Last news in Fakti

6 Септември, 2016 23:44 9 406 1

Плажът на Фанари e почти празен през септември

  • плаж-
  • гърция-
  • фанари
Плажът на Фанари e почти празен през септември - 1

Гюнер ШЮКРИ

Плажът край едноименното гръцко село Фанари е празен в началото на септември. Край брега лежат много малко туристи, и то предимно възрастни хора.

Собствениците на заведенията на крайбрежната ивица заявиха, че септември е месецът на по-възрастните туристи. „През юли и август имаше много хора от Гърция и България, но сега вече няма хора. Оборотът падна драстично. Особено българските туристи не харчат много пари. Цял ден изкарват с едно фрапе”, казват гръцките бизнесмени.

Група възрастни туристи споделиха, че идват всеки ден от Комотини, за да отморят на един от най-живописните плажове в Гърция. „Благодарим на община Комотини, която ни осигурява безплатен транспорт”, заявиха гръцките пенсионери.

Младо семейство от Карлово е дошло на тридневна почивка във село Фанари. „Идваме за втори път. За съжаление нашето Черноморие е много мръсно, а тук морето е много чисто, а плажът е много спокоен. Много ни харесва”, заявиха те и уточниха, че са дошли през септември, за да с се възползват от по-ниските цени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крумовградски

    1 0 Отговор
    За втори път ходя и там и за втори път съм удивен от гърците. Евтнио, приятно, чисто. А и е само на 100 км от дома
Новини по държави: