1 054 4

Порошенко бил готов на компромиси за Донбас

Това бе заявено от президента на Казахстан

Росен Стойчев

Украинският президент Петро Порошенко е готов на компромис във връзка със закона за специален статут на Донбас, но липсата на мнозинство в парламента му пречи. Това бе заявено от президента на Казахстан Нурсултан Назарабаев, цитиран от Россбалт.

Той имаше среща с руския президент Владимир Путин, на която беше обсъдена и ситуацията в Украйна.

„Порошенко наскоро ми се обади, за да говорим за приемането на закона за специален статут на Донбас. Той обаче ми каза, че липсата на мнозинство в парламента му пречи да придвижи въпроса. Трябва да се решат и други важни въпроси. Струва ми се, че той е готов на компромис и за тях, но има пречки за това“, заяви Назарбаев.

 

 

Русия

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Д'Мин
  Отговор
  1 18:29  16.08.16
  "Колежът по отбраната на НАТО (NATO Defense College) публикува доклад от университета в Бирмингам в Англия, посветен на руската икономика. Авторът анализатор - Ричард Конъли, заключил, че анти-руското ембарго само е укрепило страната. „Ако се окаже допълнителен международен натиск върху Русия, то тя ще стане още по-силен", категорични са изводите от доклада." И какво прави сега? Кога ще умират русите?

  Коментиран от #2

 • onq s konq
  Отговор
  2 20:20  16.08.16

  До коментар #1 от "Д'Мин":

  Абсолютно вярно.Затова е време немедлено да се увеличи международния натиск върху Русия защото това ще я направи още по-силна,а всички до един искаме това от все сърце!
 • КГБ
  Отговор
  3 21:33  16.08.16
  Алооо говори МОСКВА за къв международен натиск става на въпрос? сащ и половината надупена Европа ли са международния натиск? Тая огромна, ядрена велика сила с меки китки не може да се натиска! Това да ви нее Сърбия, Ирак или некви други племена. Вие се надайте Русия да ви не окаже натиск, че Руски ботуш дет мине нищо не расте! Всички натискачи се на.....ха! И сега всички по земята ще му лазите на Путин и за РЕД ще чакате!
 • реформатор на деформаторите
  Отговор
  4 23:03  16.08.16
  Не се притеснявайте , ако Марципанко продължава с провокации те, скоро ще има връзка Крим и по суша с останалата част на Русия.А тесния провлак. свързващ Мариопол с Украйна ще бъде обезлюден , до степен остъклен.Ще се подобри още връзката на Одеса и Харков с останалата част на Русия.Кривой рог пък ще граничи със съседна Украйна! Ако я има.

Напиши коментар:


Публикувай