогията никога не е е умирала, тя съществува. Да правиш изказвания, че било така или по друг начин, тогава когато ти си го предпоставил - това си е чиста измама и демагогия. Тези политически и икономически процеси се развиват бавно във времето, това, което е направено преди 3-4 години, сега събираме плодовете му. Да не говорим, че едно служебно правителство има силно ограничени правомощия, за да се справи с тази ситуация, да не говорим за това, че тук изобщо не се взима предвид, че една част от проблемите са привнесени отвън, защото те съществуват в Европа и света. Демагогия е да обвиняваш хората, които сега управляват, за грешките, които ти си правил преди няколко години. Когато дойдоха на власт (б.р. ГЕРБ) се извиняваха с предното управление, а когато паднаха от власт се извиняват със сегашното управление".

Не бе подмината и жалбата от "Демократична България" до ВАС за недопуснатата отстрана на ЦИК и РИК регистрация на листа на ДБ в Стара Загора: "Ако се разсъждава логически, би трябвало да се отхвърли решението на ЦИК и РИК и да се приеме, че това е редовна регистрация. Само че има един малък проблем. Чл. 134, мисля, в новия Изборен кодекс, казва, че решението на Върховния административен съд е задължително, ЦИК и РИК са длъжни да ги впишат, ако това обаче е най-малко 35 дни преди деня на изборите. Така че въпреки решението на съда, който и да е той, каквото и да е то, а то според мен ще бъде в полза на "Демократична България", аз мисля, че тя няма да може да бъдат вписани поради това, че до изборите остава по-малко месец. Тези 35 дни ги няма", каза по тази тема проф. Красимир Калинов, а след това допълни:

"Това не е прецедент. И на миналите на два избора се подаваха документи с електронен подпис и никой не обръщаше внимание. Освен всичко друго, в Изборния кодекс има споменато на няколко места кога се допуска използване на електронен подпис, но няма никъде спомената забрана да се използва при подаване на документите. Щом няма забрана, значи може да се направи. Това тълкуване, че имало забрана, според мен противоречи на законите, които са за електронизацията".

Той е на мнение, че партията ДПС е добре характеризирана и позната в България - като същност, но това не е така в Европа, където тя има добри позиции. Конкретно в АЛДЕ. По думите му, представителите на ДПС в Европарламента работят срещу България.

За издигането на Делян Пеевски за депутат в две листи на Движението за права и свободи, проф. Калинов заяви следното: "Това според мен е едно предизвикателство към българския народ, едно надменно изказване без думи: "Ще правим каквото си искаме, никой нищо не може да ни направи, ние сме над вас, вие сте боклука, който не ни интересува какво мисли". Това означава пъхането на Делян Пеевски в две листи. Неговото присъствие в листите го приемам като лична обида. Не дай си Боже да бъде избран и в Народното събрание...".

"Аз не мисля, че ДПС вече е такъв стълб, че всичко да минава през него и да не може да се мине покрай него. Според мен нещата трябва да се построят като в Германия, където също имаше непримирими гледни точки, но те успяха да напишат един документ от 200 страници за 2-3 месеца и съвсем аргументирано, точка по точка тази коалиция, която е широка, какво прави, какво може да прави и какво не може прави, и да се водят само и единствено по това коалиционно споразумение. Да не се подписват такива споразумения (б.р. в България) според мен е голяма грешка, това предполага да не се създаде правителство", каза още той.

Според него българските партии са поразени от "Вождизъм, неадекватност на поведението, неинтелигентност, желание да се спечели, защото принципът е, че най-добрият бизнес е политиката, като това е скрито желание".

"Българското общество има едни възприятия, които лично мен много ме дразнят. Нашето обществото не иска да накаже престъпниците, които са по министерства и по ведомства, нашето обществото иска да ги замести. Отделният човек казва: "Ей, браво, този забогатя и се измъкна от съда. Защо не съм като него"? Това е народопсихологията, която страшно много пречи. Друго, което също пречи, е, че още от турското робство българинът гледа на държавата като на враг. Много малко хора гледат на държавата България като на собствена България. Същите тези хора, които отиват в чужбина, какви стават? Хрисими, трудолюбиви, добри, изпълняват всички закони и нареждания. Като дойдат тук - стават зверове", добави проф. Красимир Калинов.

Той определи съпротивата срещу ваксините за мазохизъм. "Това се прави от простотия, от невежество, от незнание, но лекарите, които го правят официално, според мен те трябва да бъдат дадени на прокурор".

"Има три неща, които са спомогнали човечеството да преживее от средна възраст 30 години до средна възраст някъде над 80 години. Това са хигиената, антибиотиците и ваксините. Тези три компонента са направили от хората хора реално.

"Не е вярно, че ваксината била създадена за 2 месеца и без да е изпробвана. Специално тази ваксина - РНК, тя е известна отпреди няколко десетки години. Разработваха се съответните методи, само че не беше дошъл моментът всичко това да се провери на практика. Поради тази причина, че имаше готови разработки, тя много бързо се създаде. Вероятно има слаби места в клиничните изпитвания на тези ваксини, но тези ваксини са единственото нещо, което спасява обществото".

Целия разговор между Лили Маринкова и проф. Калинов можете да изгледате във видеото:


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 95 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леле

    245 38 Отговор
    Бийте му 4-5 бустера и пак да говори.

    Коментиран от #92, #103, #157

  • 2 Последния Софиянец

    226 27 Отговор
    В предаването Офанзива по Нова нюз Балтов се изпусна че 1 млн ваксини са с изтекъл срок на годност но продължават да ги слагат на хората.Убийци!

    Коментиран от #144

  • 3 тарикату

    188 16 Отговор
    ма простите е още по-лесно да ги убедиш...или не са чак толкоз прости и невежи?
  • 4 Пучо Капучо

    198 17 Отговор
    Професори да искаш у България...и те са умните, а хората - прости. Сичко е точно...
  • 5 Петър

    200 12 Отговор
    Не се правете на луди,българите много са лъгани през последните 30 години,за това не вярват на ваксините.
  • 6 От простотията и невежеството на

    220 19 Отговор
    Агитатори като тебе. Вече се чудя , дали професор не стана добър синоним на продажен тъпунгер.

    Коментиран от #70

  • 7 сила

    171 17 Отговор
    САМО КАТО МУ ВИДЯХ ЧОБАНСКИЯ ФЕЙС И МИ СТАНА ЯСНО КАК Е ВЗЕЛ ТИТЛА.....с агнета и дамаджани
  • 8 БАЙ Х@Й‼

    152 7 Отговор
    Те знаещите така изгорили на клада един който им казал , че Земята се върти ‼️
  • 9 продадено куче

    120 16 Отговор
    Колко Пари Взе От Билл Гейтс И Това Кажи
  • 10 Румен

    144 20 Отговор
    Калинов , да те е ——ба в учения. Ние простите всеки ден ви гледаме на вас учените саира в Парламента.Само прост човек ще вдигне България на крака. Вие сте превъртели от учене. С една дума деградирали екземпляри.

    Коментиран от #16

  • 11 Фигуранто

    93 18 Отговор
    Си замина с тия зелени сертификати
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Фарс

    136 13 Отговор
    Не може да приравняваш експериментална течност с ваксина...
  • 14 Шопо

    79 9 Отговор
    Убаво,бе!Ние прости,а а Нинова, Фандъкова, Кантарджиев и те ли са прости,нали са ваксинирани???
  • 15 Sieg

    104 12 Отговор
    Познавам много прости хора с ваксина така, че ей такива професори трябва да ги сваляме долу!

    Коментиран от #93

  • 16 Учен

    62 11 Отговор

    До коментар #10 от "Румен":

    Държавата от все прости хора се управлява след преврата през 44 година, затова и няма вдигане!
  • 17 asd

    16 59 Отговор
    Ганьо бил невеж простак????

    Гледам и не вярвам на ушите си!!!
    Този откри топлата вода...

    Коментиран от #19, #116

  • 18 qwerty

    125 12 Отговор
    Някои "умни" си умряха ваксинирани, но за това никой не смее да говори.

    Коментиран от #21

  • 19 ASD

    68 5 Отговор

    До коментар #17 от "asd":

    Ганьо би шута на простака, значи е умен!
  • 20 asd

    15 16 Отговор
    Да ходиш да питаш Иво Христов за количеството обаче!

    Хахахахахахахахахахахахах

    Коментиран от #27

  • 21 Sieg

    83 6 Отговор

    До коментар #18 от "qwerty":

    Не е удобно да говориш за починали ваксинирани!!! Ще се разсърдят "умните" 😂
  • 22 Оня

    29 4 Отговор
    Некой левец . А другарЮ прУфесор.
  • 23 БАЙ Х@Й‼

    66 7 Отговор
    Да повторя ::::::: "Специално тази ваксина - РНК, тя е известна отпреди няколко десетки години. Разработваха се съответните методи, само че не беше дошъл моментът всичко това да се провери на практика."‼️ РАЗБРАХТЕ ЛИ ❓❓❓
  • 24 Да бе

    94 11 Отговор
    Хората ако бяха прости и невежи, щяха да се ваксинират. Ама не са!!!
  • 25 Менгеле

    63 7 Отговор
    Трябва да се отсеят такива "професори" които вече не правят разлика между ваксини и отрови и да бъдат пенсионирани в съответното лечебно заведение, което да изпълнява и ролята на старчески дом за големия брой вече професори и доктори с психически увреждания, причинени от вкарване на отровата наречена ваксина За разболяване на тялото и неговата скорошна смърт.
  • 26 Ципович

    12 0 Отговор
    Относно ЦИК и РИК, нещо се е пообъркал с членовете, ВАС и АС-СЗ, и жалба по отказ от регистрация на партия и отказ от регистрация на листа
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Майна

    59 8 Отговор
    Ако тенденцията се задържи, през следващите шест месеца ще видим глобална вълна от жертви на ваксини, умиращи от рак и общи инфекции
    Намаляването на имунния отговор сред жертвите на ваксини означава, че смъртните случаи от рак - и от често срещани инфекции като зимни настинки и грип - ще се увеличат бързо през следващите шест месеца. В края на краищата, това е напълно функционираща имунна система, която поддържа рака под контрол и предотвратява разпространението на обикновените патогени от див тип в тялото.

    Имунната функция се поддържа и подобрява от витамин D, цинк и други важни хранителни вещества, поради което прогеноцидните среди и така наречените „научни“ списания атакуват храненето (както и ивермектина). Дефицитът на хранителни вещества нарушава имунната функция, поради което хората с дефицит на витамин D са склонни да боледуват много по -често от други. И сега, когато ваксините буквално унищожават имунната функция до седмицата, имаме умишлено премахване на човешката имунна функция, съчетано с хранителни дефицити и изкуствени ограничения на медицинските интервенции, които могат да спасят човешки животи.
  • 29 111111

    57 2 Отговор
    Вечр не чета новини ако в заглавието има професор.
  • 30 БАЙ Х@Й‼

    28 3 Отговор
    Имаме новина :::: "Специално тази ваксина - РНК, тя е известна отпреди няколко десетки години. Разработваха се съответните методи, само че не беше дошъл моментът всичко това да се провери на практика." ‼️
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Другари,

    55 4 Отговор
    Докога статистици ще обсъждат медицински въпроси?
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 666

    50 6 Отговор
    Прощавам ти професорче ,все пак си на преклонна възраст ,мозъка на стар човек не работи нормално да не описвам какви са причините при напреднала старост .

