27 Юли, 2016 20:53 1 036 2

Тръмп насърчава чуждестранния шпионаж

  • хилари клинтън-
  • шпионаж-
  • доналд тръмп

Щабът на Клинтън атакува нейния опонент

От предизборния щаб на Хилари Клинтън обвиниха Доналд Тръмп, че насърчава руския шпионаж, съобщи „Политико“.

От там атакуваха кандидата за президент на Републиканската партия, който по-рано днес призова Москва да намери 30 000 изчезнали имейли от служебната поща на Клинтън, от нейното време като държавен секретар на САЩ.

„Това е първи случай, в който основен участник в предизборната кампания активно насърчава чуждестранна сила да извърши шпионаж срещу неговият политически опонент. Това не е хипербола, а факт. Това не е просто въпрос на политика. Това е въпрос на национална сигурност“, се казва в изявление на демократите. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    Така се излагат янките с тия удари под пояса на кандидат-президентите си,така ще се оплюят взаимно до изборите...че накрая който и да спечели,народа няма да го уважава както се полага!И да ги пита някой-КОМУ СА НУЖНИ ТИЯ БЕЗКРАЙНО ДЪЛГИ ПРЕДИЗБОРНИ КАКМПАНИИ?Ами да се поучат от нас-вадиш кандидата в последния момент и народа си преценява за не повече от 15-20 дни.А и няма нужда изобщо от имена и представяне,зашото хората в БГ гласуват ЗА ПАРТИЯТА КОЯТО ГО ИЗДИГА,А НЕ ЗА КАНДИДАТА!
  • 2 национална сигурност

    0 0 Отговор
    Да бе, точно пък за шпионажа е нужна покана - Килъри пак не можа да си избърше гафа. Когато и хакнаха пощата и излязоха кирливите ризи - покана нямаше! Явно за нея го правят с удоволствие, понеже шпионите са едни такива хора, дето само покани чакат, иначе никого не пипат... Таа е по-проста и от Олбрайт!
    Като е толкова разбрана в шпионажа, защо секретните и писма ги източиха от пощата? Да си понесе последствията и наказанието за разгласяване на държавни тайни, щом е толкова възмутена и засегната от изказването на Дъмпера