20 Февруари, 2016 10:25 1 293 0

Морган Фрийман подкрепя Хилъри (видео)

  • морган фрийман-
  • хилъри клинтън-
  • президентски избори

Той дори участва в новия й предизборен клип

Актьорът Морган Фрийман подкрепя кандидатурата на Хилъри Клинтън за президент. Това заяви самият той в интервю за Си Ен Ен.

Носителят на Оскар каза още, че той няма колебания и проблеми с доверието към Клинтън.

"Не и аз, нямам съмнения. Тя заслужава доверие", каза Фрийман в интервю, излъчено петък. Той добави, че всички тези спекулации около нея са изфабрикувани, "нали знаете, политически глупости."

Фрийман разказа и за новия предизборен клип на Клинтън, наречен "Всичко добро", в който се описва началото на кариерата й, след завършването на юридическия факултет.

Гласър на Фрийман може да бъде чут да хвали работата на Клинтън за реформа в младежкото правосъдие в Южна Каролина, борбата с расизма в училищата в Алабама и регистрирането на латино избирателите в Тексас - част от целенасочена кампания на Клинтън към гласоподавателите от малцинствата преди първичните избори в Невада и Южна Каролина.

Фрийман също е бил забелязан на вечеря с президента на САЩ Барак Обама и актьора Том Ханкс във Вашингтон в сряда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА