Тема: Украйна

18 Август, 2016 16:56 2 205 14

Порошенко не изключва руска инвазия в Крим

  • петро порошенко-
  • инвазия-
  • украйна

Според него има голяма вероятност за ескалация на конфликта в Донас

Порошенко не изключва руска инвазия в Крим - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на Украйна Петро Порошенко допуска възможността за пълномащабна руска инвазия в Крим, съобщи РБК.

Той е заявил това в реч пред 16 военни бригади в региона на Лвов. Порошенко е отбелязал и че е възможно конфликтът в Донбас да ескалира.

„Вероятността за ескалация на конфликта остава значителна. Въобще не изключвам вероятността за пълномащабна руска инвазия. Нашите въоръжени сили са готови да дадат отпор на врага“, заяви Порошенко.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буран

    0 1 Отговор
    Ей Потрошенко той КРИМ си е Руски и ще си правят каквито си искат инвазии когато си искат! Колкото и паари да ти дават американците рано или късно Украйнският народ ще се обърне и ще те смаже и теб като гнида! Дано да си си построил къща в сащ с подкупите дето ти дават че скоро ще се местиш там бягайки! Само че не искам да съм на твое място защото Руските служби вдигнат ли ти мерника с теб е свършено!

    Коментиран от #3

  • 2 раптор

    0 1 Отговор
    Тия друсат нещо силно! Сега каква инвазия се води, след като Крим е част от Руската федерация? Или той има надежди, че ако не побързат да си върнат непринадлежащия им крим сега, по-натам ще е късно ли кво? Ултра тупани!
  • 3 Тайфун

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Буран":

    Колко литра водка са минали през мизъка ти,за да се промие до такава степен?
  • 4 ххаааахаххаааааа

    0 1 Отговор
    Тоя яко е шмръкнал-ххаааахаааххха-още не е разбрал че Крим е руски......Със какво ли го дрогират краварите????
  • 5 999

    0 1 Отговор
    Смешник ама голям смешник. Ако Русия иска подобно нещо щеше да ги прегази за 2 дни. Отпор какъв отпор бе? Ако си носят повечко вазелин може и да има отпор ама а....ен. Да питат Французи и Немци може да им е останала някоя и друга кутийка обаче се съмнявам.
  • 6 пущиняк

    0 0 Отговор
    Тоя е на Марс хххххаааааааааахххаааааааа
  • 7 Д'Мин

    0 0 Отговор
    "Според него има голяма вероятност за ескалация на конфликта в Донас"
    Ама до нас още няма ескалация, виж в Донбас може.
  • 8 Kcaniba

    0 0 Отговор
    Спрете му розовите хапчета на тоя измамник!! Инвазия на извънземни в Карибите, кацането на Луната, Ти мъъъкоо Македонскааа.....
  • 9 кон

    0 0 Отговор
    "Президентът на Украйна Петро Порошенко допуска възможността за пълномащабна руска инвазия в Крим"- Марципанко , че той Крим и сега си е техен , каква инвазия в Крим те тресе? Пиянгур!!! Тоя изглежда още не знае, че граничи с Новорусия, а скоро Харковска и Одеска област и Кривой рог ще въведат визи за украйнците!!!
  • 10 Киро

    0 0 Отговор
    Вече и най-близките в миналото приятели мразят ушанките.

    Всъщност Путинланд няма една приятелска държава, по-близките са или държани с чатал за врата, че да не бягат или са отхвърлени от останалите и търсят последен подслон при Путя!

    Няма нормална държава - приятел на сельодките.
    И това е ФАКТ.
  • 11 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    лицемерните фенчета на путин взеха да окат:)).като е толкова убаво що не ходите там бе фенчета ?що не купувате лади що не почивате в крим ,що не работите в магадан или челябинск,а?

    Коментиран от #13

  • 12 гост

    0 0 Отговор
    Вижте, той Потрошенко не е виноват за всичко, всъщност много от нещата в Украйна се случват без негово знание или одобрение. Той и цялото правителство там са марионетки на САЩ, като най-лошото е че си вярват до голяма степен на глупостите дето ги приказват и на обещанията дето им дават американците. Само че той няма пълен контрол над службите в Украйна и реално някои неща ги научава постфактум и даже от новините, звучи доста тъпо и даже невероятно но е факт.
  • 13 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "стоян георгиев":

    А ти, тролче хибридно, що си седиш по цял ден в дупката и "бачкаш" по форумите за центове? Гледай си многото фирми (профили) в най-различните отрасли от икономиката (форуми) и колкото си искаш си въобразявай, че центовете, дето получаваш са привлечени капитали в България!

    Коментиран от #14

  • 14 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "кроко":

    кажи бе що не идеш в русия на почивка или да поработиш.нали си фен на путин и неговия начин .подкрепи го бе убавец!купи лада иди в крим на почивка поработи в магадан и съм сигурен, че ще се върнеш много по-краен и от мен.така е станало през 30 те с българските комунисти добрали се до ссср ,само че е нямало възможност да се върнат ,а са изчезнали по лагерите на сталин:))!
Новини по държави: