31 Август, 2016 18:14 1 281 1

Мъж наръга френски полицай, крещейки „Писна ми от Франция!“

  • франция-
  • тулуза-
  • полицай-
  • писна ми-
  • нападение-
  • нож

Няма опасност за живота на ранения полицай

Мъж наръга френски полицай, крещейки „Писна ми от Франция!“ - 1
Снимка: БТА/ AP

Мъж наръга полицай в южния френски град Тулуза, съобщи „La Depeche“. По време на нападението той е крещял „Писна ми от Франция, писна ми от тази страна“.

Според разследващите не става въпрос за терористична атака. Мъжът е имал психически проблеми.

Той се е явил в полицейския участък с искане да подаде жалба за откраднат телефон. Получил е отговор, че тя не може да бъде регистрирана без серийния номер на апарата.

Мъжът се върнал 20 минути по-късно, въоръжен с хладно оръжие. Малко след това нападнат униформен в гръб и го наръгал във врата.

Френските медии написаха, че нападението е извършено от 31-годишния алжирец Абдерахман Амара. Бил е арестуван. Силите за сигурност обявиха, че раненият полицай е без опасност за живота.

Потвърдено е, че въоръженият крещял „Писна ми от Франция“. Разследват се мотивите за атаката в Тулуза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лимон

    0 0 Отговор
    Могат да използват случая за рекламно помагало, което да се пуска на всички нови желаещи имигранти да се нанесат във Франция за да видят техния стбрат до къде го е докарал живота там и да им обасни, колко е "хубав френския живот".
    А алжиреца, след като си излежи присъдата да го пратят на по-хубаво място ..... в Алжир или др. ислямска държава. Там ще му е добре няма и да има нужда от телефон, като се върне 3 века назад...една брада, една чалма и по цял ден челото в земята!
Новини по държави: