938 1

Нови сътресения в щаба на Тръмп

Кандидатът за президент на САЩ назначи нови членове в екипа си

Нови сътресения в щаба на Тръмп
Снимка АП/БТА
Милена Трачева

Кандидатът на Републиканската партия Доналд Тръмп разтърси из основи ръководството на своята президентска кампания на фона на последните социологически проучвания, които показват спад в позициите на републиканския кандидат за президент на САЩ, съобщава телевизионният канал NBC News.

Келиан Конуей - вече старши съветник на кампанията - заяви пред медията, че е била повишена в ролята на мениджър на кампанията. Тя поема задълженията на Кори Левандовски, който напусна поста си в щаба на Тръмп през юни, след като журналистка го обвини, че ѝ е насинил ръката.

Конуей става известна като политически коментатор за водещи американски телевизии, като CNN и Fox News.

Тя потвърди, че Пол Манафорт ще остане на чело на кампания, чиито екип ще се увеличи с още един член. Това е Стивън Банън, съосновател на политическия сайт Breitbart News, който ще работи като главен изпълнителен директор.

Рокадите бяха съобщени за първи път от в. "Wall Street Journal" рано в сряда и бележат поредния кръг на вътрешни сътресения за кампанията, която 82 дни преди изборите все още не може да намери стабилна основа, върху която да стъпи.

Добавянето на двама нови служители на високи постове в предизборния си щаб и сигналите за промяна в ръководството на кампанията към по-агресивен стил, говори, че Тръмп е готов да спечели, състезанието за Белия дом, на всяка цена, коментира CNN.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • хихо
    Отговор
    1 15:45  17.08.16
    ...и ще го загуби в крайна сметка

Напиши коментар:


Публикувай