23 Юли, 2016 20:11 2 312 6

Вижте какво каза Ангела Меркел за стрелбата в Мюнхен

  • ангела меркел-
  • мюнхен-
  • германия

Споделяме вашата болка, страдаме с вас, заяви канцлерът на Германия

Вижте какво каза Ангела Меркел за стрелбата в Мюнхен - 1
Снимка: БТА/ AP

За семействата, родителите и децата, за които днес всичко изглежда празно и безсмислено – искам да ви кажа лично и от името на много, много германци: ние споделяме вашата болка, ние мислим за вас и страдаме с вас.

Това заяви канцлерът на Германия Ангела Меркел по повод кървавото нападение в Мюнхен, при което бяха убити най-малко девет души.

Тя заяви, че службите за сигурност ще направят всичко, за да осигурят безопасността на хората.

Стрелецът от Мюнхен е 18-годишен германски гражданин от ирански произход, роден в баварския град. Бил е въоръжен с пистолет Глок, имал е около 300 патрона в раницата, разкриха разследващите.

Според мюнхенската полиция стрелецът – Али Сонболи – е бил депресиран и е възможно да се е вдъхновил от норвежкия убиец Андерш Брейвик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шшш

    3 0 Отговор
    След Хитлер,никой не причинил толкова страдания на германците ,колкото Меркел , реално погледнато.Това го чух от един историк...

    Коментиран от #2

  • 2 Патето Яки

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "шшш":

    Историк менте.
  • 3 Сперкел

    0 1 Отговор
    Нали уж забраните им за огнестрелните оръжия щяха да спрат престъпленията. Май нещо не работи този концепт... Ха.

    Коментиран от #5

  • 4 бати

    1 0 Отговор
    Мисля че е крайно време бабата да подава оставка и следващия канцлер да взема мухозола и да пръска по гадините дето са се насъбрали там, щото станаха прекалено много и страшно нагли.
  • 5 кукуриго баба

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сперкел":

    Пич тя забраната е за законните оръжия нали се досещаш. А незаконните няма забрана която да ги лови. Така че сам си прави извода подобни мерки за чия сметка са.
  • 6 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=XiF0WrwQFFw
Новини по държави: