1 752 3

САЩ с нова атомна подводница

Тя е строена под патронажа на Мишел Обама

Росен Стойчев

Военноморските сили на САЩ получиха нова атомна подводница, съобщи АП.

Подводницата „Илинойс“  е с идентификационен номер 786. Нейният строеж продължи над 5 години, като работите бяха под патронажа на първата дама на САЩ – Мишел Обама. Церемонията по пускането на подводницата във вода ще се проведе на 29-ти октомври в Кънектикът.

Изграждането на подводницата е струвало $ 2.7 млрд.  Нейните тестове са преминали задоволително. Това е 13-та подводница от клас „Вирджиния“. Още 10 подводници от този клас са в процес на изграждане. Те трябва да бъдат доставени до 2023 г.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • антика
  Отговор
  1 12:14  28.08.16
  Браво! Ето това правят американките! а ние? наште маци в политиката правят пачки и вместо да направят и една атомна подводница, правят реформи, и докато ги правят българи и икономика не остана, само олигарси и тук таме някой оцелял дребен играч. Това не ме учудва, Мишел прави подводници. А нашите първи дами? те какво правят? пачки! Ето затова американец да се наричам, пълва гордост е за мене, нищо че немам паспорт! Аз съм американец по душа - оценям умните неща и никога не хваля простотиите, каквито има и не една тук и по света. В село ме знаят като "американно бой", нищо че не съм и стъпвал в Америка. Просто съм си пич. Щях да се учудя, ако новината беше Цецка Цачева откри новата атомна подводница на порт Бургас която бе строила с лично спестени средства,от кърпене на чорапи и ядене на свинска мас с филии сух хлебец. Цената на подводницата струва 2 млрд. нови чорапи по нов внос от алъш-вериша в Димитровград и 100 000 банички, по цени на едро. Ала такива новини няма да доживея. Мишел, ти си истинска американка!
 • Ганчо
  Отговор
  2 15:06  28.08.16
  Пич, изпили си хапчетата, преди да пишеш?!
 • До 1
  Отговор
  3 17:12  28.08.16
  Ку..ку....ку..ку........Тия тролове сьвсем изпушиха вече-сигурно чичко Сорос вече сьвсем им спря стотинките

Напиши коментар:


Публикувай