Last news in Fakti
  Тема: Украйна

31 Август, 2016 10:50 1 781 11

Щайнмайер: Русия има шанс да се върне в Г8

  • русия-
  • франк - валтер щайнмайер-
  • г8-
  • европа-
  • сигурност

Той обяви условията, нужни за това

Щайнмайер: Русия има шанс да се върне в Г8 - 1
Снимка: БТА/AP

Германският външен министър Франк – Валтер Щайнмайер заяви, че има възможност да започнат преговори с Русия за нейното връщане във формата Г8.

Щайнмайер говори за условията за евентуално връщане на Русия във формата на най-големите икономики в интервю пред ARD.

Още новини от Украйна

“Ние нямаме интерес да изключваме Русия от формата на най-големите икономики в света. Ако, освен в преговорите за Украйна, постигнем напредък и в преговорите за примирие в Сирия, останалите седем държави ще обсъдим въпроса с Москва. Ключът за възстановяването на Г8 е в Русия“, заяви Щайнмайер. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Егати наглия тип, иска да каже че руснаците трябва да им лазят, за да ги приемели обратно в Г8. На Путин му е през оная работа дали ще са там или не, а немците да внимават че да не ги разделят пак на източна и западна Германия. В Русия и без това отдавна са разбрали че направиха грешка като се оттеглиха от централна и източна Европа, та предвид събитията в последните 2-3 години нищо чудно Путин да поправи "грешката" на Горби.
  • 2 Абе празни кратуни са

    1 0 Отговор
    Че Русия сама излезна от Г8...още тогава Путин каза че тази организация няма никаква юридическа тежест-а е просто като клуб на интереси.......Така че тоя палячо от снимката да не се прави на велик
  • 3 стоян георгиев

    0 1 Отговор
    ако руснаците не побързат ще се наложи да ги включват в г 20 като 20 та иконимика вследствие изолацията ,но тролчетата тук тва не ги притеснява ,щото не смятат да живеят в русия!

    Коментиран от #5

  • 4 Очо

    0 0 Отговор
    Путин сам отказа участие в Г 8.Тоя сега на какьв се прави-разбирам че това е дипломатичен намек да се вьрне Русия в осмицата...но не по този начин с поставяне на условия.Клуб на интереси,без практически реална полза от него за човечеството-така го определиха руснаците......
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бай Хой

    0 0 Отговор
    Истината е че без Русия тия групички са безгласни лапачи. Сега се мъчат да си върнат загубеното достойнство но ще поживеем ще видим. Явно се надяват че могат да повторят извиненията на ердогрух. Или какво? Трябва да затворят формата и да се молят на БРИКС. На всички е ясно че от Големите 8 останаха само големите задници, че и алтави.

    Коментиран от #7

  • 7 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Бай Хой":

    така е полов след изолацията на русия останалите от групата продължават да богатеят ,а русия да обеднява,но те са безгласни кво да се прави:)!!!сега дано ги тръшне брекзит или чумата ,та да видат те!
  • 8 перо

    0 0 Отговор
    Върнат ли Русията в ге-то то сичкото ша са упраи.
  • 9 Бай Хой

    1 0 Отговор
    А ве деске нещо нормално и човешко ще излезне ли от теб. Все пари,богатеене. Толкова ли си бедно, гладно ли ходиш.
    Според елементарната ти логика най престижно е да се определи най богатата икономика да сформира г1, да си се събира и кво?

    Всеки форум е престижени ползотворен когато събира достатъчно широка представителност.
    Какв полза че някои които се имат за по по най се мъчат да се надлъжат и да налагат колонизация на такива като България.

    Както виждаме Русия изобщо не се натиска за този формат. Сами се компрометираха и сега се опитват да се върнат в играта. И най случайно разбраха че чрез агресивните си действия в украйна и в близкият изток само се компрометират и самоунищожават.
    Да види как сега ще се съберат и ще накажат Русия със включване? Май няма да се получи, а всяко решение взето без нея е обречено.

    Коментиран от #10

  • 10 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Бай Хой":

    света се компрометира пред русия :))))))))))))))))))!!!!смях,смях,смях!дреме им на г 100 или г 1000 че се били компрометирали пред русия.тя изпадна в изолация,падат и приходите ,обеднява и населението,но на половия не му пука :))!обаче на руснаците им пука,макар и все още да имат дупки на колана за стягане ,а и те са свикнали на глад късо стигане и бои!

    Коментиран от #11

  • 11 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "стоян георгиев":

    Ти май наистина имаш някакъв сериозен проблем. Никак не е нормално човешко същество да се радва че някой ще пострада от нещо или пък да се надява на подобно. Вземи се прегледай при специалист и си пий хапчетата та да не се излагаш. Където и каквото и да се случи ти все Русия фалирала щяла да фалира. Извинявай но не ти ли омръзна все едни и същи глупости да пишеш. И докато сащ са ни наложили санкции да не търгуваме с Русия, техният стокобмен се увеличава с всяка следваща година. Сети се сам кой изпада в изолация. Не знам как те търпят. Ако има да кажеш нещо ново заповядай, но не сме длъжни да търпим едни и същи простотии.
Новини по държави: