10 Септември, 2016 19:25 1 355 3

Турция задържа вълна от имигранти в Одрин

  • турция-
  • имигранти-
  • одрин

Задържани са над 500 души

Турция задържа вълна от имигранти в Одрин - 1
Снимка: БТА/AP

Турските власти са спрели около 500 бежанци, опитващи се да влязат от турска територия в Гърция, съобщи „Дейли Сабах“.

Според анонимни източници 534 имигранти са били задържани край Одрин, който граничи и с България. Това е станало между 2-ри и 9-ти септември.

Задържани са имигранти от Сирия, Пакинстан, Иран, Палестина, Афганистан, Алжир и Тунис. Те са искали да преминат нелегално в Гърция. Имигрантите са отведени в бежанския център в Одрин.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТИКВОЧА

    0 0 Отговор
    ТЕЗИ ДЖАГАЛИ ЩЕ НИ Е ..Т М....ТА НЕ ПУКНЕ ЛИ ПУШКА НЯМА ДА ИМА ОПРАВИЯ.
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Одрин е много близо, не е хубаво да има събрани тълпи мигранти там щото ако решат да влязат в БГ има откъде да го направят и реално няма кой да ги спре.

    Коментиран от #3

  • 3 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Реално има кой да ги спре само Боко трябва не да ходи да лиже задни части,а да разпореди на армията да стреля по нарушители на държавната граница.Първият боклук,който даде фира ще е пример за останалата паплач и ще спрат да се пробват.
Новини по държави: