8 Септември, 2016 19:39 2 551 5

Обама отговори на твърдението, че Путин е по-добър лидер

  • сащ-
  • барак обама-
  • доналд тръмп-
  • лидер-
  • владимир путин

Тръмп е неинформиран, заяви Обама

Обама отговори на твърдението, че Путин е по-добър лидер - 1
Снимка: БТА/ AP

Президентът на САЩ Барак Обама отговори на Доналд Тръмп, който заяви, че руският държавен глава е по-добър лидер от американския.

Кандидатът на републиканците за президентския пост заяви, че Путин има по-голям контрол, а освен това има и 82% рейтинг на одобрение.

„Не смятам, че той е квалифициран да бъде президент на Щатите. Всеки път, когато каже нещо, това ми мнение се потвърждава“, заяви Барак Обама, цитиран от Би Би Си. Той определи Доналд Тръмп като „неинформиран“.

„Мога да кажа от разговорите, които проведох със световните лидери през последните дни, че международната политика е сериозно нещо. Трябва да знаеш какво говориш и да си си написал домашното“, заяви американският президент.

Изборите за нов държавен глава в САЩ ще се проведат през месец ноември тази година. Доналд Тръмп ще се изправи срещу кандидата на демократите Хилъри Клинтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опел

    0 0 Отговор
    Какво се учудва обамката, че Русия налива милиарди в опозиционни сили и иска да отхлаби примката на Русия. Нима ЦРУ не е правило винаги същото - нпо-та, сороси, вносна демокрация? Русия няма да стои и да гледа безучастно как я сриват. Същото важи и за ЕС - докато се бъзикат с Русия, положението на арабския полуостров ще ври и бежанската криза ще залива Европа, като недоволството ще бъде осребрено от крайни политически течения.
  • 2 Бай хой

    0 0 Отговор
    "Всеки път, когато каже нещо, това мнение се потвърждава“.

    Денис, нещо загубих нишкато. Последно обаньаньа съгласен ли е с Путин или напротив? Защото от статията излиза че хамериканският президент трябва да казва неща и мненията му не трябва да се потвърждават.

    Коментиран от #4

  • 3 jambazina

    0 0 Отговор
    Има известна разлика между лидер и назначен бюрократ
  • 4 Чичу Ади

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бай хой":

    Йаб Йух, ти толкова елементарен ли си, че не можеш да свържеш смисъла на 2 последователни изречения? Обама говори, че Тръмп е куха лейка и не става за президент на щатите. Прочети тази статия поне 10 пъти, щом не ти е ясно. Е.аси изгорелия български реотан имаш в главата...
  • 5 Бай хой

    1 0 Отговор
    Знам само за един чичо ади и той е бил с малка пешка. Не трябва и голяма а и акъл за да се правиш на умен за сметка на собствените си комплекси. Човешко е да се греши и човекът се е поправил. И е удоволствие да прочетеш поправеният текст. И както казват хората - керванъ5 си върви а ония с малките пешки лаят.