2 407 4

Русия изстреля балистична ракета "Искандер - М"

Това е станало по време на учения в Далечния изток на района

Росен Стойчев

Руските военнослужещи от Източния военен окръг успешно са изстреляли  балистична ракета „Искандер – М“, съобщи „Интерфакс“.

Това бе обявено от представителя на руските сили за военновъздушна отбрана полковник Александър Гордеев.

Ракетата е била изстреляна по време на учения в Далечния Изток на Русия. Тя е прелетяла 300 км. и е поразила цели в един от полигоните на Амурксия край. В резултат на удара са били унищожени няколко обекта от военна инфраструктура. Бил е унищожен и импровизиран команден център на условен противник.  

Русия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Чиба
  Отговор
  1 17:28  19.08.16
  А някои парапитеци Ганьовци, казват, че руснаците нищо не можели да направят? Е, ето че правят - импровизирани центпрови, ракети и какво ли не... С това спора е приключен и истината възтържествува - руснаците правят, а бай Жаньовците само плюят. Казвам го че съм българин и не завиждам на руснацитие. Просто ме отвратиха службашчетата от БА и МВР хийр дето търпят мафията да ни мачка. А това е болест, която всеки сам трябва да си излекува! Тя не се лекува с думи и агитации.
 • Ъъъъъ
  Отговор
  2 19:10  19.08.16
  Не вярвам в качеството на запорожката .
 • simonm
  Отговор
  3 19:40  19.08.16
  Росене много си бърз бе
 • чичо пичо
  Отговор
  4 22:09  21.08.16
  Гулям праз!!! Проруските тролове се наакват от кеф да фантазират за Руската мощ!!! Само ,че тролят келеши дето никога не са служили в БА, не са и помирисвали казарма, да видят какво представлява Руското оръжие. Дялано с чука и теслата и с нисък КПД!

Напиши коментар:


Публикувай