1 237 2

Над 8000 изчезнали деца на бежанци в Германия

По-голямата част от изчезналите деца са на възраст между 14 и 17 години

Снимка: БТА/ AP
Снимка: БТА/ AP
Христо Ангелов

Броят на изчезналите деца на бежанци в Германия двойно се е увеличил. Това съобщи германската криминална служба (BKA), цитирана от в. „Оснабрюкер цайтунг“. 

Към 1 юли 8991 непридружавани деца и младежи на бежанци са обявени за изчезнали. Те са повече отколкото през цялата 2015 г. и почти двойно в сравнение с началото на годината. 

По-голямата част от изчезналите деца и младежи са на възраст между 14 и 17 години. 867 са деца под 13 години, а 78 са над 18 години. 

Германия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • незнайко
  Отговор
  1 09:28  29.08.16
  И какъв е извода? Къде се намират ? Няма защо да го мислим, защото са в ИД.
 • панчугов
  Отговор
  2 22:15  29.08.16
  На германското правителство не му изнася да признае истината за тези деца, тъй като окончателно ще рухне митът за "интеграцията". По-голямата част от "бежанците" са хора с морално-етични норми от 14 век, а в техните общности робството съществува под различни форми до ден-днешен. През 2015г. Германия си внесе първите роби, а други се превърнаха в такива за да платят цената по транспорта на семействата си. Сега цирка е пълен, защото правителството не смее да признае истината и се прави на дълбоко изненадано. Сакън медиите да не подхванат темата. За да бъде лицемерието пълно, когато немците ходят на почивка в Дубай, им е удобно да не забелязват факта, че там също има робство. Но ще бъдат дълбоко "изненадани", когато установят, че си имат роби и у дома.

Напиши коментар:


Публикувай