25 Август, 2016 09:24 2 172 6

Ким Чен -ун показва мощ на САЩ

  • ким чен-ун-
  • северна корея-
  • сащ

Той отбеляза теста на балистична ракета на неговата страна

Севернокорейският лидер Ким Чен – ун определи изстрелването на балистична ракета от страната като „велик успех“, съобщи Си Ен Ен.

Лидерът определя, че с изстрелването са доказали, че КНДР има пълните оборудване и капацитет за ядрена атака.

През вчерашния ден корейска подводница изстреля балистична ракета, която прелетя 500 км. и падна в Японско море. Ким Чен – ун лично е наблюдавал изстрелването на ракетата. Той заявява, че американския „оперативен театър в Тихия океан“ е в „ударния обсег“ на Северна Корея.

Държавният глава призова САЩ и Южна Корея да се въздържат от „удари по достойнството и сигурността на КНДР“. Ким Чен – ун определи изстрелването на ракетата е „велик успех и голяма победа“.

Според експерти това показва напредъка на техническата програма на Севера. Това става на фона на военните учения в Южна Корея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо пичо

    1 2 Отговор
    Пръдльо!!! Ама пръдльо от всякъде. Как го бъзикат само с разни маневри, за да го изкарат от равновесие и оня жълтур смотан не може да надвие собственото си его и се издава, демонстрира мускули на хартиен тигър. Който е силен и уверен в себе си , не си показва перките. А тоя е севернокорейско миризливо л..но подкрепяно от Русия. Тя и Куба беше много силна , ама на клекна ли? Клекна. И тия ша се оакат барабар с тяхната Русия.
  • 2 До 1

    0 0 Отговор
    Ти май вьобще не си в час с меж.отношения.Точно Русия осьжда всяко едно изстрелване на ракети от тоя жьлтурчо.Даже руснаците имат предложение в ООН да се свалят санкциите срещу С.Корея ако те се откажат от ядрената си програма-но точно американците отхвьрлят предложението(което е аналогично с предложението за Иран)...та се замисли малко на кой му е изгодно да има постоянно напрежение около Япония и Ю.Корея...мисли бе-то мисленето не боли...

    Коментиран от #3, #6

  • 3 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "До 1 ":

    Прав сте, има хора които говорят, без да мислят. Американците точно на такива хора разчитат, за да им промиват мозъците. Що се отнася до КУБА, ембаргото 40 години беше от САЩ. Никой не е спирал кубинците да се развиват.
  • 4 Клатикурти

    0 0 Отговор
    Никой от фамилия КИМ не се е държал толкова арогантно и агресивно срещу съпердържавата, колкото малкото недоносче. Руснаците и китайците вече не могат да спасят лабораторния си комунистически експеримент от международния съд. Десетилетия въоръжаване и достъп до ядрени технологии доведоха точно до това, което малкото диктаторче е в момента. Тези които са част от проблемът, няма да бъдат част от решението а ще пречат максимално дълго. Нужен им е.
  • 5 тошибиян

    0 0 Отговор
    дано КИМ СЕ ДОКОПА ДО САТАНИТЕ И ПРОИЗВЕДЕ 500 БРОЯ И ДА СЕ СВЪРШИ С ТОЗ ФАКАН СВЯТ С КЕФ ШЕ УМРЕМ ОТ НЕГОВИТЕ РАКЕТИ ОТКОЛКОТО ДА УМРЕМ ОТ БУРГЕРИТЕ И ОТРОВИТЕ НА ДЕМОКРАТИ4ЕН САШ
  • 6 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "До 1 ":

    тва дето си писал е лъжа.този дебеланко ползва съветска ракетна технология както и съветска ядрена програма дадени му от....не е сащ :)))!та въпросния дебеланко наскоро ходи на визита при баткото дал му тези технологиии и това ....не е обама :)!ти си постави отговорите на многоточията!
Новини по държави: