26 Юли, 2016 09:44 1 801 0

Касапинът от Япония мразил инвалиди

  • япония-
  • касапина-
  • инвалиди

Той вероятно е взел наркотици преди атаката

Нападателят, който уби 19 души в клиника за психично болни в Япония, най-вероятно е взел наркотици преди атаката, съобщи Киодо.

26-годишният Сатоши Уематсу е бивш служител на клиниката. През тази нощ той нахлу в нея и с нож уби 19 души и рани още десетки.

Той е работил в клиниката поне 3 години. Напуснал е през февруари по „лични причини“.

По последни данни нападателят е пристигнал пред клиниката в черен автомобил. Той е разбил прозореца на приземния етаж и е носил в себе си чанта с три ножа. Уематсу е бил обезвреден от сътрудник в клиниката.

Той вече е бил разпитан от полицията. Полицейски източници разкриха, че той е изразил омраза към „хората с ограничени възможности“. Все още няма заключение от лекарите за психическото състояние на задържания.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: