1 236 8

Джо Байдън посече Доналд Тръмп

Яростни атаки срещу кандидата за президент на Републиканската партия

Джо Байдън посече Доналд Тръмп
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

„Доналд Тръмп ще донесе хаос в света.“ Това бе заявено от вице – президент на САЩ Джо Байдън, цитиран от „Вашингтон Поуст“.

Байдън говори по време на Конгреса на Демократическата партия, в който Хилари Клинтън бе издигната като кандидат на партията за президентския пост.

„Доналд Тръмп наистина се опитва да ни убеди, че го е грижа за средната класа. Моля ви, дайте ми почивка. Това просто не е неговата история. Неговият цинизъм е безграничен. Неговата липса на съчувствие и съпричастност може да се определи с израза, за който смятам, че е най - горд, че направи толкова популярен: „Ти си уволнен“.

Той си няма и на идея защо Америка е велика. Няма друга президентска номинация в нашата история, която да е била по-малко подготвена, за да се справи с проблемите с нашата национална сигурност.

Всички знаят, че Хилари Клинтън е силна и твърда. Тя има голяма страст за тази работа. Всички знаем какво ще значи за нашите дъщери и внучки Хилари да стане президент. Това ще промени техния живот. Ще ги накара да мечтаят. Ние ще докажем това“, заяви Байдън.  

САЩ

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Иван
  Отговор
  1 12:45  28.07.16
  Браво !!!
 • по темата
  Отговор
  2 13:01  28.07.16
  Това същото говедо ли е, което участва в масовите убийства в Украина, за да може неговото младо п....сче, да продава газ на малоумните брюкселски зелки.
 • Дайте ми почивка
  Отговор
  3 13:30  28.07.16
  "Моля ви, дайте ми почивка." Росенчо, айде да погледнеш в речника какво значи give me a break и след това да се излагаш с превода!
 • национална сигурност
  Отговор
  4 13:40  28.07.16
  "за да се справи с проблемите с нашата национална сигурност" Брачо! Дайте тогава на Хилъри пак да и четем пощата и да се вайкате от къде ви е дошло. Тръмп е кретен да си мисли, че някой ще го избере за президент, обаче не е направил такива гафове, като Хилъри. Точно пък с националната сигурност Хилъри се изложи и издъни, а я показват, като пример... етва сигурно е американска логика!
 • Бай хой
  Отговор
  5 14:16  28.07.16
  Крадеца вика дръжте крадеца. Точно байдъновци са виновни за днешната несигурност в най сигурните страни и за геноцида в останалите.
 • Иван
  Отговор
  6 15:00  28.07.16
  Килъри е мръсна еврейка, най-големия враг на българите и славяните. Бесило и за нея и за спинозания и дядка.
 • кроко
  Отговор
  7 16:59  28.07.16
  Оооо, те до сега само ред, мир, спокойствие и просперитет носеха досегашните управляващи по света, та вече се загрижили за Тръмп. Сигурен съм че няма как да е по-зле от чернилката и клинтън.
 • Marinov
  Отговор
  8 20:05  28.07.16
  А ако Обичаш , кажи пак ти как го Превеждаш?

Напиши коментар:


Публикувай