3 Август, 2016 10:59 1 050 5

Оланд: Тръмп предизвиква гадене

  • франсоа оланд-
  • избори-
  • доналд тръмп

Той се притеснява от силен завой в дясно на международната политика

Оланд: Тръмп предизвиква гадене - 1
Снимка: БТА/AP

Доналд Тръмп може да измести международната политика по такъв начин, че да накара хората да им се „повръща от нея“. Това заяви френският президент Франсоа Оланд, цитиран от „Гардиън“.

Според Оланд евентуална победа на Тръмп в изборите за президент на САЩ, би се отразила и на предстоящите избор във Франция.

„Ако американците изберат Тръмп, това ще си има последствия. Американските избори реално са световни избори. Това може да доведе до силен завой в дясно на международната политика. Американската кампания ще покаже проблеми, които ще бъдат видени и във френската кампания“, заяви Оланд.

Според него ексцесиите, които Тръмп предизвиква, докарват отвращение.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНАТА Е

    0 0 Отговор
    Абе то половината французи и европейци мислят така и за тебе-ама си мълчите като пръд..али........
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост 1

    0 0 Отговор
    То вече отдавна ни се гади от вас,.... то няма по-вече на къде ! А Американците толкова я о.раха международната политикаи отношения че, не виждам какво може да е това което да мирише по вече от техните гов.а ?!?! А ти Холанд си най-голямата женска цепка със само 12% гражданска подкрепа , най-слабият президент на Франция в историята на Републиката....... и да МЪЛЧИШ !
  • 4 Киро

    0 0 Отговор
    Леко, прасчо, да не ти се налага да се извиняваш скоро...!
  • 5 френски галфон

    0 0 Отговор
    Тоя пък де се обажда без да го питат, всичката му наред взел да изказва мнение. Французите са едни от най-смешните и неадекватни нации, затуй да си траят че много ша боли после.