5 850 7

НЛО унищожава израелска ракета (СНИМКИ)

Експлозията обхваща горната част на ракетата, където няма резервоар

Снимки: Veteranstoday.com
Снимки: Veteranstoday.com
Денис Джамбазов

Експлозии на ракети при излитане или малко след него са често срещано явление. В крайна сметка ракетите, които се отправят към открития космос, са пълни с гориво. Заради техническа неизправност е възможно да стане най-лошото.

Една експлозия на израелски спътник, обаче, е нещо много по-различно, пише „Veteran Today“. Това не е взрив заради технически проблем или възпламеняване на горивото, а умишлен акт на унищожение, посочва изданието.

Направен е внимателен анализ на кадрите. Експлозията обхваща горната част на ракетата, където няма никакви резервоари с гориво. Освен това тя е много по-гореща, отколкото би била, ако причината бе горивото. Бялото петно на снимките е достатъчно мощно, за да причини инцидента. Ракетното гориво пламва секунди по-късно. Червено-оранжеви цветове с черен и сив дим. Втората експлозия е на горивото, но какво причинява първата?

Обектът, отговорен за нея, е малък сферичен такъв. Изглежда, че изстрелва някакъв вид лазер или лъч към ракетата. Големият въпрос е какво толкова са построили израелците, че някой решава да го унищожи още при излитането към космоса. Теорията на „Veteran Today“ е, че израелците са създали смъртоносен спътник, който на основата на лазерните оръжия може да предизвика мистериозни експлозии – като тези в Иран, за които анализаторите имат разузнавателна информация.

Израел


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Патето Яки
  Отговор
  1 11:16  04.09.16
  Да би мирно седяло не би чудо видяло.
 • гост
  Отговор
  2 11:41  04.09.16
  ''израелците са създали смъртоносен спътник, който на основата на лазерните оръжия може да предизвика мистериозни експлозии'' пак си пишем каквото си искаме, важно е да има извънземни :) а в същност ракетата носител е със сателит на Фейсбук и видеото от фалстарта е общодостъпно в ютуб https://www.youtube.com/watch?v=p-S5X4f5edg

  Коментиран от #3

 • гост
  Отговор
  3 11:47  04.09.16

  До коментар #2 от "гост":

  пардон, не извънземни а НЛО :)
 • НЛО
  Отговор
  4 12:19  04.09.16
  Евреите са в основата на повечето глобални злини, като ВСВ например. Нищо чудно, че някой им има зъб.
 • гост
  Отговор
  5 15:22  04.09.16
  НЛО природен феномен. Образуван в зоната на изстрелване. Вижда се сферично образование, което се измества спрямо ракетата във височина.За възникване на НЛО в долната част на пространството се образува усукано маг.поле което не се вижда. Това поле има вид на концентрична архимедова спирала.В зоната на нейното действие се индуцира Е.Д.Н и протича ток в метала.
 • ЧЙШР
  Отговор
  6 19:48  04.09.16
  Марешки президент!
 • azz
  Отговор
  7 21:58  04.09.16
  Каква израелска ракета бе? Това беше сателита на Фейсбук. Да не искате да кажете че Фейсбук е израелски?

Напиши коментар:


Публикувай