Last news in Fakti

2 Септември, 2015 20:08 1 511 2

Дейвид Камерън: Приемането на още и още бежанци не е решение

  • дейвид камерън-
  • бежанци-
  • решение

Той отклонява призивите към Великобритания да приеме повече бежанци

Дейвид Камерън: Приемането на още и още бежанци не е решение - 1
Снимка: БТА/AP

„Приемането на още и още бежанци не е решение за Европейския съюз.“ Това заяви британският премиер Дейвид Камерън, цитиран от Би Би Си.

Към Великобритания се отправят все повече призиви да приеме повече от бежанците, насочващи се от Близкия Изток към Европа. Към този момент обаче премиерът Дейвид Камерън ги отклонява.

„Ние предприемаме действия по границата. Най-важното нещо в момента е да въдворим мир и стабилност в тази част на света. Аз не мисля, че има решение, което може да бъде постигнато с приемането на все повече бежанци. Опитваме се да помогнем на страните, от които тези хора идват и да се уверим, че там може да бъдат създадени достойни работни места  по-силни икономики.

Очевидно сме предприели действия около Кале, от гледна точка на Канала. Естествено има какво още да се направи и ние работим добре с нашите европейски партньори в тази посока. Пред нас има големи предизвикателства , но сме готови да ги посрещнем.", заяви Камерън.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Коста

    1 0 Отговор
    За първи път съм съгласен с Камерън.
  • 2 ХАК ВИ

    1 0 Отговор
    НАДЯВЯЙ СЕ Х..О НА ПИЯНИ ЖЕНИ.
    НЯМА УПРАВИЯ С БЕЖАНЦИТЕ.
    ЗА ЕВРОПАТА, ТЕ СА КАТО ТАРАЛЕЖИ В ГАЩИ.

    ХОДИХТЕ ДА СЕ ГАВРИТЕ С АРАБИТЕ А СЕГА АКЪЛА ВИ НЕСТИГА КАК ДА СЕ ОПРАВЯТЕ.

    ОГЪН ДА ВИ ГОРИ, КРАЛСКИ ПУДЕЛИ.

    ХАК И', И НА МАГАРИЦАТА.
Новини по държави: