Last news in Fakti

6 Август, 2016 09:33 956 3

САЩ са приели 8000 бежаци

  • сащ-
  • бежанци-
  • приети

Те може да надхвърлят 10 000 до края на септември

Правителството на САЩ е приело 8000 сирийски бежанци от месец октомври насам. Това бе обявено от представител на Държавния департамент, цитиран от „Ройтерс“.

Това е част от плана. Обявен от президента Барак Обама, според който страната трябва да приеме 10 000 бежанци до края на фискалната година.

Вече тече и проверка на бежанци в Европа, като се изготвят документите за разселването. Възможно е броят на имигрантите в САЩ да надхвърли 10 000 души до края на септември. Над половината от приетите бежанци са деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kireto

    0 0 Отговор
    бреи,бре колко много,в тази лолеема америка,са приели бежанси колко едно село,е.ати,и лицемерната дьржава
  • 2 DRYNDI

    2 0 Отговор
    10 000,а в Европа вече са милион и отгоре.И защо само Сириици,ами Афганистанци,Пакистанци ,Африканци на нас ли ги оставяте.
  • 3 Монго

    1 0 Отговор
    САЩ "преливат" от мигранти! Да им помогнем, ще приемем 8млн., ммм че к'во са! Само Деска ще приеме половината, че и повече.