29 Юли, 2016 14:42 2 649 9

Има ли жената на Тръмп диплома?

  • мелания тръмп-
  • диплома-
  • доналд тръмп

Спор около сайта на Мелания Тръмп

Съпругата на Доналд Тръмп – Мелания закри личния си уебсайт.

Страницата бе използвана от г-жа Тръмп за промоция на нейните модни продукти и серия от бижута. Тя обяснява, че сайтът не отразява нейните текущи бизнес интереси.

„Huffington Post“ обаче излиза с информацията, че сайтът може да е бил закрит, заради фрагмент от биографията на манекенката, публикувана в него.

„Родена е на 26-ти юни 1970 г. в Словения. Мелания Кнаус започва кариерата си на модел на 16 години. На 18 тя подписва с модна агенция в Милано. След като получава научна степен по дизайн и архитектура от университета в Любляна, тя се снима във фотосесии в Милано и Париж. През 1996 г. се установява в Ню Йорк“, се казва в информацията.

Според източници от Словения обаче, Мелания е посещавала само една година университета. Преувеличаването в нейната биография е били продиктувано от желанието на Доналд Тръмп да представи жена си, не просто като обикновена красавица, ами и като интелигентна дама.

Според статия на GQ Мелания е започнала да се снима в Милано година след началото на университета, след което е изоставила образованието си. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    2 2 Отговор
    Кво се оглеждате в другите?Нашите политици и техните назначени сателити са неграмотни и също нямат необходимото образование .Що не пишете ,колко депутати,министри,общински съветници,и др. държавни служители ,които ни управляват са назначени без необходимия ценз .Само гледате в чуждия двор ...че нали сме цъфнали и вързали!
  • 2 Монго

    1 2 Отговор
    Ако няма да си купи. Аз имам две, ама тогава нямах пари за да си ги купя. Виж Деса събира центове за супа, диплома и зелена карта. Не е лесна нейната. Да дадем, за да има...

    Коментиран от #3, #6

  • 3 onq s konq

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Монго":

    Аве преди да ги размахваш тия дипломи не се ли сещаш че са със изтекъл срок на годност?Нищо че едната вероятно е за професионален изкопчия от казармата,а другата ...аре да ти го спестя:)

    Коментиран от #5

  • 4 Зик

    2 0 Отговор
    Това да не е завършила образование не е нещо, което я прави неинтелигентна и не разбирам защо да я присмиват някои? Диплома често се и купува, особенно в България стига да имаш парици.... Но дипломата служи най-вече, за да се представи човек и да заеме някакъв пост в някякво учреждение. тя няма друга функция, освен на доказателство, че си завършил нещо. Не те прави по-значим от други без диплом, а и жените природно са интелигентни и им стига акъла, за да ти преровят джоба с поглед и да разберат златна карта ли носиш или заплатка колкото минималната тук...? Мацката се е доказала като манекенка, положила е усилия, била е на подиума дефилираща и това е факта. Одуките нямат значение, те не се кандидатира за профессор по Физика, нито за министър на енергетиката, а е основала някаква кампания, за което не се изисква кой знае колко дипломи... Няма причина да я бъзикат! А щом мъжлето и е богат, може да я прати да завърши пет висши стига да искат. И аз се чудя, на доста хора, които поставят дипломите над човека? Аз зная повече неща за някои неща от някого, той знае повече неща за други неща от мен. затова, няма причина да се чувствува някой повече от другият дори и с 5 дипломи! Дипломата е хубаво нещо, ако си учил, а не си си я купил, както много Калинки тук...
  • 5 Монго

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Да си седнеш на седлото. Да научиш кое ти е знамето и да не го бъркаш с унгарското. Да се поправиш и да знаеш, че Кадафито не е бил ръководител на...Ирак. И още куп твои звездни изказвания мога да цитирам, ама теб как не те е срам с тази твоя обща култура, която не става и за диплома от основно образование да се обаждаш от коневръза.

    Коментиран от #9

  • 6 шшшт

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Монго":

    Хойчоо, кой за какво, а въшкавия все за баня говори. По твоята логика се разбира, че при тебе всичко е купено, а ти си продаден, тоест, сам си се продал за жълти купейки. Пиши (плюй/лижи) исчо.

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Монго":

    ти си последния дето може да критикуваш .изказваниятата ти за латинизацията на румънците през 18 ти век или за руското забогатяване през 2014 и 15 са емблематични.всъщност ти друго извън джакузито няма нужда да пишеш щото то е същото като за джакузито,пълен смях!