23 Юли, 2016 01:56 2 407 1

Събота – ден на траур в Германия

  • траур-
  • германия-
  • мюнхен
Събота – ден на траур в Германия - 1

Знамената на всички обществени и държавни сгради в Германия ще бъдат смъкнати наполовина в знак на траур с нападението в Мюнхен. Новината за кървавото нападение е застигнала вътрешният министър Томас де Мезиер на път за САЩ.

Той веднага е отменил отпуската си и в момента се завръща в родината си. В събота сутринта ще бъде в Мюнхен, за да се запознае подробно със ситуацията в града.

Томас де Мезиер прекъсна почивката си в САЩ заради терористичния акт в Мюнхен, писа в Туитър журналистът Петер Шпигел. Той припомня, че това се случва за втори път за една седмица. В понеделник Де Мезиер пак не можа да излезе в отпуска заради нападението с влак.

Федералният съвет по сигурността на Германия  ще заседава от 11 часа в събота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    АШЛОЦИ
Новини по държави: