27 Юли, 2016 12:03 1 466 1

Известни личности се обявиха срещу Тръмп

  • тръмп-
  • сащ-
  • президент
Известни личности се обявиха срещу Тръмп - 1
Снимка:АР/БТА

Близо 100 известни личности в САЩ се обединиха срещу Доналд Тръмп, който е претендент за президентския стол. Те смятат, че трябва да се обърне внимание на „реалните и настоящи заплахи на този кандидат”.

Кампанията е създадена от организацията MoveOn.org и се нарича United Against Hate (Обединени срещу ненавистта). Сред известните личности са такива като актьорите Марк Ръфало, Джулиан Мур, Уди Харелсън, Мег Райън, режисьорът Майкъл Ман, музикантите Моби, Табил Квели и редица други известни личности. Те възнамеряват да използват „силата на убеждението и правото на глас, за да нанесат удар на Тръмп и на идеологията, която защитава”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 по темата

    0 0 Отговор
    Сто известни личности с ментални проблеми, имат слабост към психопати масови убийци на първо място на което е изрода Клинтъновица.