Last news in Fakti

11 Август, 2016 00:03 1 087 0

И Тайван изригна срещу Pokemon Go

  • тайван-
  • изригна-
  • pokemon go

Искане пътната инфраструктура на острова да бъде премахната от локациите в играта

Властите в Тайван са подали жалба към компанията – разработчик на играта Pokemon Go, като са поискали да бъде премахната пътната инфраструктура в острова от игралните локации в играта, съобщи „Интерфакс“.

Това става, след като преди седмица полицаите в страната трябваше да спрат 1200 шофьори, които се опитват да ловят покемони по време на шофиране.

Дори премиерът Лин Чуан призова да се внимава, докато се играе играта. В същото време националният музей на Тайпе забрани играта да се играе на негова територия. Същото направи и железопътната компания в страната.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА