24 Юли, 2016 16:20 6 925 26

Тръмп към германците: Докажете, че не сте терористи

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • тероризъм-
  • франция-
  • германия

Германия и Франция сами са си виновни, заяви Тръмп

Тръмп към германците: Докажете, че не сте терористи - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Ако Доналд Тръмп бъде избран за президент на САЩ, то гражданите на Германия и Франция ще бъдат изправени пред строги проверки.

В интервю за Ен Би Си републиканецът призова за внимателни проучване на гражданите на тези страни, които искат да влязат на американска територия.

„Германия и Франция сами са си виновни. Те позволиха на тези хора да дойдат в страните им. Ние трябва да имаме строги стандарти. Ако един човек не може да докаже това, което трябва да докаже, то няма да бъде допуснат в САЩ“, заяви Доналд Тръмп.

„Германия и Франция имат специфични проблеми. Те бяха тотално компрометирани от тероризма. Поради тази причина се случи и Brexit. Защото Великобритания си каза: „Писна ни от тези неща, от това, което се случва“, заяви Доналд Тръмп.

През месец ноември той ще се изправи срещу Хилъри Клинтън в битка за президентския пост в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чавдар Войвода

    0 4 Отговор
    За този индивид, 11 септември е може би някакво тържествено събитие.
  • 2 dami

    5 0 Отговор
    MНОГО Е ВЯРНО.ТРЪМП ПРЕЗИДЕНТ.
  • 3 Plovdiv

    1 0 Отговор
    Орбан - Президент на Европа!
  • 4 Илк0

    0 5 Отговор
    Тръмп е бавноразвиващ се.

    Коментиран от #5

  • 5 Той

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Илк0":

    Ама е прав!!!!!
  • 6 шшш

    2 0 Отговор
    Тръмп говори, идиоти го мразят..Какво не е вярно от написаното горе .Тези терористи в Европа повечето са граждани на Европа с паспорти с които свободно могат да литнат в САЩ и да направят нови атаки...е разбира се на свинете не им харесват неговата позиция срещу мюсулмани...
  • 7 шшш

    2 0 Отговор
    Атаките на 9.11. бяха подготвени в Германия....един вид логистична база на терористи,но вече гърмят и колят в самата Германия..бягай от там че ще подпалят изроди Европа...
  • 8 Бай хой

    3 1 Отговор
    Дори и да не е съвсем искрен, Тръмп казва това което мислят и искат да чуят американците. Макар и с користни цели в момента той е говорител на народа. Естествено че в момента управляващите не са съгласни с него, но няма как да го обявят за комунист и да го сатанизират. Което ги поставя в мат. Те друг начин за справяне с опоненти нямат освен убийство и сатанизиране.
  • 9 Plovdiv

    2 0 Отговор
    Никак не харисвам Тръмп и хич не ми дсе иска да става президент на САЩ... Но не мога да не призная, че е съвсем, съвсем прав.
  • 10 бедни душици

    2 2 Отговор
    За кое е прав! За хората в Европа не им харесват емигрантите защото заплатките им падат. Еми няма как пичове 'гаст арбайтери'' , иначе всичко ще е китайско . В София какви са хората - живи емигранти . Англия и подобни затворени ще ''ядът дървото'' след няколко годинки . А от тероризма няма спасение , никоя държава не е застрахована - всеки може да е терорист при определени обстоятелства. Бачкайте здраво и това е .
  • 11 1234

    1 2 Отговор
    Не харесвам американската политика ,но Тръмп е абсолютно прав.Виновни за сегашното положение на ЕС относно бежанците най виновна е Меркел.Защо и бяха на нея тия бежанци?Добре имало война ,има и бежанци,НО:има си ред за преминаване на границите,на нас от ЕС ни искат документ,като преминаваме,а тия бежанци минават като ,че отиват на екскурзия в планината.Какво е това?Колко от тях са бежанци от войната в Сирия?Какви са тия авганистанци,иракчани,пакистанци и други които чули ,че в европа било хубаво и айде да ходим там,това е направо безобразие,така се променя културата на цял континент.Не може така,те не зачитат законите на държавата която ги е приела.Ако това се случи на територията на мюсюлманска държава тогава чужденеца ще бъде вкаран в затвора или ще бъде убит,а толерантноста на европейците ще ги погуби,защото нашествениците само се възползват от слабоста наречена ,,Т О Л Е Р А Н Т Н О С Т. Ако това се проумее от държавните ръководители и час по скоро върнат по родните им места всички нашествиници от последните две години,колкото и да им струва това,ще им излезе много по евтино от това което предстои да им се случва във времето напред.Дано им дойде акъла на време.

    Коментиран от #16, #17

  • 12 Гошо

    4 0 Отговор
    Това е факт не трябваше тази измет,да се допуска в Европа.
    А този смотаняк дали знае че САЩ,предизвика всичко това.
    Дали може да даде логично обяснение,защо до момента съществува Ислямска държава.
    Там отдавна трябваше да е поле.

    Коментиран от #15

  • 13 мъжкар

    3 1 Отговор
    Предходния коментар на ГОШО е много правилен и адекватен.Тази измет наистина няма никакво място в Европа.А това че Ислямска държава е продукт на САЩ вече отдавна не е тайна.Чрез своите тайни служби големите държави разиграват картите на световната политическа сцена а това което се преставя пред медиите не е нищо друго освен една огромна манипулация за пред масите.Продукт на тези служби бяха моджахидините навремето с лидер Бен Ладен създадени да се бият Срещу Съветската армия.Същия продукт е и ислямска държава.Няма как такова явление като Ислямска държава да се появи просто ей така от нищото за толкова кратко време и да действа така организирано без да има подкрепа от някъде не само финансова но и със военни специалисти.Общо взето гонейки интересите на своята политика целяща колонизиране на онези държави от които имат полза САЩ разбутаха буквално целия свят.Итова продължават да го правят по най-безскруполен начин.А европейските политически ръководители могат да бъта определени като техни съучастници защото няма логика ти да вземеш такива решения с които да напълниш тия цивилизовани и добре подредени държави в Европа с тая сган.При положение че източна европа изобилства от цивилизовани хора и работна ръка ти да ги приемаш тия бежанци и да им осигуряваш някакви преференции и убежище това първо е предателство към хората от източна европа които са принудени да стоят без работа заради тях и второ е лицемерно към самите бежанци защото точно тиякоито уж сега им подават ръка от европа точно те учавстваха в този АМЕРИКАНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТ довел до разрушаване на домовете им и войната.Така четия всичките да се товарят на кораби и директно на площада пред Пентагона те да им подават ръка.Тия хора нямат работа в Европа освен на екскурзия.
  • 14 Пешо

    2 1 Отговор
    Аве пичове какви са тия романи дето ги пишете?По- добре да взема да прочета "Под Игото"
  • 15 Кака Гинка

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Гошо":

    Всъщност Гошо,Тръмп много добре познава тези факти - посочи ги в едно свое изказване като грешки в политиката на САЩ.И Ислямска държава и останалите терористични организации и "налагането със сила на демократични ценности" в държави,чиито живот е коренно различен от западния.Слушах го и не вярвах на ушите си и тогава разбрах защо е тая бясна кампания срещу него.И защо няма да го изберат за президент...
  • 16 МАйна

    0 2 Отговор

    До коментар #11 от "1234":

    много си прав ,пич ,еввала !!
  • 17 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "1234":

    аве аланколу кой вкара бежанците в европа
    това не е ли америка
    те разориха арабския свят с бомби и накараха да бягат към европа бежанците
    виновни са американците
  • 18 браво за Тръмп

    0 0 Отговор
    Нека да правите разлика между водената политика на САЩ и и изказването на Тръмп, защото колко от другите им президенти и кандидати са се осмелили да кажат, че САЩ са водили грешна политика в арабския свят, в Азия и където и да е другаде. А Тръмп затова го оплюват другите им политици, защото се опира на здравата човешка логика, че не може да пускаш сульо и пульо в държавата си ,щото правата, демокрацията, състраданието и т.н. размити бози, а всеки истински държавник трябва да защитава първо народа и държавата си, а после да обръща внимание кой му плаче на входната врата / границата/, че иска да влезе, ама не го пускали.
  • 19 миседниш накура

    0 0 Отговор
    браво на Тръмп,правилно им го каза.а аз на всички демократи да им се*а в устите-ето това докараха с демокрацията си смотана
  • 20 Прост

    0 0 Отговор
    Тоя палячо май забравя че иска да стане президент на най-емигрантската страна в света!
  • 21 Martin

    0 0 Отговор
    Тръмп е бавноразвиващ се.
  • 22 Dido

    0 0 Отговор
    Ако един човек не може да докаже това, което трябва да докаже, то няма да бъде допуснат в САЩ“, заяви Доналд Тръмп.

    Какво е това дето следва да може да се докаже, което трябва да се докаже? Най-лесно (и без спомагетелни средства) е да се докаже, че Тръмп е олигофрен. Тоя слабоумник и той не знае какво точно говори, но говори просто за да казва нещо. Просто ми е жал за мижитурките с IQ под 23, които му вярват. А хич не се замисля, че подобни контрамерки ще бъдат възприети от ЕС срещу американски граждани. Тогава вече ще стане нтересно. Прост човек, и това ми бил кандидат за президент на САЩ. Нямам думи просто.
  • 23 гост

    0 0 Отговор
    Не му приляга на Доналд Друмпф, произхождащ от семейство на немски емигранти от малко градче в Райнланд-Пфалц, да говори така. Високомерен неблагодарник и скапан популист, това е той. Пази боже сляпо да прогледа!
  • 24 Нафарфорий

    0 0 Отговор
    До коментар #17 от " Vasik Atanasova "и всички останали хейтъри:
    Да речем да ти плащаха като на Воленчо да говориш такива глупости, ма на теб хем не ти плащат, хем говориш глупости!
    А ся до хейтърите като цяло:

    Щом го мразите значи сте представители на долно посочените от мен категории паплач и получовеци:
    1. терористи
    2. бежанци
    3. муслумани, демек представителите на най - мирната религия
    4. Меркел
    5.Оланд
    6. Клинтън
    7. ако си дори само едното пак те мразя, защото едното е равно на всички останали! Ето кво е казал Тръмп за такива като вас:

    Sorry losers and haters, but my I.Q. is one of the highest -and you all know it! Please don't feel so stupid or insecure,it's not your fault
    I.Q.- то му е 156, така че се изяжте!
    Относно немския му корен, вярно е, но той говори така, защото спомнете си тези градове като Париж, Кьолн, Лондон, Мюнхен, Ница, ако щете и София в кво се превърнаха - от културни центрове на Запада, в свърталища на терористи и мюсюлманска паплач!
    САЩ няма нищо, общо с бежанците, даже и Обама не ги ще, утрепете Меркел, отворете концентрационните лагери, трепете мюсюлманската измет до девето коляно, така ще се оправим!

    Коментиран от #25

  • 25 Джон Доу

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Нафарфорий":

    Ако можех да отворя концентрационните лагери, наред ислямистите и разните други безполезни мангали и ти щеше да си един от първите им обитатели, защото си тъп. Не харесвам тъпи хора. Само пилеят ценните ресурси на планетата.

    И между другото това, че the Donald има IQ=156 е пълна измислица. Тъй като той не се е подлагал на тест, това НЕ е научен факт.
  • 26 Нафарфорий

    0 0 Отговор
    До коментар #25 от " Джон Доу":
    Много ясно, че ще кажеш, че е измислица след като твоето едва отговаря на минимума! И има една американска поговорка: Като си умен, къде са ти парите? Нещо не ти виждам 4 милиарда!