1 318 2

Жириновски се обяви за роднина на Доналд Тръмп

Те имали общи родствени корени

Росен Стойчев

Лидерът на Либерално – демократическата партия в Русия Владимир Жириновски допусна, че може да има родствени връзки с Доналд Тръмп, съобщи ТАСС.

Жириновски твърди, че е преминал през тестове в лаборатория в САЩ.

„Проучих родственото си дърво. Имам родствени връзки с 36-ия президент на САЩ Линдън Джонсън. Имам връзки и с други двама вицепрезидента. Ако се поразровим повече, могат да се открият и връзки с Доналд Тръмп. Имам впредвид един род, който преди 10 000 години се е разпръснал по цялата планета“, заяви Жирновский.

Той добави, че чувства кандидатът на Републиканската партия близък до себе си.

„Той говори свободно, реагира моментално, моментално си съставя оценка. За мен е некоректно, че някои хора го възприемат иронично“, заяви Жириновски.

В същото време той сравни "фанатизма на Хилари Клинтън с женски алкохолизъм".

 

 

Русия


Още по темата

 • Тръмп посече Хилари

  Тръмп посече Хилари

  “Хилари Клинтън е чудовище“. Това бе заявено от кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп, цитиран от ...
  6.08.2016
  3 248
  4

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пиф
  Отговор
  1 16:26  04.08.16
  Напълно е възможно а е истина? Но симптомите на сравнението доказват ли такива връзки? Аз има вероятност тогава, да съм родственник братовче на Петър Велики. съддя по факта, че и аз харесвам конете, мразя да плавам дълго на кораб, харесвам виното и дискусиите на затънтени места, най-често кръчмета и счигам, че болярите са за бесене, ако се възгордеят и започнат да краат и лъжат яко. Но не мога да го докажа, понеже той е живял по други места. .... Едно е сигурно, че Тръмп може да строи магистрали...осега не са се оплакали американо от магистралите си... А нашите точно се завършат и започнат ремонтите и оналиването пари в тях... Стават златни...
 • гост
  Отговор
  2 21:14  04.08.16
  Тоз пък се изкара рода с половината американски президенти, егати смешния левак. В Русия Жириновски е един палячо, малко хора му симпатизират и уважават, но никой не го закача щото е много по-добре да имаш опозиционер клоун, който нищо не може да направи освен да дрънка щуротии отколкото някой сериозен и перспективен политик.

Напиши коментар:


Публикувай