Last news in Fakti

5 Август, 2016 19:52 1 479 2

Бивш шеф в ЦРУ: Тръмп е заплаха за американската сигурност

  • майкъл морел-
  • цру-
  • сащ-
  • заплаха-
  • доналд тръмп-
  • сигурност

Майкъл Морел заяви, че Америка ще е по-сигурно място, ако спечели Хилъри Клинтън

Бивш шеф в ЦРУ: Тръмп е заплаха за американската сигурност - 1
Снимка: БТА/ AP

Доналд Тръмп представлява риск за националната сигурност на Съединените американски щати. Това заяви бившият зам.-директор на ЦРУ Майкъл Морел, цитиран от The Atlantic.

Той застана зад номинацията на демократите – Хилъри Клинтън – която според него „ще изпълни най-важната част от задълженията на президента – да осигури безопасността на народа“.

„Доналд Тръмп не само че не е квалифициран за тази работа, но той представлява риск за националната сигурност“, заяви Майкъл Морел.

По думите му желание на републиканеца да наложи забрана за мюсюлмани „противоречи на основните принципи на нашата нация“.

„Ако Хилъри Клинтън спечели президентските избори, страната ни ще бъде много по-безопасно място“, заяви Майкъл Морел.

Факти.бг припомня, че президентските избори в САЩ ще се състоят през месец ноември тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 елин

    1 0 Отговор
    Не разбрах "При Хилъри Клинтън страната ще бъде безопасна" на всеки 15 секунди едно изнасилване на 45 сек. обир на 60 сек едно убийство.
  • 2 бббббб

    0 0 Отговор
    Сега да очакваме да се гътне мистериозно или след изборите ако спечели. САЩ и службите им имат опит в премахването на президенти.