    Коментиран от #37

  • 35 Майна

    63 2 Отговор
    В САЩ върви ожесточена борба на републиканските щати срещу тази ГЕНОЦИДНА ПОЛИТИКА НА ГЛОБАЛИСТИТЕ, ПРОВЕЖДАНА ЧРЕЗ БАЙДЪН ,ФАУЧИ , СDC , FDA , и всички останали подлоги ..
    Прокурори, шерифи, военни ,сенатори , полицейски служители , ЛЕКАРИ И ВСИЧКИ СВОБОДОЛЮБИВИ ХОРА СЕ ОРГАНИЗИРАТ ЗА ОТПОР НА ТАЗИ ВОЙНА!!!!
  • 36 Майна

    44 1 Отговор

    До коментар #31 от "Тръмп":

    Тръмп се обяви против ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ,,ВАКСИНАЦИЯ,, ,вземи се поосведоми...
  • 37 666

    25 4 Отговор

    До коментар #34 от "666":

    Да ме извинят някой хора в напреднала възраст и аз съм тръгнал по-техния път ...има хора които имат много житейски опит в живота но все още не са изгубили разсъдака си като това професорче .При Тодор Живков също никнаха професорчета та тоя другар може и да е от тия ,занясал на еди кой си ягне ,винце ,ракийка и т.н. и хоп професор на простотията ! Малцина са УМНИ И НАЧЕТЕНИ с титлите в тая държавица ...МАЛЦИНА !
  • 38 Миролюб Бенатов

    12 60 Отговор
    В белия свят ваксинираните са над 75-80%. В слаборазвитите страни са около 25-30%. СлучаеноС. Не мислА !

    Коментиран от #41, #128, #161

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Майна

    44 5 Отговор
    Този ПРОФАН дори говори пълни небивалици! Да вземе да прочете за тези генни терапии, че тогава да ни и обижда на ..ПРОСТИ. Срам за човеците са такива същества
  • 41 Лост

    21 0 Отговор

    До коментар #38 от "Миролюб Бенатов":

    Стига расизъм.
  • 42 Лост

    29 3 Отговор
    Калинов, дошъл си си с фамилията🐞.
  • 43 Майна

    30 4 Отговор
    Последно изнесени ФАКТИ, които този престъпен папагал няма да ви каже,, Доклад за бомба, публикуван от The Expose (Великобритания), е озаглавен: „Сравнението на официалните правителствени доклади предполага, че напълно ваксинираните развиват синдром на придобита имунна недостатъчност.“ Тъй като това се предизвиква чрез инжектиране на ваксини, аз го наричам „Синдром на инжектирана имунна недостатъчност“ или „IIDS“.

    Както обяснява The Expose, след подробен анализ на данните за наблюдение на ваксините във Великобритания PHE:
  • 44 Глупи

    10 6 Отговор
    Глупости! Истината е, че Вуте иска всички Нане да са ваксинирани, ама не той. Е, да, ама Нане иска всички Вуте да са ваксинирани, ама не той...
  • 45 Оня

    9 45 Отговор
    В Европата , където живеят повече и по-добре , са ваксинирани...и продължават да си живеят добре! А наш Ганьо си умира млад , но за сметка на това глупав , и неваксиниран! Затова сме последни по всичко , и затова сме изчезващата нация! Щото сме много умни ! Единственото хубаво е , че в гетата ваксинираните са още по-малко ....еволюцията си знае работата
  • 46 Хи хи

    5 14 Отговор
    Оставете простотията и невежеството , но се и хвалят и мнение дават!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Да каже

    17 4 Отговор
    с колко агнета е станал професор. В БГ с агнета, пари и лизане с става някой.
  • 49 Не му вярвам

    31 4 Отговор
    Щях да му повярвам, ако си слагахме ваксина за едра шарка на всеки 6 месеца, например. Но, не, тя ни защитава цял живот. А при ковида не е така. Защо това разминаване бе, "професоре". Американските и немските професори друго говорят, що така?. Там, че хората отдавна са станали оФци и се ваксинират е друга тема.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Да видя

    26 4 Отговор
    Искам да видя как всички доктори се ваксинират и тогава.

    Коментиран от #59

  • 52 Некой си

    37 3 Отговор
    Добре де,който иска да си бие ваксина,ама да биеш другите по главата и да ги насилваш чрез измислени доводи не е ли нарушаване на правото на избор,което е и кратко описание на думата "демокрация". Фашизма който чука на портите с какво ще е полезен на новите господари след като не е измислен елексира на безсмъртието. Кой е забил кол,че тези идващите ще забият.
  • 53 Филип Боев

    43 4 Отговор
    Каква простотия и невежество е да не се съгласиш някой да прави експеримент с теб без да носи отговорност? Елементарно! Спомнете си принципа-ако си готов да жертваш свободата си в името на сигурност-та, не заслужаваш и двете. Същото е и сега! Отново ли трябва да се поддаваме на масова психоза. Къде са данните за други заболявания?

    Коментиран от #91

  • 54 ЕВРО НЮЗ

    42 6 Отговор
    ВАКСЪР КОВИДАРИ,, Българският народ последното столетие беше пускан много по пързалката. 45 години се гърбеше с надеждата един ден да живее по добре. Дойдоха магьосници и му казаха че ако събори всичко което е построил и ще стане бизнесмен и предприемач.. Дойдоха други и му казаха че ако си даде парите ще стане много богат. 😁😁😁😁..Сега други се натискат за кожата му и го карат да се подпише.. 😂😂😂😂😂😂😂 Тия номера на генномодифицираните западни мозъци минават, но българина е още пресен. Още не си е излекувал раните от Гейропо Атлантическата си окупация
  • 55 КрЕмЪ(л)ньонци, сър !

    6 27 Отговор
    То съпротивата по случайност е от съветофилите - пт0стотия и невежество !
  • 56 Кацар Стойков

    49 5 Отговор
    ,,производителят на ваксината НЕ носи отговорност за последствията,, - Само по себе си този надпис казва всичко
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Вари го ,печиго,простакът си е простак

    10 37 Отговор
    Професор Калинов,моите дълбоки уважения към Вас! Съвършенно сте прав! Простотията,особено тази на псевдо интелигентните,които са коне с капаци,е унищожителна за цивилизования свят! За съжаление!

    Коментиран от #163

  • 59 Миролюб Бенатов

    9 29 Отговор

    До коментар #51 от "Да видя":

    Над 60% от лекарите са ваксинирани, при санитарите , и санитарките процента е 15 ! СлучаеноС, не мислА.

    Коментиран от #108

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Ставри

    11 33 Отговор
    "Съпротивата срещу ваксините е от простотия и невежество"

    Абсолютно е прав човека!!!
    Седнал бай Кире автомонтьора от кварталната кръчма, да обяснява как няма доверие на ваксините щото видиш ли много ги разбира нещата.
    Хора дето хал хабер си нямат от материята, дават мнение колко били вредни ваксините. Или почва да ти цитира жадни за медийно внимание експерти, дето лекуват с чайчета. Ама като тръгнат да му бъркат на бай Кире с маркуча в гърлото, нещо сменя плочата - ама късно е либе за китка.
    На мен като ми се развали колата отивам при бай Кире автомонтьора, ама като се разболея - не отивам при него а при лекаря.
    Но не, баш майсторите от всичко разбират и за всичко дават ъкъл.

    Коментиран от #82

  • 62 2423

    2 20 Отговор
    точно така=право куме в очи
  • 63 Итар тасс

    11 1 Отговор

    До коментар #57 от "ЕВРО НЮЗ":

    Завърши ли поне 5-ти клас ? Или не успя
  • 64 Майна

    27 3 Отговор
    Значи се изисква задължителен ЗЕЛЕ СЕРТИФИКАТ ЬА МЕДИЦИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ И УЧИТЕЛИ!!!! ЧЕ ТОВА СА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ТЕРАПИИ НА ЧАСТНИ ФИРМИ?! ТОВА Е ПОГАЗВАНЕ НА НЮРНБЕРГСКИЯ КОДЕКС !!!! КОЙ ГО Е ОТМЕНИЛ??!!
  • 65 Бягай

    28 2 Отговор
    Факти и почнаха да си отсяват новините за или против ваксините и защо.
    Останаха само за ваксините.
    В Германия щели да паднат мерките ЗАРАДИ ваксинираните.
    Антиваксъри били почнали да съжаляват и разни такива.
    А защо на корумпетата от евро съюза и нашите им гъзолизачи им е толкова важно да се ваксинира наред ?
    Сега ли се загрижиха за здравето на хората ?
  • 66 Гого Ковчега

    22 5 Отговор
    Професоре, искам да те пратя при Свети Петър
  • 67 свидетел

    12 29 Отговор
    ами то и съотношението 20% : 80% - ваксинирани : неваксинирани си го показва ! и проф. Иво Христов си го каза, че 80% от народеца ни са дебили.....

    Коментиран от #162

  • 68 Bai...

    23 2 Отговор
    Кой си ти бе, мухлив киек?!!!!
  • 69 flipp

    21 5 Отговор
    Човек би помислил, че съпротивата е защото ваксините избиха повече народ от грипа, и никой не носи отговорност за това, но явно ги виждаме така нещата щото не ни плащат яките милиони от биг фарма да избиваме народа си
  • 70 Обикновен Бг

    24 1 Отговор

    До коментар #6 от "От простотията и невежеството на":

    Не се чуди. Така е. Вече хората се обиждат на Професоре - т.е. Човек без никакви задръжки, пълна амеба и плужек.
    Или казвш на някой остарялото Демократе (абсолютен продажник без род и родина), или вече масовото използванее Професоре (човек без никакви задръжки, пълна амеба и плужек).
  • 71 Интензивното

    16 4 Отговор
    "професоре"нека поговорим за твоята титла професорската,как я заслужи и кой ти я даде?Да не се получи като с другите псвдопрофесори и генерали самозванци уплашени от един ниакъв вирус а призоваващи за война скрити под полите на своите вождове
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Радомир

    22 6 Отговор
    Още един продажник и слуга на сатаната...
  • 74 Гръч

    17 4 Отговор
    Колкото повече ги чета тия толкова повече ще искам чалгарско управление и яко чегъртане.Няма друа алтернатива джендър до джендър предател до предател всичко под кожения
  • 75 Ах, тези бедни

    24 4 Отговор
    и гладни професори, няма ли кой да ги нахрани? За 30 сребърника са готови да уморят всички.
  • 76 Добре щом сте сигурни

    19 0 Отговор
    Предайте злато на стойност100 хиляди евро на адвокатско дружество в ЕС с вековни традиции като гаранция, че всякакви лечения до смъртта ми настъпили вследствие на получени нежелани реакции от ваксината ще бъдат поети от вас и вашите наследници и няма да направя проблем дори вие лично да ме ваксинирате. Във всички други случаи вие за мен сте необразован простак, защото убеждавате българите за своя сметка и на свой риск да изпробват ефектите от чуждестранните ваксини.
  • 77 Iviviv

    4 2 Отговор
    Ууууул... ав
  • 78 Перо

    19 2 Отговор
    Българското правителство може да блокира сметките на ДПС,защото в движението съществува правно свързан елемент със закона Магнитски!
  • 79 Браво

    8 28 Отговор
    Професоре! Всички по-горе хейтарски простаци-антиваксъри да отговорят на въпроса: Ние ли сме най-умната нация 15% ваксинирани срещу всички други 70,80,90%. И ако е така защо държавата ни е на този хал. Би трябвало да е по-процъвтяваща от Норвегия,Франция,Италия,САЩ и всички други. И да не вземат да се ваксинират! Ще ги чипира Бил Гейтс. И да гласуват за Луна,Йово Денев или Костя Копейкин (рублажията от Възраждане) замесника на Волен! Защото ще ни западне държавата като скандинавските страни или западна европа!

    Коментиран от #83, #139

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Порша

    19 5 Отговор
    Съпротивата срещу ваксините е от простотия и невежество , абе боклук защо въобще използваш думата СЪПРОТИВА ? В уикипедия думата съпротива се превежда „Организирано движение срещу окупатор ” Професорче нещо да добавиш ? кой е сега невежия и простака ? провери във уикипедия значечието на думата съпротива неграмотен селянино
  • 82 А ти колко

    3 10 Отговор

    До коментар #61 от "Ставри":

    Ги разбираш бе. Да не си ги изследвал. Ако си първия в света който знае , запознай ни. Аман от знаещи селяндури

    Коментиран от #117

  • 83 Дръж си

    1 11 Отговор

    До коментар #79 от "Браво":

    Простотията е главата. Така няма да те разберат
  • 84 Просто човек

    5 10 Отговор
    Вече се доказа, че от простотия се мре...
  • 85 Яснооо

    21 2 Отговор
    Стягайте се за война срещу тези продажни марионетки! Явно, че без калашников няма да се мине и тоя път!
  • 86 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    18 2 Отговор
    Като му видите лицето на снимката и разбирате какво ""Могъщество на ума""Притежава...жалка работа!Що за елементарни индивиди са получили,или са им дали титли за тези 32г...!Същия,като белязания и други такива подвизаващи се с физиономиите си тук ...
  • 87 КРОКОДИЛА

    3 4 Отговор
    ЛЪЖЕ МАЖЕ ДИРЯ НЯМА - ПАРИТЕ ГИ НЯМА БЕ ..........
  • 88 ggiop

    22 1 Отговор
    Думата “професор” на фона на подобни изказвания е синоним на “дебил”.
  • 89 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    16 1 Отговор
    Що не напишете за Великия колин пауел???НЕЩОТО го намери,а кой ,кой от убийците ще е следващия???И 3 дупчения не му помогнаха....да направим залози....
  • 90 Макробиолог

    14 3 Отговор
    Помня и дядо си и прадядо си,умреа на90+,земеделци и скотовъди,за антибиотици и ваксини не беха чували и се къпеха по празниците.Верно е че фармацията,финния,дизайнерски органичен синтез благодарение и на айти технологиите много напредна,ноо...никой не може да ускори изследванията за дълготрайни ефекти,щот е нужна статистика събирана много години....а пък за това какво става в в организма на клетъчно и подклетъчно ниво са още в първи клас...ето един прост пример--т.н.автоимунни заболявания сега са нелечими/абер си немат за причините/,но има безброй медикаменти поддържащи пациентите горе долу функционални
  • 91 Не си разбрал

    4 12 Отговор

    До коментар #53 от "Филип Боев":

    Отговорност не носи фирмата произвела ваксината. Отговорността е поета от държавата, ако станеш инвалид, ще получиш права на инвалид, но милионер няма да те правят...
    Сега, това да си инвалид в България си е.... е друга тема.

    Коментиран от #109

  • 92 КОВИД ГЕНОЦИД

    25 2 Отговор

    До коментар #1 от "Леле":

    От известно време си позволяват открито да обиждат и унижават по медиите ненабодените. Освен че е подсъдно, това е доказателство за ОТЧАЯНИЕ. Когато човек няма аргументи, тогава обижда.

    Коментиран от #96

  • 93 ДА ПРОСТИ

    0 3 Отговор

    До коментар #15 от "Sieg":

    АМА ЖИВИ😁А АНТИ ВАКСИ 😇
  • 94 Сттттт

    15 1 Отговор
    ЗАЩО МАХНАХТЕ НОВИНАТА ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ!!!
  • 95 Влади

    19 1 Отговор
    Калинчо Маллинчо си купил диплома за 200 марки и едно прасе продал къщата на село заедно с плевнята , теглил ипотечен кредит и вече е столичанин ! Калинчо мисли че прости и невежи баби чатат тук , и не искат да се ваксинират щото ги е страх от убождането на иглата на спринцовката , не от друго
  • 96 А НАБОДЕНИТЕ

    0 2 Отговор

    До коментар #92 от "КОВИД ГЕНОЦИД":

    КАКВИ ЕПИТЕТИ И ОБИДИ
    ТЪРПЯТ,А☝
  • 97 Медик

    18 1 Отговор
    Много професори са прости и невежи…. Този е един от тях
  • 98 Студопор

    17 0 Отговор
    Подобни изказвания са от простотия, също така. В България всеки втори стана вирусолог и експерт по молекулярно биология.

    Коментиран от #132

  • 99 Професоре

    11 1 Отговор
    Като си толкова знаеш, защо само преди година говорехте, че вируса не удря децата?
  • 100 Ко каза ко

    2 15 Отговор
    Не се ваксинирайте ей недейте!!! Бил Гейтс ще ви чипира ,ще ви стерилизират ще ви командват . Вижте сега как сте номер едно - умни ,независими , богати и мъдри . А и румънците и те като вас ,само античните македонци са по инат ,ама и вие натам вървите .
  • 101 яяй555

    13 1 Отговор
    А, сега и обиждате прости сме били, невежи, браво - защо тая злоба? ти си се ваксинирай колкото си искаш? И говори като че ли той е изобретил тоя разтвор, пардон ваксина, да не си бил вътре бе, аман от професори - всеки ден по някой лае - ваксинирай се. Ми хубаво де, ма като не искаме?
  • 102 Селянин

    8 5 Отговор
    В нашето село един дядо свети след ваксинация. Положението е сериозно ,не се ваксинирайте.
  • 103 Имунолог

    19 2 Отговор

    До коментар #1 от "Леле":

    А бе откъде изпълзя пък тоя плъх,наречен " професор" / произведен на килограм / Прост и невежа,който не схваща,че " ваксърите" са чипирани и генно модифицирани индивиди,склонни към автоимунни заболявания, тромбози и стерилитет!!
  • 104 амин

    19 2 Отговор
    през комунизма на болниците висяха табели никой да не умира без лекарска помощ сега призвивът е долу горе същият никой да не умира без ваксина егати простотията в тая държава от 100 години та до ден днешен
  • 105 д-р Гълъбова

    17 2 Отговор
    В Карлуково имаме проблем с местата,но този " професор" ще го приемем!!!
  • 106 Перо

    16 0 Отговор
    Над 40% от българите са преболедували симптомно или безсимптомно ковид, без да си правят тест. Това показва изследване на национална мрежа лаборатории (д-р Калъчев). Специалистите твърдят, че преболедувалите няма нужда да се ваксинират. Оттук и малкия брой ваксинирани. Процентът обаче, е силно занижен, тъй като при изчисляването му 2,5 милиона български емигранти се броят неваксинирани, макар голяма част от тях да се ваксинирали в държавите където живеят постоянно.
  • 107 хтврр

    21 2 Отговор
    Защо фирмите разработили ваксините не казват какво съдържат те? Защо искат информирано съгласие? Досега за нито една ваксина не се искаше такова. Българите не са антиваксъри, ние сме имунизирали за всичко децата си - БЦЖ, ДТК , рубиола ... Но нещо нямаме доверие на тази "ваксина", след която също можеш да се разболееш и да си носител на грипа.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Памперс Панц

    8 0 Отговор

    До коментар #91 от "Не си разбрал":

    А ако умра, държавата ще ми носи цветя ли? Паляк
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Възмутен

    8 0 Отговор
    Всички академици под чехъла на ковида
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Механик

    15 1 Отговор
    Казвал съм преди, ще го кажа и сега.
    Не бива да се позволява на хора с изтичащ/изтекъл "срок на годност" да определят съдбините на света!
    На ДЪPТ човек, дето скоро си заминава, му е все едно какво ще става с живите след него.
    п.п.
    Аз също съм в категорията на почти-дъртите. На 58 съм и продължавам да твърдя, казаното от мен по-горе!
  • 114 Проф Калинов!! На моменти пишеш

    10 1 Отговор
    Глупости!! Че нашето Общество не искало да осъди министри Крадци и подобни, адаги замести!!! Глупости!! Как да бъдат Осъдени крадците с Тази прокоратура и тези Трибунали?? Как?? Не знаеш къде е проблема, по точно го Заобикаляш, и ствоварваш проблема на Обществото!!! Страх те гони Професоре Калинов!!!
  • 115 Хаха

    14 1 Отговор
    Доживяхме да видим, че освен математици и физици, също така и социолози взеха да "разбират" от ваксини!
  • 116 оня

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "asd":

    Ганьо живота го е направил тарикат:))
  • 117 Ставри

    2 6 Отговор

    До коментар #82 от "А ти колко":

    Е като ти го обясня ще ме разбереш ли?
    Колко народ, учени от цял свят, лекари и т.н. ти го обясняват от сигурно година.
    И кво - пак не ги разбра!
    За какво да се хабя да обяснявам на човек който няма да ме разбере?
    А и разбира се няма да приеме че има НЕ ПО-УМНИ, А ПОВЕЧЕ УЧИЛИ в определена област хора.
    Не става въпрос за умни и глупави, а за такива които това са учили, работили и разбират и такива които не разбират от дадената материя.
    В което няма нищо лошо, това не им е работа!
    Проблема е, че въпреки че не разбират и не са учили в даденото направление - дават мнения, квалификации, обиждат и т.н.
    Пак ще дам примера с бай Кире, аз като отида при него да ми прави колата и не разбирам какво прави, не тръгвам да го обиждам и да му викам че е продажник, продал се на световните авто-производители.

    Коментиран от #125

  • 118 гневна

    14 2 Отговор
    Не ми позволява да дам линк, да видите как "набоцканите" се появяват с МАК АДРЕСИ в блутуут търсачката на по - старите смартфони /при новите смартфони тази функция е изключена, но също може да се активира/...Цирка е страшен! Имам няколко видеа с такива демонстрации...На жаргон му викат "лов на покемони"...Не случайно така яростно НАПЪВАТ да ви "боцнат!!! Не случайно !!!
  • 119 ъхъмз

    16 4 Отговор
    Няма съпротива срещу ваксините. Съпротивата е срещу препаратите за третиране, които не покриват нито една от дефинициите за ваксина - нито създават устойчив имунитет, нито гарантират неразпространение на вируса. Уж осигурявали по-леко боледуване, но пък не са преминали пълни изпитания и не се знае дали няма да има нежелани ефекти в бъдеще.

    Необяснимо е желанието на производителите да не носят отговорност, още по-необяснимо е желанието да ти напъхат иглата за уж незадължителните "ваксини".
  • 120 Най голямата простотия е

    14 1 Отговор
    в банките няма ограничение за неваксинираните , а за магазини и др. има !
  • 121 5555

    16 2 Отговор
    Ваксинираните доктори станаха агресивни!
    Тава е страничен ефект от ваксините!!!
  • 122 Анонимен

    14 4 Отговор
    Кой си ти гений неземен,че да даваш определение " простотия и невежество" и оспорваш правото на личен избор. Точно защото съм " невеж" няма да се ваксинирам. Боцкай се колкото си искаш пуяк загубен.
    ...апропо, смс от министерството на здравеопазването,което получих- Ваксинирай се и участваш в томбола за нещо си. До къде стигнах ме!
  • 123 факт

    11 3 Отговор
    изкукуригалец!
  • 124 гневна

    13 3 Отговор
    ТОВА НЕ Е НИКАКВА ВАКСИНА! Тове е ГМО /маймунско/, съдържащо частици графен. Затова хората по цял свят си лепят метални предмети по раменете, където са ги боцнали и затова летищните власти хващат онези с фалшивите сертификати за ваксинация. Защото става дума не за ваксина, а за нещо съвсем друго /сетете се сами какво!/...

    Коментиран от #129

  • 125 Ставренко,

    10 5 Отговор

    До коментар #117 от "Ставри":

    Днес научих, че 80 процента, от настанените в болница, са ваксинирани! К,во, ще кажеш? Пред фактите и боговете мълчат! Нали си съгласен, защото разсъждаваш логично и убедително, но “ дърпаш чергата”, от грешната страна! Напълно съзнателно!

    Коментиран от #154

  • 126 Факти

    7 1 Отговор
    Сатанисти, ще виете и ще молите за площада, но няма да има такава
  • 127 цре ъвв5у

    11 4 Отговор
    Какъв е тоя оръфлякк пръкнал се от нафталина. Докога ще слушаме някакви некомпетентни, слабообразовани, изкукуригали оилгофрени да се упражняват пред медиите? Това нщожество понеже много му знае устата да каже дали е запознат с фалкта че създателя на тази иРНК технология Робърт Малоун заявява че това е биологично оръжие и не трябва да се прилага на хора.
  • 128 174ytu

    2 1 Отговор

    До коментар #38 от "Миролюб Бенатов":

    А дали можеш изобщо да мислиш? Съмнявам се. по писанията ти личи, че не ти се отдава.
  • 129 SSS

    1 1 Отговор

    До коментар #124 от "гневна":

    Вероятно най правилната констатация.
  • 130 Антиваксърството,

    13 2 Отговор
    Не е български патент! Насилственото заразяване е антилогично! Тезата, че ще се прекара по-леко заболяването, е много съмнителна, защото не може да се направи сравнение…
  • 131 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 2 Отговор
    ПРЕСТАНЕТЕ да ни стресирате депресирате манипулирате това е ДИСКРИМИНАЦИЯ
  • 132 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 1 Отговор

    До коментар #98 от "Студопор":

    Тази специалност-Микробиология се появи,като нова в Софийския университет и Дъщеря ми бе приета там преди.....21г с 2 бал.После получи писма от университети в Германия и,когато я отписахме някъде до радио софия бе...Не и върнаха сумата за 1вия семестър си спомням.
  • 133 Поредният

    8 1 Отговор
    недо.аслен професор раз нася мозъчни мазохистични напъни, колкото повече се боде толкова повече напъни излъчва
  • 134 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 1 Отговор
    ПРОФСОРЕ не виотива да обиждате ХОРАТА с ДУМИ като
    невжество
    простотия
    СРАМ СРАМ СРАМ КАЛИНОВ
  • 135 174ytu

    13 4 Отговор
    ВИЖДАМ ВСЕ ПО-ГОЛЯМА АГРЕСИЯ ОТ ВАКСИНИРАЛИТЕ СЕ СРЕЩУ НЕВАКСИНИРАНИТЕ. ПИТАМ СЕ, ЗАЩО?

    ДАЛИ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ ВАКСИНИРАНИТЕ СА СЕ УСЕТИЛИ, ЧЕ САМИ СА СЕ ПРЕЦАКАЛИ И ДОРИ СА ДАЛИ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ТОВА?

    НЕ, НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ, АКО ЩЕ ТРЕТОТО ПРИШЕСТВИЕ ДА ДОЙДЕ, РАЗБРАХТЕ ЛИ. НЯМА, НЯМА И НЯМА.

    ТОВА, ЧЕ СТЕ СЕ ПРЕЦАКАЛИ СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ, НО ДА БЕСНЕЕТЕ, СРЕЩУ НАС НЕВАКСИНИРАНИТЕ И ДА ИСКАТЕ И НИЕ ДА СЕ ПРЕЦАКАМЕ НЯМА ДА СТАНЕ.

    ВАКСИНИРАНИТЕ СА ЖИВИТЕ МЪРТВИ.
  • 136 Тролил1ви

    10 1 Отговор
    А на тоз защо му е толко голяма гагата ? ДА НЕ БИ ЗАЩОТО ВЪЗДУХА Е БЕЗПЛАТЕН?
  • 137 мунчо

    8 2 Отговор
    местим го понеже съм беден и не ходя никъде
  • 138 щастливи крави

    9 3 Отговор
    Латвия има близо 60 процента ваксинирани и в момента е на първо място по брой инфекции на брой население. Въвеждат пълен локдаун, сигурно защото ваксините ограничават епидемията.

    Епидемия не се бори от политици, с политически мерки. Китай показа как става - масово тестване, карантина и лечение за всеки. Ние се скъпим на едни антигенни тестове и слушаме зелените брюкселски зелки. Същите глупаци, които докара газта на 2000 евро и сега ще посрещат Коледа на тъмно, студено и с празни рафтове по магазините. Да си бият още бустери в еврогейските задници и да си поръчат още по-прави краставици.

    Коментиран от #141

  • 139 ККК

    7 1 Отговор

    До коментар #79 от "Браво":

    Не им се ядосвай народа от давна е казал, че ,,простотията не ходи по гората " .
  • 140 Барамби

    3 9 Отговор
    Опа-а-а-а, колко смръдливи, тълпи от антиваксърчета са се събрали тук, като хлебарки около миши труп в мазе. Какво, подготвихте ли раниците за оцеляване в планините. И без това в градовете вече ви обявихме ченч. Девизът е: Всеки антиваксър, ЛБГТ, протестър и прочие - партизанин. Само да сте посмели да пипнете мандрите, червени шумкари такива. За това създадохме жандармерията, да ви чупи главите. Копайте землянки, монтирайте нарове и ги маскирайте с шума. До четвъртък имате време мърльовци. Но знайте, че сме ви чипирали с други способи и лесно ще ви изловим и пратим в психиатриите. Ако оживеете след химическите атаки от самолетните следи, ще ви довършим с 5G. Това ще е най-жестоко. Ще пъпчасате, ще получите разстройство и веднага след това запек. На челата ви ще се появят петолъчки. Радвайте се , че решихме да ви растат рога. Всичко това е с цел, бозата в главите ви да се желира и да заприлича на мозък. Ключовите думи са "да заприлича". В главите ви мозък повече никога не може да има, но подобие - да. Спете и сънувайте една голяма спринцовка, на която пише - ваксина срещу Ковид-19.

    Коментиран от #142

  • 141 цъфнал

    3 9 Отговор

    До коментар #138 от "щастливи крави":

    Не си напрягай красивата рогата глава. Щом до сега не си разбрал, че ваксинираните не са застраховани от заразяване, значи имаш проблем с менталното си състояние. Болниците преливат от такива като теб. Ваксинираните се лекуват в къщи и за 7 дни са кокуряк. Е умират и ваксинирани на по 90 години с по 10 хронични заболявания. Ваксините не правят хората безсмъртни. Но това е сложна материя за плитките ви мозъци. Не ги напрягайте. Ковид -19 и без това ще ви ги напрегне, заедно с хилавите ви неваксинирани дробчета достатъчно. И само да съм ви видял с фалшиви сертификати , мошеници такива.
  • 142 174ytu

    5 3 Отговор

    До коментар #140 от "Барамби":

    Ха, ето го палячото, който явно не знае, че е от живите мъртви.
    Даже и за психиатрията не става, а направо за екирисажа.
  • 143 Гост

    9 3 Отговор
    Ей много проЦесори на ваксино-пропагандната хранилка ей. Платени л@ кеи
  • 144 Леда

    1 8 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Запазил съм за теб един руски бъркоч - Спутник, от миналата година. Как те докопам и ще те ваксинирам. След това ще гледаме филм на ужасите, как физиономията ти антиваксърска се променя от монголоида - калмик Ленин, до монголоида Пухлер. На края малко преди да ти пораснат рога, на челото ти ще се появи сърп и чук. Тогава ще си щастлив. А убийци ще наличаш родителите си, щом са произвели такова образувание с вид на човек като теб. Да те бяха натиснали в коритото още като малък. Така поне щеше да знаеш към кого да се обръщаш с "убийци" макар от един по висш свят.
  • 145 Свободен

    6 3 Отговор
    Най-невежо ще ти се изпикaя на гроба, дърта кypвo!
  • 146 Историята

    5 6 Отговор
    Господин професоре, нито съм проста, нито съм невежа. Не може да определяте болшинството от българите с тези епитети!
  • 147 Пророк

    1 8 Отговор
    То и Цанков е бил професор. Нали така бе умнички. Александър Цолов Цанко̀в е професор в Софийския университет, академик, български икономист, юрист и политик, почти като всички "почтенни" докарани от Фатмака Радев, Мая Манолова, отровниците и БСП на власт. Само че, управлението на професора организира отвличания, изтезания и многобройни убийства, което създава на Цанков прозвището „кръволок“ и „кървав професор“. Мнозина чуждестранни наблюдатели по това време определят властта на Цанков като „най-ужасното и безскрупулно правителство в Европа“. Радвайте се на тия "умничките", пръкнали се от хунтата на зелените чорапи, с бабуването на БСП, отрониците - адвокатстващи арменци и вещиците на Мая Манолова. Ще плачете после, но само ако сте живи.

    Коментиран от #150

  • 148 Хонорик

    7 3 Отговор
    Скрий се,цървул!
  • 149 BGN

    0 2 Отговор
    Крайно време беше някой да каже на фейсбук обществото ни.
  • 150 6941

    2 1 Отговор

    До коментар #147 от "Пророк":

    Докараният професор от СУ е Герджиков, не изопачавяй нещата.
  • 151 Ваксинационната

    1 2 Отговор
    пропаганда е Ганьовско интересчийство в полза на фармацевтичните гиганти.
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Ставри

    1 3 Отговор

    До коментар #125 от "Ставренко,":

    "Днес научих, че 80 процента, от настанените в болница, са ваксинирани! К,во, ще кажеш?"

    Това от радио Москва ли го чу? Или от ЕЖК?
    Щото реалните данни друго казват, ама що да се занимаваш с такива дребни неща като факти? :) Друго си е да говориш глупости без никакво покритие.
  • 155 Един от многото

    1 2 Отговор
    Само не разбрах как един математик... пак математик !?!... ще ми разяснява професионално и научно как се разработват, тестват и прилагат ваксини...
  • 156 Така е

    2 2 Отговор
    Професоре, логично е. Ако не е от простотия и невежество ще сме най-напредналата държава. Защото от електората зависи кой ще управлява. Невежеството сред този народ преобладава. Иво Христов каз 80% дебили. Останалите са ваксинирани. Затова избират Царо, падаро и сега гласуваха за шуто. Иначе ще сме като Норвегия, Франция, Англия, Италия, Израел и т.н. и т.н.
  • 157 волен сидеров

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Леле":

    ЕДИН ДА СИ УДАРИ И ПАК КЕ МУ СТИГНЕ
  • 158 Хихата

    0 1 Отговор
    Айде и тоз "професор" си изрита дипломата.... ама какво ли не прави човек за пари!
  • 159 волен сидеров

    2 1 Отговор
    ХАХАХАХАХАХА ТИ ПА СИ МНОГО УМЕН УЖ ПРОФЕСОР-ПР.ОС.Т
  • 160 77777

    1 1 Отговор
    АЗ ЛИЧНО ЩЕ ТЕ ОСЪДЯ ДЪРТ ПРЪЧ, ЗАРАДИ ТЕЗИ ДУМИ! ДОКАТО НЕ ВИ ОСЪДИМ НЯКОЛКОТО ПРОПАГАНДАТОРА, НЯМА ДА СЕ НАУЧИТЕ ДА СИ МЕРИТЕ ПРИКАЗКИТЕ!
  • 161 55555

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "Миролюб Бенатов":

    ТОВА НЯКАКВО СЪСТЕЗАНИЕ ЛИ Е?! А УМОРЕНИТЕ КОНЕ ГИ УБИВАТ, НАЛИ ЗНАЕШ?! СКОРО ЩЕ СЕ ВИДИ РЕЗУЛТАТА ОТ ТЕЗИ МАСОВКИ, НО ЩЕ Е КЪСНО, НЕЩОТО КОЕТО Е ВКАРАНО В ТЕЛАТА ИМ, НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ИЗКАРА НИКОГА!
  • 162 7777

    1 1 Отговор

    До коментар #67 от "свидетел":

    ТЕБЕ КВО ТИ ПУКА, НАЛИ СИ ОТ ДРУГИТЕ?! ДЕТО ЩЕ ЖИВЕЕТЕ ВЕЧНО И ЩЕ УМРЕТЕ ЗДРАВИ?!
  • 163 obs106

    0 1 Отговор

    До коментар #58 от "Вари го ,печиго,простакът си е простак":

    Като е прав , защо на ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ в Израел ще им бият N-та доза?
  • 164 Анонимен

    0 1 Отговор
    Не са ваксини а гмо генни препарати, които убиват кого краткосрочно, кого дългосрочно, защото възпроизвеждат шиповете на кивида, които заразяват организма. С една дума ваксинираните стават безплатни фабрики за шипчета на Ковид. За какво ти е дипломата като лъжеш в ефира милиони хора
  • 165 Чичо Гошо

    1 1 Отговор
    Ти не си простак, ти си алчен . Грозно.