Last news in Fakti

1 Септември, 2015 16:21 2 147 3

Още два ареста за камиона - ковчег в Австрия

  • ареста-
  • камиона-
  • австрия

Заподозрените са арестувани в България и Унгария

Още два ареста за камиона - ковчег в Австрия - 1
Снимка: БТА/Xinhua

Още двама души са били арестувани във връзка със 71 бежанци, които намериха смъртта си, докато се опитват да влязат в Австрия, натоварени в ремаркето на камион, съобщи БНТ.

Единият от тях е задържан в България, а другият в Унгария.  Това бе съобщено от прокуратурата на Айзенщайн в провинцията Бургенланд, където бе открит и камиона с телата на загиналите.

До този момент в рамките на разследването са задържани 7 души. Петима вече са в ареста, като от тях четирима са българи, а един афганистанец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коста

    0 0 Отговор
    Пак безскрупулни цигани!
    Досега продаваха дъщерите ни в робство!Безнаказано!
    Сега убиват хора с лека ръка!Пак за пари!
    Дано ги съдят там.

  • 2 Коста

    0 0 Отговор
    Коректни коментари?
    Защо към материала няма снимки само в българските медии?
    В немските има!
  • 3 кроко

    0 0 Отговор
    Вярно, всичките тия са цигани - даваха по новините майката на единия от Лом - той всяка седмица карал хора на екскурзия и да си търсят работа, вика наглата м...лка. Само сатурн за тея мургавелковци.
Новини по държави: