905 0

Доналд Тръмп заседна в асансьор

Той е бил спасен от пожарникари от Колорадо Спрингс

Доналд Тръмп заседна в асансьор
Снимка АП/БТА
Милена Трачева

Кандидатът за президент на Републиканската партия в САЩ Доналд Тръмп заседна в асансьор в град Колорадо Спрингс, съобщи в. "Денвър пост".

Случката, която наложи намесата на местната противопожарна служба, разгневи Тръмп, който отправи остри критики към маршалската служба в града, обвинявайки я, че не е подсигурила достатъчно добре планираното събитие.

Маршал Брет Лейси, по-късно заяви пред "11 нюз", че проблемът с организацията възникнал заради прекалено многото посетители.

"Ние винаги следим за обществената безопасност. Понякога има хора, които не са много щастливи от правилата и разпоредбите, които сме длъжни да прилагаме. Това обаче не ме притеснява", заяви той пред телевизионния канал.

Критикувайки маршалът по пожарна безопасност Тръмп каза, че този човек си няма и идея какво върши и "най-вероятно е демократ."

Лейси, наскоро бе отличен от градската управа като "цивилен на годината" за помощта, която е оказал на ранените при масовата стрелба в местен клон на "Планирано родителство" през 2015 г.

Оказа се, че вината, за забавянето на събитието, посветено на Тръмп, отчасти е била на републиканския кандидат за президент, който в продължение на 30 минути останал затворен в асансьор, заседнал между етажите на хотел „Mining Exchange”.

В спасяването на Тръмп се включил и екип на противопожарната служба. Спасителният екип отворил горния капак на асансьора и спуснал вътре стълба, по която Тръмп и останалите се качили до нивото на втория етаж.

От щаба на кампанията на Тръмп потвърдиха инцидента, без да дават повече подробности.

Няма пострадали при нелепата случка.

САЩ


Още по темата

 • Хилари поведе срещу Тръмп

  Хилари поведе срещу Тръмп

  Хилари Клинтън си върна преднината пред Доналд Тръмп, съобщи „Ню Йорк Дейли Нюс“. Според последно проучване номинацията за президент ...
  1.08.2016
  897
  1

Напиши коментар:


Публикувай