Last news in Fakti

11 Август, 2016 10:19 782 0

Експлозия и пламъци опустошиха жилищен комплекс в САЩ

  • сащ-
  • мериленд-
  • силвър спринг-
  • пожар-
  • експлозия-
  • жилищен комплекс-
  • ранени

Предполага се, че инцидентът е причинен от газова бутилка

Експлозия и пламъци опустошиха жилищен комплекс в САЩ - 1
Снимки Туитър

Най-малко 24 души бяха ранени при три пожара и евентуална експлозия в жилищен комплекс в американският град Силвър Спринг, щата Мериленд, съобщи телевизионният канал Ей Би Си нюз.

Повече от 160 пожарникари са били мобилизирани след съобщения за "възможна експлозия" в жилищния комплекс, заяви говорителят на противопожарната и спасителна служба в окръг Монтгомъри Пийт Пирингър.

Пожарната и спасителна служба на окръг Монтгомъри е пристигнала на мястото на инцидента малко преди полунощ и продължават битката с пламъците.

Аварийните екипи съобщават за най-малко 24 пострадали, включително и двама пожарникари.

По-голямата част от пожара е бил потушен, но властите твърдят, че има значителни щети, включително и срутена сграда.

Причината за пожара, за който властите предполагат, че е причинен от експлозия на природен газ, остава в процес на разследване.

Експлозия и пламъци опустошиха жилищен комплекс в САЩ


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА