Last news in Fakti
  Тема: Украйна

31 Август, 2016 13:09 1 370 1

Кравчук: Путин и Порошенко трябва да се договорят

  • петро порошенко-
  • леонид кравчук-
  • владимир путин

Първият президент на Украйна призова за диалог

Първият президент на Украйна Леонид Кравчук призова действащият държавен глава на страната Петро Порошенко да намери начин да се договори с руския лидер Владимир Путин, съобщи Страна.ua.

„Минското споразумение изигра своята роля и това се оценява позитивно. То предотврати възможна агресия и постави Путин на масата на преговорите. Там той маневрира както иска, но все пак е свързан с тази маса. Това споразумение обаче не реши проблема с целостта на Украйна, нейния суверенитет и връщането на Крим и Донбас.

За Порошенко и Путин може и да е трудно да седнат на масата за преговори, но нека тогава се създаде работна група, която да се поставят основни въпроси за разглеждане. Ще ги проучваме един по един.

Санкциите ще бъдат прекратени, когато се договорим“, заяви Кравчук. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хорст

    1 0 Отговор
    абе краварчук, достатъчно си поиграхте на независими краварски подлоги. да идват танковете!
Новини по държави: