Last news in Fakti

16 Януари, 2016 09:05 1 047 6

Барак Обама: Искам да съм Хан Соло

  • барак обама-
  • иска-
  • хан соло

Президентът харесва героят от Междузвездни войни, защото е бунтар

Американският президент сподели, че би искал да е като Хан Соло, ако може да избира в кожата на кой от героите в „Междузвездни войни“ иска да влезе, съобщи “The Telegraph”.

“Бих искал да съм Хан Соло, защото той си пада бунтовник. Все още не съм гледал новият филм. Помня обаче, когато гледах първия. Бях на 14 или 15 години“, заяви Обама в интервю пред трима от най-известните блогъри в интернет пространството.

Той призна, че от както е влязъл в Белия дом неизменно носи няколко предмета в себе си.  Неговите любими предмети са броеница, която е подарък от папа Франциск. хиндуистка статуя, която му е подарена от случайна жена и кръстче от Етиопия.

„Не съм чак толкова суеверен. Така обаче си напомням за различните хора в света. Няма значение дали предметите ти са подарени от известни или обикновени хора“, допълни Обама.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 WarInside

    0 2 Отговор
    Ето го главният проблем за войната в Сирия,Ирак,Иран,и повечето арабски страни.Ето ви го проблема за лудницата с бежанци в европа..Сега трябва да му ги изпратят в америка да си сърба попарата с тях там.. А не да се крие като мишка на острова си.Той винаги е сух разбира се а останалият свят да тегли !
  • 2 киро

    0 0 Отговор
    Иска да е Хан Соло , ама е Дар Вейдър !

    Коментиран от #3

  • 3 нане

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "киро":

    И Дарт Вейдър не е, той си е Обонго!
  • 4 909

    0 2 Отговор
    А нееискаш ли да си Винету А ? Обанана !
  • 5 Стоян

    0 0 Отговор
    Ето, дори Обама си мечтае да е бял...

    Коментиран от #6

  • 6 той

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Стоян":

    Едно негърче мечтаело да е бял. Та взело се боядисало с блажна боя и седнало пред къщата. Минал батко му и като го видял как се нахлепал му хвърлил едни шамари. Кака му, майка му и баща му повторили процедурата, като го видяли. Стояло си на стълбите на къщата негърчето и през сълзи си мислило: "От десет минути съм бял и вече мразя черните."