Last news in Fakti

8 Юли, 2015 01:15 1 299 1

Мъж намушкан до смърт от бик в Испания

  • мъж-
  • бик-
  • испания

Инцидентът е станал по време на фестивала Сан Пере в Грао де Кастелон

Мъж намушкан до смърт от бик в Испания - 1
Снимка: БТА/AP

Бик промуши до смърт 54-годишен мъж по време на традиционното надбягване с бикове в испанския град Грао де Кастелон, провеждащо се в рамките на фестивала Сан Пере, съобщи „Дейли Мейл“.

Според очевидци, други участници в надбягването са опитали да отвлекат вниманието на животното, но то на няколко пъти атакувало своята жертва. Мъжът се е опитал да се изправи, но не е успял. По-късно е починал в местната болница.

След смъртта на гражданина, чието име не се съобщава, местните власти са преустановили фестивала и са обявили тридневен траур.

Това е трети смъртен случай в подобни събития през последните седмици. На 24-ти юни 43-годишният Мартин Капабело почина, след като бе прободен на три пъти от тежащ половин тон бик на фестивал в западната провинция Касерес. 80-годишен мъж пък почина в болницата, след като бе прободен на два пъти от бик на фестивал в източната провинция Тарагона. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нено синегалеца

    0 0 Отговор
    С какво го е мушкал ?
Новини по държави: