28 Юли, 2016 11:45 1 616 8

Джо Байдън посече Доналд Тръмп

  • джо байдън-
  • доналд тръмп-
  • хилари клинтън

Яростни атаки срещу кандидата за президент на Републиканската партия

Джо Байдън посече Доналд Тръмп - 1
Снимка: БТА/AP

„Доналд Тръмп ще донесе хаос в света.“ Това бе заявено от вице – президент на САЩ Джо Байдън, цитиран от „Вашингтон Поуст“.

Байдън говори по време на Конгреса на Демократическата партия, в който Хилари Клинтън бе издигната като кандидат на партията за президентския пост.

„Доналд Тръмп наистина се опитва да ни убеди, че го е грижа за средната класа. Моля ви, дайте ми почивка. Това просто не е неговата история. Неговият цинизъм е безграничен. Неговата липса на съчувствие и съпричастност може да се определи с израза, за който смятам, че е най - горд, че направи толкова популярен: „Ти си уволнен“.

Той си няма и на идея защо Америка е велика. Няма друга президентска номинация в нашата история, която да е била по-малко подготвена, за да се справи с проблемите с нашата национална сигурност.

Всички знаят, че Хилари Клинтън е силна и твърда. Тя има голяма страст за тази работа. Всички знаем какво ще значи за нашите дъщери и внучки Хилари да стане президент. Това ще промени техния живот. Ще ги накара да мечтаят. Ние ще докажем това“, заяви Байдън.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    0 1 Отговор
    Браво !!!
  • 2 по темата

    1 0 Отговор
    Това същото говедо ли е, което участва в масовите убийства в Украина, за да може неговото младо п....сче, да продава газ на малоумните брюкселски зелки.
  • 3 Дайте ми почивка

    1 0 Отговор
    "Моля ви, дайте ми почивка."
    Росенчо, айде да погледнеш в речника какво значи give me a break и след това да се излагаш с превода!
  • 4 национална сигурност

    0 0 Отговор
    "за да се справи с проблемите с нашата национална сигурност"
    Брачо! Дайте тогава на Хилъри пак да и четем пощата и да се вайкате от къде ви е дошло. Тръмп е кретен да си мисли, че някой ще го избере за президент, обаче не е направил такива гафове, като Хилъри. Точно пък с националната сигурност Хилъри се изложи и издъни, а я показват, като пример... етва сигурно е американска логика!
  • 5 Бай хой

    1 0 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца. Точно байдъновци са виновни за днешната несигурност в най сигурните страни и за геноцида в останалите.
  • 6 Иван

    1 0 Отговор
    Килъри е мръсна еврейка, най-големия враг на българите и славяните. Бесило и за нея и за спинозания и дядка.
  • 7 кроко

    0 0 Отговор
    Оооо, те до сега само ред, мир, спокойствие и просперитет носеха досегашните управляващи по света, та вече се загрижили за Тръмп. Сигурен съм че няма как да е по-зле от чернилката и клинтън.
  • 8 Marinov

    0 0 Отговор
    А ако Обичаш , кажи пак ти как го Превеждаш?