21 Август, 2016 22:22 1 570 16

Тръмп е "марионетка" на Кремъл

  • кремъл-
  • русия-
  • доналд тръмп-
  • пол манафорт-
  • роби мук-
  • републиканци-
  • президентски избори

Роби Мук смята, че Русия има пръст в кампанията на републиканския кандидат

Тръмп е "марионетка" на Кремъл - 1

Ръководителят на кампанията на Хилъри Клинтън заяви, че от това, което знае за Пол Манафорт, който водеше кампанията на Доналд Тръмп, може да се предположи, че Русия все още участва в кампанията на републиканския кандидат, а самият Тръмп може да е "марионетка" на Кремъл.

"Пол Манафорт беше отстранен, но това не означава, че руснаците също са били изтласкани от тази кампания", заяви ръководител на кампанията на демократите Роби Мук пред американския телевизионен канал ABC News.

Тази седмица Манафорт подаде оставка, след като се появиха доклади,  поставящи под съмнение работата му като лобист за проруски украински олигарси.

"Ръката на Кремъл е работила в тази кампания за известно време", добави Мук. "Ясно е, че те подкрепят Доналд Тръмп. Но сега ни е нужно обяснение от Доналд Тръмп за степента, в която Кремъл участва в кампанията му."

Мук обясни, че има "мрежа от финансови интереси", които Тръмп не разкрива. Оттова пък произтичат "истинските въпроси относно това, дали самият Доналд Тръмп е просто марионетка на Кремъл в това състезание."

Видяхме през последните няколко седмици как повтаря като папагал името на Владимир Путин. Видяхме промяната в платформата на Републиканската партия. Видяхме Доналд Тръмп да говори за напускане на НАТО и изоставянето на източните ни европейски съюзници, които ще станат уязвими за руски атаки. Има много въпроси и ние се нуждаем от отговорите на Доналд Тръмп, за да разкрие всички свои финансови връзки с Кремъл", заяви Мук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сноу

    1 0 Отговор
    Дрън ,дрън ,че пляс усмивко..тя твоята торба Хилката никак не е марионетка...хайде то Тръмпито да приемем че е марионетка на руснаците което никак не е за вярване ..а вие дори не можете да кажете на кого не сте марионетки ...че от пари и далавери не ви остава време...
  • 2 сноу

    0 0 Отговор
    И големи тревоги за източно- европейските съюзници ..Че кажи направо източно -европейските продажни подлоги дето смучем като пиявици...
  • 3 kcaniba

    1 0 Отговор
    бре ква стана тя!!!!???
    Бедна и гладна Русия, партенки, ватници, пиянки...
    Сега решават съдбоносни избори във ФАЩ...
    Като папата е менкал кралете и кардиналите....
    Ахахахаха
  • 4 Car Men

    0 0 Отговор
    От Кремъл са пратили една макара с конци и упътване, къде да му ги сложат на Тръмп, че да свалят санкциите и да оставят Килъри Клинтън да спечели изборите, за да започне нова война със съдействието на Олбрайт, понеже на Опушения не му стиска!
    Кофтито е, че става дума за места, които в САЩ ги нямат в учебника по Анатомия, Физиология, Етика и Естетика, а географията е сравнително - условно понятие според приблизително-политически причини!
    ХАкерите вече търсят
  • 5 Хараламби

    0 0 Отговор
    Толкова ги е страх от Тръмп горките, че вече се чудят каква тъпотия да измислят. Знаят, че ако той спечели ще има опашка от политически коректни политици към затворите.
  • 6 onq s konq

    0 1 Отговор
    Тръмп си е многопосочно страшен и неслучайно висши политици в Германия,Франция и Англия го определиха като луд и дестабилизиращ статуквото,човек без всякакъв политически опит и способен на фатални световни действия.Първо той заявява че САЩ вероятно ще напусне НАТО,което значи че пакта ще се разпадне,което пък автоматично води до РУСКА ИНВАЗИЯ в Европа.Америка пък без Европа ще бъде моментално избутана от световната политическа сцена,което пък ще доведе до незабавният й икономически срив.Искрено се надявам че здравомислещите управители на света никога няма да допуснат това да се случи /при това с употребата на "всякакви средства"/,но опасността не трябва да се подценява.
  • 7 шшш

    0 0 Отговор
    Тръмп иска да затвори САЩ за аллахакбаровци ,това вече ги бърка у г-за, впрочем което на тях и много приятно...
  • 8 goni

    0 0 Отговор
    Напълно наясно съм с теорията на конспирацията!:) Прочетете най-новата!:) Тръмп не е марионетка на Русия! Русия е марионетка на Тръмп!:) Най-новите проучвания сочат че Тръмп и Путин са първи братовчеди!:) Който не вярва да проучи подробно родовете им!:) Кой знае защо и двамата имат нещо общо с Германия!:) Тръмп се надява използвайки огромните природни ресурси на Русия да завладее първо нашата планета, а след това и всички останали от Слънчевата система!:) Единствените, който имат сили да му се противопоставят са Съюза на Обединените Марсиански Щати!:) В момента те обаче изпитват известни затруднения поради нестихващите битки с Венерианската Империя!:) Затова всички като един трябва да подкрепим......!:) Вие си знаете кого!:)
  • 9 Диди

    0 1 Отговор
    Ако Тръмп стане президент,това ще бъде фатално за световната политика.Манафорт беше и съветник на Янукович и естественно имаше връзки със Кремъл,и във банковата си сметка над 11 млн.долари получени от тях.

    Коментиран от #10

  • 10 кроко

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Диди":

    Ти правиш ли разлика между лобита в американската политика, защитаващи частни интереси и „световната политика”?
  • 11 Диди

    0 1 Отговор
    Да.
  • 12 Диди

    0 1 Отговор
    Лобистите във цял свят имт голямо влияние във политиката.

    Коментиран от #16

  • 13 Путкин

    0 1 Отговор
    Нищо чудно
  • 14 Черноризец

    1 0 Отговор
    Хитлери Клинтон е дяволът в женски образ, продължител на глобалната американска хегемония. Тя представлява интереса на корпорациите, военно пром.комплекс, Пентагона, Уол стрийт, лобистите. Народа, демокрацията, човешки и международни права са нищо незначещи пусти слова. Трамп е надежда за хуманизъм, социална справедливост и балансирана вътрешна и външна политика.
  • 15 ОРЛО

    1 0 Отговор
    Защитавайки кампанияиа на Тръмп, всъщност се прави възможно най-добрата реклама на Хилари. Тя е по-лесен залък за тях.
  • 16 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Диди":

    "Лобистите във цял свят имт голямо влияние във политиката"
    Страшна мисъл изказа...за 12 годишна. Сега би ли обяснила на наборчетата "Що е то лобизъм?"
    Иронизирам те! Моля, не ми отговаряй! Освен ако не си наистина на 12, ако е така RESPECT!

    А нима щабът, партията и кампанията на Хилъри да не се финансират с милиони?

    Защо изборът на Тръмп да е фатален в световен мащаб? Може би защото е по непредсказуем. Може би защото застрашава хегемонията на САЩ и статуквото на тези зад САЩ и НАТО? А дали пък няма да е по-добре за Светът, ако САЩ не е водеща сила, не и по начина по който го демонстрира от WWII насам? Ако стане просто една от водещите?

    Нима Хилъри е по-добрият избор според теб? Знаем, че не живееш в България, но може би си мечтаеш за съсед талибан и децата ти да изучават корана? Подготви ли си вече бурката? Това са плановете на кукловодите за бъдещето на Европа. Те са тези които искат да размият националните ценности на Старият континент. Те са тези, които осигуриха събитията в Сирия и бежанците от Афганистан, Ирак, Либия. Те са тези които стоят зад необяснимите от гледна точка национални интереси "решения" на европейските "лидери". Та са тези, които стоят и зад Хилъри!

    Политиката е мръсна игра, в която винаги решенията се взимат в полза на едни, за сметка на други. Доста сложна, тайна и динамична е, за да се изказват толкова крайни мнения.

    И какво ако изберат Тръмп? Ако не ми допадне просто ще го ликвидират. Американците са майстори в постановките, * справка Кенеди! ;)

    П.С.
    Знам, че си обидчива на тема грамотност, но все пак:
    "във" се използва само пред думи започващи с "в" и "ф". Това не е грешка при набиране, особено когато в едно късо изречение си я повторила два пъти. Коригирай се! ;)