Last news in Fakti

4 Август, 2016 18:58 2 506 0

Мистерия около катастрофата в Дубай

  • дубай-
  • самолет-
  • катастрофа
Мистерия около катастрофата в Дубай - 1
Снимка: АП/БТА

Продължава разследването на самолетната катастрофа в Дубай, съобщава АП.

Причината за инцидента все още не е известна. Разследващите обаче отхвърлят вероятността да става дума за нападение и версията за техническа повреда или човешка грешка е по-вероятна.

Разследването на самолетната катастрофа в Дубай остава без резултат. Известно е, че диспечерите са предупредили пилотите да спуснат колесника, но машината се приземява по корем.

300 души оцеляха при аварийно кацане на летището в Дубай, но за съжаление един от пожарникарите е загинал при гасенето на огнената стихия.

Днес летището в Дубай работи с намален капацитет и само с една действаща писта. Някои от полетите са пренасочени, а други са отменени, което засегна над 23 хиляди пътници. По-голямата част от пасажерите на вчерашния полет, засега остават в транзитната зона на летището.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА