21 Август, 2016 19:00 1 346 0

21 август: Светът в снимки

  • снимки-
  • светът-
  • светът в снимки-
  • 21 август
21 август: Светът в снимки - 1
Снимки АП и Синхуа / БТА

Традиционен моден спектакъл, с дрехи в стил Хан или Ханфу, се проведе в окръг Липин, в югозападната китайска провинция Гуейджоу. Облекло Хан стана много популярно през последните години в страната. То представлява официални тоалети, използвани по време на династията Хан. За да бъде ушита една такава дреха са необходими 2-3 пъти повече плат, отколкото за обикновена рокля или костюм.

21 август: Светът в снимки

Малкоро слонче Айо, което се роди на 3 август в зоологическата градина в Хале, Източна Германия, прекара неделята лудувайки в надуваемия басейн, който служителите на парка му подариха.

21 август: Светът в снимки

Сграда рухна в град Лахор, източен Пакистан. Най-малко петима души загинаха, а други осем бяха ранени, когато покрива на къщата се срутил върху главите на гостите, присъстващи на сватбена церемония.

21 август: Светът в снимки

Над 50 души загинаха в турския град Газиантеп, когато атентатор самоубиец се взриви в средата на сватбено тържество. Правителството обвини Ислямска държава, а по-късно президентът Ердоган заяви, че бомбата е била взривена от дете.

21 август: Светът в снимки

При поредната спасителна операция в Средиземно море бяха спасени десетки имигранти от Сомалия и Еритрея. Дървената лодка, с която се опитвали да достигнат европейските брегове започнала да потъва малко след като отплавала от Либия.

21 август: Светът в снимки

Около хиляда души излязоха по улиците на виетнамския град Ханой, за да вземат участие в тазгодишния прайд, който се проведе заедно с демонстрация за правата на човека.

21 август: Светът в снимки

Днешният неделен ден се оказа изключително благоприятен за водни спортове и забавления, особено за жителите и посетители на швейцарското градче Сион, където майстори по флайборд, кръстосваха водите на малко изкуствено езеро.

21 август: Светът в снимки


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА