Last news in Fakti

10 Септември, 2016 15:28 1 394 5

Клинтън с бясна атака срещу привържениците на Тръмп

  • хилари клинтън-
  • атака-
  • доналд тръмп

Тя нарече част от тях окаяници

Клинтън с бясна атака срещу привържениците на Тръмп - 1
Снимка: БТА/AP

Хилари Клинтън заяви, че половината от симпатизантите на Доналд Тръмп са „сбирщина от окаяници“, съобщи NBC.

Кандидатът за президент на САЩ на Демократическата партия атакува кандидатът на Републиканската партия по време на изказване пред свои симпатизанти. Според Клинтън половината от поддръжниците на Тръмп са „отчаяни за промяна“, а друга половина са „сбирщина окаяници“.

От кампанията на Тръмп веднага отвърнаха на изказването. От там заявиха, че с думите си, Клинтън е „показала какво е мнението й за работещите мъже и жени в Америка“.

„Ако вие познавате някой, който дори смята да гласува за Тръмп, подложете го на интервенция. Това може да е под формата на терапия. Приятелите не бива да позволяват на приятелите си да гласуват за Търмп“, заяви Клинтън пред привърженици в Ню Йорк.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    Оказва се че некачествения русофилски матриал е плъзнал и из Щатите!Няма да купуваш индиански гласове лиии...?!Но аз лично имам много по елегантно решение на въпроса!-Аааабе лельо Самке/женски чичо Сам/,РАЗДАЙ НА ЧИТАВАТА ЧАСТ НА БЪЛГАРИЯ ЗЕЛЕНИ КАРТИ ЕКСТРЕНО,СЛОЖИ 100 УРНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ НА ЛИЦА В ЧУЖБИНА,, И ЕТО ТИ ОЩЕ ЕДИН "БЪЛГАРСКИ" ЩАТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ!Ам питай кат не знаеш бе:)...

    Коментиран от #4

  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Егати наглата, лъжлива манипулативна ку.ка.
  • 3 ВайВай

    0 0 Отговор
    Целите САЩ са сбирщина мошенници и мафиоти от цял свят и малко балъци отишили уж честно да бачкат...
  • 4 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Конь, пращиш от акъл! Знам те че си пич и не се засягаш, ама дай нещо по-смешно.

    Коментиран от #5

  • 5 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "кроко":

    Ееее...ма тр си плащаш!