1 419 6

Германия не иска малки булки

Въвежда се забрана за бракове между непълнолетни

Росен Стойчев

Властите в Германия планират да въведат забрана за браковете между тийнейджъри в страната.

Това бе заявено от държавния секретар към германското вътрешното министерство Оле Шрьодер, цитиран от „Дойче Веле“. Според него е нужна ясна забрана за този тип бракове, която да пояснява, че религиозните оправдания по случая са неприемливи.

По последни данни в момента в Герамния има 1475 непълнолетни граждани на други държави, които имат сключен брак. 361 от тях са на възраст от по 14 години. 1152 момичета са сключили брак, без да са навършили пълнолетие. Някои от тях са сключвали брак още в родината си.

Бракове с непълнолетни в чужбина, живеещи в Германия, ще бъдат автоматично анулирани. 

Германия

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • onq s konq
  Отговор
  1 23:53  10.09.16
  И ДЕТЕТО,И МАЙКАТА /14Г./ са се овесили на врата на социалните в Германия,те забраняват/?!/ брака със неизвестния "младоженец"...който СЪЩО Е НА СОЦИАЛНА ХРАНИЛКА,НО ПО ДРУГА ЛИНИЯ...Е не мога да ги разбера тия шваби-да приемат и хранят бежанци,те да се котят/друго не могат да правят/ и така...до дълбока старост!Ама те не са 1 и двама,а ...СГАН!!!?
 • Коми
  Отговор
  2 00:51  11.09.16
  Аааа неючоците не така, нали сте големи толерасти не може така с двоен стандарт! Приготвяйте се за сватби на 13 г. ви щерки с рязаните смугли зетьове нали вие си го пожелахте, а сега се отмятате!
 • Rost
  Отговор
  3 01:58  11.09.16
  Kade sa 9000 izgubeni deca ot imigrantite ? Germaniq da otgovori taq vapros
 • яко кекс
  Отговор
  4 02:24  11.09.16
  значи в Бг може, а в Германия не?
 • шшш
  Отговор
  5 07:41  11.09.16
  То тяхната религия позволява педафилия ,нали така се казва когато насилваш малки деца? Тези свине не за нормален живот---животни са и го доказват всеки изминал ден...Нашите м.нго и те благодарение на БХКу-ви големи педафили ,но разбира се то при тях е традиция ,така и соц;служби оправдават своето бездействие,да не говорим за съдебна система..Сигурно цигани плащат на правозащитници с малки деца...
 • кроко
  Отговор
  6 13:56  11.09.16
  Ааааа, не така! Значи може по реигиозни причини да се появавят на плажа като ходещи бомби, ама по религиозни причини не може сватба на 13! Къде е кмета на Лондон да защити правото на педофилите да си правят каквото си искат! Къде са БХК, МХК и всяквите толерасти?!

Напиши коментар:


Публикувай