Last news in Fakti

23 Юли, 2016 16:44 904 0

Бъчварова посети контратерористичното бюро на Нюйоркската полиция

  • румяна бъчварова-
  • бъчварова-
  • полиция-
  • ню йорк
Бъчварова посети контратерористичното бюро на Нюйоркската полиция - 1

Вътрешният министър Румяна Бъчварова се запозна с работата на Бюрото за разузнаване и контратероризъм на Нюйоркската полиция.

Заместник-директорът на Нюйоркската полиция и отговарящ за бюрото гл. комисар Джон Милър представи основните предизвикателства по линия на противодействието на тероризма и работата по лица, свързани или изповядващи радикални убеждения; лица, свързани с транснационална организирана престъпност, както и киберпрестъпността. Българската и американската страна обсъдиха актуалната среда за сигурност и взаимодействието по линия на Европол, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Българската делегация, която включва директорът на ГДБОП гл. комисар Ивайло Спиридонов и директорът на дирекция „Международно оперативно сътрудничество“ ст. комисар Валентин Костов, се запозна с работата на специализиран eкип по противодействие на наркотрафика към Нюйоркската полиция.

МВР има подписан меморандум за сътрудничество, договорен между министър Бъчварова и директора на Нюйоркската полиция Уилям Братън по време на визитата й в САЩ през октомври 2015 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА