Last news in Fakti

27 Юли, 2016 18:17 3 722 0

Напрежение край германски имиграционен център

  • германия-
  • експлозия-
  • нюрнберг

Информации за експлозия в Циндорф

Експлозия е разтърсила приемен център за имигранти в германския град Циндорф намиращ се в близост до Нюрнберг, съобщи „Гардиън“, цитирайки радио "Bayerischer Rundfunk".

Според германските медии експлозията е била причинена от куфар, пълен с леснозапалими аерозолни бутилки. Куфарът е избухнал в близост или в имиграционния център. Според баварските власти става въпрос за пожар, а не за експлозия

По-рано бе съобщено, че взривът е предизвикал сериозна паника сред жителите на улицата, в която се намира центъра. Германски медии съобщаваха, че куфарът се е взривил на около 200 метра от сградата. По последни данни никой не е пострадал в резултат на инцидент.

Полицаи са открили горящият куфар, който е бил загасен.

„Все още няма доказателство, че вътре се е взривило взривно устройство. В момента се разследва възможността бутилките с аерозол да са били поставени в куфара с цел експлозия. В нито един момент не е имало опасност за гражданите. Няма информации за пострадали“, заяви говорител на полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: