10 Септември, 2016 20:45 1 933 5

Ал Кайда: 11-ти септември ще се повтори хиляди пъти

  • 11 септември-
  • ал кахда-
  • атентати

Лидерът на групировката говори за атентатите

Лидерът на групировката Ал Кайда определи терористичните атаки срещу САЩ на 11-ти септември 2001 г. „благословени“, съобщи USA Today.

Айман ал Заухири се появи във видео съобщение. Групировката Ал Кайда стои зад серията от атентати от 11-ти септември, отнели живота на близо 3000 души. Най-емблематичният от тях е атаката срещу кулите на Световния търговски център от отвлечени самолети.

„Ние отбелязвам деня, в който минават 15 години от благословената инвазия срещу Ню Йорк, Вашингтон и Пенсилвания“, заяви Ал Заухири.

Той заклейми и американската „окупация“ над страни от арабския свят.

„Ако престъпленията продължат, 11-ти септември ще се повтори още хиляди пъти“, заяви Зауахири.

Той призова джихадистите да се обединят и „да се предпазят от американските закони“.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пор сикишар

    0 0 Отговор
    Начиии браттт от 15 години сте на "1" . До епизод 1000 (хИляда)няма да ви изтърпя , чесно...
  • 2 Mадв ин ЮСА

    0 0 Отговор
    Виждаме ли кога то гледаме? Чуваме ли когато слушаме? Разбираме ли когато ни говорят? Истината е жестока без жалостна страшна и коварна! Казано по народно му : всеки дърпа чергата към себе си. Демокрацията днес е димната завеса на ковасрството наречено капитализъм. Капитализма е концентрация на капитала в шепа съмнително забогатели. Защо казвам съмнително ли, защото честно забогатяване няма. Народа е паплач хранеща се с илюзии за социална справедливост и хуманност под флага на широко пропагандираната демокрация. Истината днес в България е омайване на електората за овладяване властта от отделни кланове-партии, на колите се отпускат щедри заеми хитро отпускани на държави с разбита икономика, които след време следва да се върнат със лихви. Много просто - това което стана с Гърция, ще стане и със нас. Но къде е "ЧЕРЕН ПЕТЪР" ами в намазаните политици омайващи ни в искрена любов преданност и всеотдайност в загриженост за нароно процветание и благополучие. Много добре и блаженни са наивните и веруищите. Заемите се раздират зверски и безпощадно преди да да достигнат целта. Отговорност за това не се търси защото гарга на гарга око не вади а заемите бедняка ганчовец ще плати. Но ние нямаме острови за продан като гърците.
  • 3 зенит 1

    1 0 Отговор
    Платено съобщение от цру :D вече и децата знаят че 9/11 е работа на краварските тайни служби
  • 4 Тероризма е продукт на лидерът САЩ

    1 0 Отговор
    1914 г. Първа световна война в Европа: разрушаване на Германия и Русия. Финансират, замислят и ръководят - САЩ и Англия. Резултат доминация на САЩ и Англия над разбитата Европа. След войната строго по сценароя: заеми отпускани щедро от САЩ с лихви до Германия и Русия и задължаване с години. Финансиране на Германия за подготовка към следваща война. Това са пак Рокафелер, Буш, Уол стреет и Англия. За 15-сет г. Германия от разрушена държава има най-модерна военна машина и милион и четиристотин ар мия на заплата и доволствие. Как така магически за петнадесет години Германия се извиси до до това състояние? Със подбутване от САЩ и Англия. Резултата война пак в Европа отново Германия и Русия. Отново разруха, заеми, Ленд лииз за Русия който тя плаща 60 г. Русия плати на САЩ последната вноска през 2006 г. След войната схемата е същата подбутване от САЩ и Англия на Запафна Германия отново чрез НАТО отново за война в Европа и пак главен танцьор Германия и Русия. И тероризма е нужен за подпалка. Журналистите разясняват ли ни това? В училищата преиначават историята. Политиците за пари продават и майките си. А ние се държим като невменяеми.
  • 5 Нафарфорий

    0 0 Отговор
    Значи кат видите Близък изток веднага снасяте разни глупости за САЩ. А под разни статии за Полша и Чехия мълчите.
    Ся да ви преподам един урок по история:
    ислямът възниква през първата половина на седми век
    Какво цели ислямът от създаването си - господство над света и налагането на световен халифат.
    През 1396 имало ли е САЩ - НЕ, САЩ СЕ ПОЯВЯВА ПРЕЗ 1776.
    Ами Буново 1985, Ню Йорк 2001, Мадрид 2004, Лондон 2005, Париж 2015, Ница 2016, Мюнхен 2016 и много други са дело на същите изроди от 1396.
    И ние вместо да ги допускаме в държавите си трябва да им теглим по един хубав бой и да се научат, че държавна граница не се пресича току така, тук жените не ходят с бурки буркини и някви там парцаливи истроии, тук не се изнасилва наляво и надясно и т.н. Всички трябва да се противопоставим на тази сган от Близкия Изток както Унгария,Австрия,Македония,Сърбия,Чехия,Дания и САЩ!